World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen ezt rengetegszer látni top klánok cw és sh csatáiban, hogy nem működik a jol kidolgozott tax, mert eltűnt egy bokor,hulldown pozíció, vagy egy ablak, stb.
Várjál, ja nem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
https://tankrewards.eu/
Utánna szintenként (tier I-V) megvan a token mennyiség akkor 3 fajta jutalom közül választhatsz.
Reedem-re kell rámenni.
Példának: Összegyűjtöttem 2200 tokent. Kiválasztottam a Ram II-t. Azt hittem, hogy a többi kisebb szintű jutalmat már nem vehetem ki. A top jutalom után a többi kisebb szintű jutalmakat (tier 1-4) kivettem. Utánna 1 perccel rá már meg is jelentek a garázsban a kiválasztott jutalmak.
angelus1991ster.blogspot.hu
"a játékosok tájékoztatása nélkül változtatják a pályákat is időnként."
Valószínűleg itt van a kutya elesve.
|Származási hely: Degec|
Nekem is gondolom van egy vagon Token-em, de azt sem tudom hol lehet megnézni és mit lehet velük kezdeni. Tud valaki valamit erről?
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.11.29. 21:39:13
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Állítólag a bokroknak sem mindenhol egyforma az álcaértéke. Ennél már csak az rosszabb, hogy totál elcse... a domborzat, mert amit te jónak itélsz meg ott még simán rád lát az ellenség. Nagyon sokszor döglött meg a tankom hulldown-ba, mert kilógott a test felső része, amit persze +2 tier-ben nem nehéz belőni. Sheff jegyezte meg egy stream-ben, hogy a játékosok tájékoztatása nélkül változtatják a pályákat is időnként. Egyébként sok pálya totál 1 oldalú meccseket kreál, én már alapból lépek ki, vagy fojtom magam vízbe, ha a sza... oldalra rak be.
A T22, csak 20k. Ezek szerint ott is egy foshalmaz:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
WT E 100 nincs de más dolgok vannak. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2019.11.29. 18:13:59
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
mi tortent a 30 vs 30-as tier 10es csatakkal megszuntek?
Hogyé a WtfE100 darabja arrafelé? :-DD
Elég olcsón mennek a tankok ott és vmi 7-eset vennék, mert pl tegnap low tierben nem talált meccset.
Régi grafikát kicsit átélem. 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem vagyok egy unikum játékos, inkább közepesenek mondanám magam, de azért meg tudom különböztetni a vaktában lődözést attól, hogy észrevesznek.
A lényeg az, hogy az utolsó frissítés óta sokkal könnyebben vesznek észre olyan buxusok mögött, amik mögött eddig simán tudtam rejtőzködni.
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2019.11.29. 12:00:22
Mert ha nem akkor vaktában lőnek.
M4-el én is lőttem ki vaktában tegnap su85-öt.
Csak fel lőttem hegyre a bokorba és bamm.<#nyes>#nyes>
Minden bokor mögött azonnal észrevesznek.

Az eleje menni fog,de a vége nem.
Mert már tele vagyok lengyel legénységi könyvel meg tervrajzzal.Meg kaptam lengyel álca festést is.
Küldetés teljesítve! Jutalom:
WoT Prémium fiók nap hozzáadva: 3
Kompenzáció Valentine II
kreditek 400 000
Férőhelyek hozzáadva: 1
Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként (x5), További XP csatánként (x5)
Jah ez nem is igaz.Cseh 8-as tank ki van fejlesztve.Csak meg venni nem tudom,mert az előtte levők nincsenek,de a 8-ashoz meg kaptam az összes tervrajzot.<#nyes>#nyes>
Egyébként nem lehet ma játszani.tiszta retardáltak vannak.
Stock Is-m tankkal első lettem sebzésben a csapatban T9 csatában.
Stock tank

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.28. 12:45:18
Na jó, a KV-3-ból lesznek a dupla ágyúsok. A szovjet töredékeknek még hasznát vehetem.

