banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lucifer001
    Haver van egy kis gond . Valóban minden a régi , ezzel nincs is semmi baj . De feltűnt eladtál egy pár tankot . Láttam van elég credited , és igaz ma még nincs akció , de gondoltam segítek . Visszavettem őket Mind felszerelve , legénység képezve ( mondjuk érdekes , hogy hol volt a legénység ? ) ..... 2 M creditért felokosítottam őket lefestve , meg amit akarsz . Mehetsz ismét csatába tesó De nem is ez a gond . Ezt csak úgy jeleztem . Mentem 2 kanyart az Obj 279 el , és piszok jó voltam de ! Egyszerűen eluralkodott rajtam az indulat , mert egy idióta ronda E-100 ban elkezdett lökdösni , és kialakult a káosz . Csúnyákat írtam a cseten , és szerencsétlenségedre a csatában lehetett valami modi , mert azonnal banoltak 1 hétre Mindegy . Gyorsan letelik az a 7 nap , és nyugi visszavettem mindent . Szia . Kellemes karácsonyi ünnepeket