A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ma feladtam az egyik elvemet, miszerint nem költök egy vasat sem semmilyen számítógépen játszható játékra (mivel gyk. 7 éve csak ezzel játszom, ha játszok, mondhatjuk, hogy erre a játékra).
Miután a IX. fázist lenyomtam és esélyem sincs még 50000 XP összegyűjtésére 90%-os engedménnyel megvettem az M54-et.
Kiköhögtem 1936HUF-t és 11 HUFillért, hozzájárulva ezzel a WG tulajok Lamborghini vásárlásához és kokószipogásához Ibizán.
Azt hiszem 7 évnyi játékért ennyit igazán adakozhatok, bár amit az RNG-vel művelnek az eléggé megkérdőjelezi, hogy érdemelnek-e akárhány HUFillért is.
Tudom-tudom. Ha nem lennének akik fizetnek a játékért, nem lenne haszon, nem érné meg a fejlesztőknek fejleszteni, nem lenne játék amivel játszhatok (és aminek a qrvannyját szidhatom).
Értem én az összefüggéseket, de fizessenek a gazdagok, én csóró vagyok.
Remélem ezek után lekerül rólam a lövedékmágnes, hiszen FIZETTEM!!!
Vagy ehhez ennél kicsit többet kell kiizzadni?
Majd elfelejtettem!!
Tudja valaki, hogy az a gütymő az M54 tornyán az sebződik találat esetén, vagy nem?
Ha igen, már látom, hogy oda kerül a lövedékmágnes ezen a tankon.
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2019.12.08. 13:47:17