banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AJensen
    Eddig tudtam élvezni a FL-t. Elkezdődött benne az rng szo*****. Alt+f4 lett a vége. Amikor látómezőn belül ott a tank, de nem spotolódik. Progettom van fullos álcával, tudom mik a határai. Nyílt terepen mindegy neki mi van rajta. Ellenségnél meg lazán sétál előttem, közben ki is lő.
    WG nem fog semmit változni, fl-ben is odaadja egy oldalnak a meccset. Mindegy milyen tankkal megyek, van hogy mindent bead, de még olyat is, ami közelébe nincs a tanknak, máskor meg a csillagokat lövöldözi fél pálya eltéréssel a tank körül.
    Javítóhelyek nagyon rosszul vannak letéve. Ahogy a pályák is egy raklap szar, mert teljesen védtelenné teszik a visszavonuló tankokat. Balansz az nincs. Full unicum meccsbe 3 csillagos 6 skilles legénységgel rendelkező szarházik ellen esély a 0.
    Egyébként nagyon kapálódzik a wg. Szinte heti rendszerességgel 3+ prémtankot árul a shop-ban.