Kezd tele lenni a tököm a lengyel füzetekkel.Nincs egyetlen lengyel tankom sem erre folyton lengyel legénységi könyveket kapok.<#wilting>#wilting>
Jármű tervrajz töredékeket azokra a tankokra adott, amik éppen a fejlesztési fában következnek?
2013 nyarán kezdtem, most akkor 6+ -os vagyok. Az is szépen termel. <#vigyor0>#vigyor0>
köszi a válaszod
Jármű hozzáadva: Super Hellcat (legénység 100%)
Hozzáadva: Személyes képzési kézikönyv (x1), Univerzális kézikönyv (x1)
"Béta tesztben való részvételért" embléma hozzáadva: (x6)
"Béta teszt veterán" matrica hozzáadva
Személyes tartalékok: További kredit csatánként (x10), További XP csatánként (x10)
Hozzáadva: Biztos kéz (x6), Célzó igazítás (x3), Tapasztalt tűzoltók (x10), Stabilizátor kenés (x3), Képzési füzet (Lengyelország) (x1), Természetes fedezék (x3)
Legénység kinézet hozzáadva: George Patton, Charles de Gaulle
A(z) T28 Prototype jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) T-34-1 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) Pz.Kpfw. 38 (t) n.A. jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) 10TP jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) M2 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) WZ-111-1G FT jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) Szovjet járművek tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) Német járművek tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) Francia járművek tervrajz töredékei hozzáadva: 1
WoT Prémium fiók nap hozzáadva: 1
Szabad XP hozzáadva: 20 000
Hozzáadva: Sebességváltó finomítás (x3), Harcmenet (x6), Összpontosíts a célpontra (x3), Tapasztalt tűzoltók (x10), Képzési füzet (Japán) (x1), Biztos kéz (x3)
A(z) Type 5 Chi-Ri jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) Conqueror Gun Carriage jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) Manticore jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 2
A(z) Centurion Action X jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) Német járművek tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) Kínai járművek tervrajz töredékei hozzáadva: 1
Univerzális töredék hozzáadva: 2
WoT Prémium fiók nap hozzáadva: 1
Kredit hozzáadva: 650 000
Hozzáadva: Fokozott összpontosítás (x3), Sebességváltó finomítás (x3), Célzó igazítás (x3), Stabilizátor kenés (x3), Tapasztalt tűzoltók (x3)
A(z) M10 Wolverine jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) Object 430 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) Type 3 Chi-Nu jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) T82 HMC jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) TVP T 50/51 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 2
A(z) VK 20.01 (D) jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) Amerikai járművek tervrajz töredékei hozzáadva: 2
A(z) Francia járművek tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) Brit járművek tervrajz töredékei hozzáadva: 1
Univerzális töredék hozzáadva: 8
Szabad XP hozzáadva: 20 000
Kredit hozzáadva: 250 000
Hozzáadva: Fokozott összpontosítás (x3), Lőszer rendező (x3), Rendszeresített lőszer rekesz (x6), Képzési füzet (Olaszország) (x1), Összpontosíts a célpontra (x3)
Legénység kinézet hozzáadva: Švejk Josef
A(z) Object 705A jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) VK 20.01 (D) jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) M2 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) Renault G1 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
Univerzális töredék hozzáadva: 5
50k free xp
850k credit
4barakk
2prém + rengeteg tervrajz,és direktiva
+az AW köd is összejött(köszi Plata! )
Majd írjátok be, hogy miket adott !! <#vigyor0>#vigyor0>
A 850+250k-s legénységi könyv az brutál:-D
De itt a FAQ.
A jobb giveaway-ekhez 5-ös szint kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.28. 08:20:37
Vagy nem tudom.
Renegát kihívávsra is azt írja hogy 1 nap még és ma 9 órakor kezdődik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.28. 07:45:46
Reggel beléptem a játékba, és semmi. Van valami feltétel még?
Katt
Meghívó kód is és bónusz kód is egyben.
Ha nincs accod akkor ezt adja:
x1 T-127, the ideal vehicle to start the game
x1 Garage Slot for your tanks
x7 Days of Premium Account, to progress faster
Ha van accod akkor ezt:
x1 Valentine II
x1 Garage Slot
x3 Days of Premium Account
Personal Reserve: x5 +50% Experience for 1 hour
Personal Reserve: x5 +200% Crew experience for 1 hour
Ha a valentine már megvan akkor kaptok 400 ezer kárpótlást.
Küldetés teljesítve! Jutalom:
WoT Prémium fiók nap hozzáadva: 3
Kompenzáció Valentine II
kreditek 400 000
Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként (x5), További XP csatánként (x5)
50k xp,na az vicc,nekem jó ha van kedvem egy nap 10 csatát menni.<#vigyor>#vigyor>
M54: 10 lépcsőben kell alap tp-t szerezni, elsőre 3000-et, majd tizedikre meg 50000-et......
De gondolom nem könnyű,ezért is írtam hogy nekem úgysem lesz meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.27. 18:03:38