A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én az 50%-os szintig jutottam el vele, így 9300 körül vehetem meg. Ha nem a jön a Progetto a boltba, elgondolkodom rajta.
Nekem nem az a bajom, hogy fizetni kell a játékért, hanem az, hogy sok a birka, akik ezt tönkre vágják. Nincsenek korlátok, nincsenek követelmények, bárki, bármikor tolhatja. Nincs egy minimum, nincsenek korlátok, ha valaki direkt tol maga előtt egy szűk helyen, hogy ne őt lőjék, akkor azt simán megteheti, stb.....
Aztán azt sem fogom megérteni, hogy ha játszik éppen 120 ezer játékos, akkor miért van a tier 7-től 9-ig? Miért nem lehet azonos tier? Nem fér bele a 120 ezer játékos hasonló tierbe? Mert várni kellene 2-3 percet? Szegény ember bemegy a 7-es alap tankjával egy 9-es meccsbe, mit tud kezdeni? Hogyan lehet belőle jól kijönni? Még a saját tierjében is fos stokkosan, nem hogy egy 9-es ellen....