World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Értem, hogy el kell csalni a meccseket, de legalább önmagába ne rúgjon már ez a fogyatékos játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Teszt szerveren ezt iselértem pár klikk alatt <#hehe>#hehe>

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.09.28. 20:55:20
Orzanel (Dacus)
96 000 csata 3,622.838 win8
1.6.1 vagy milyen peccsen.
It tudsz számolgatni.
Sehol egy WtfE100, csak ilyen semmit érő tankok, sok kötvényért:-DDD
Küldetésekből szerezhető darabok megvannak, a személyes verseny jutalmak közt pedig nem látom feltüntetve.
Amúgy kipróbáltad már az Emilt?

Isu-val próbáld meg vagy t10-el a tankmastert.
Orosz-kínai vonalon melyik a leghálátlanabb tank 8-10-es szinten? Melyikkel lehetne legkönyebben Tankmastert csinálni?
Most a szövetségeseknél a kábíts 1500-et (150-es átlag 10 csata alatt) kiváltásán gondolkodom. Van még 6 parancsom. El nem tudom képzelni, hogy hogyan lehet megcsinálni. 15-ös átlaggal 10 találat kéne meccsenként (persze jó esetben 3 tank is kaphat belőle, de ez ritka, mint a fehér holló), 35 sec alatt tölt a GC, ez több mint 5 perc, sokszor eddig sem tartanak a csaták.
Ötlet? 8-as artyval inkább?
Nem tudom mit ad,
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Három ellenség meg a harmadik csapattársunk le állt a pálya felénél lövöldözni.
Kb félpályánál elvoltak egy ideig,kinyírták a csapatársunk de mi meg befoglaltuk ketten.
Sorozatban voltak agyhalott csapattársaim.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Kettőből kettőt nyertünk.

Csak a pályára figyeltem,hogy első legyek.Második csatában az ellenség leállt lövöldözni a harmadik csapattársunkkal és lemaradtak mint a borravaló,ketten beértünk és befoglaltunk.
Így nem sok értelme maradt....
Eu2 tökre jó.
Nem rossz ez a verseny,de nem is jó.
Asszem öt elég volt mára.<#idiota>#idiota>
Utolsó elég jó lett.

asszem kedvet kaptam, konzolon gurulok vele párat <#nevetes2>#nevetes2>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A frontline nem fogott meg, a steel hunterrel egy meccset sem játszottam, de az ilyen eventek, mint a race, meg a karácsonyi szörny hajkurászások tetszenek. A brit light kivételével az összes kifejleszthető tízes bent áll a garázsban, azokra már nem hajtok. Most elsősorban a kreditre gyúrok, hogy a legénységi könyvekkel tudjam turbózni a sok sok alacsonyan képzett legénységeket. Van bőven. <#vigyor0>#vigyor0>
Azt hittem a top100 sebzés/legjobb idő alapján lesz legalább...de neeeeeeem, aszerint van ki képes egész nap ezzel a monoton szarral játszani...
Legalább a klasszikus Port mapon lenne, igy semmi nosztalgia érzése nincs ennek a módnak.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.09.22. 18:52:01
Aztán kapott kb 10 tank minimális buffot. Meg a gold ammo átalakitásról sincs semmi új hir, közben erre az évre lett az is igérve.
Mint ha régebben több lett volna a fejlesztői Q&A, mostanában meg semmit nem osztanak meg a jövőbeli terveikről.
Kezdem unni, hogy csak a béna új játékmódokról van szó, új prém tankokról, elcseszett új HD mapokról meg néhány új jutalom tankról.