banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Ezt a baromságot már ne haragudj.
    1.Visszanéztem pár csatát pont ezért.Az ellenségnél 37 artyt számoltam abból 8 használt xvm-et.De mostanában van hogy az egész csapatban csak 3-4 xvm felhasználó van.
    2.Az aki szín alapján választ célpontot az egy barom.Ugyanolyan barom mint amelyik az egész csata alatt megpróbált kicounterezni(kb. 20 lövést adott ki rám) 0 sikerrel.Sebzett vagy 200-at összesen míg én 1300 körül.Mivel nem a csapatát támogatta így szarrá lettek verve.
    3.Ha artyzom kurvára nem érdekel a szín az lövöm akit meg tudok lőnni és az érdekel minél többet sebezzek.Azzal többet segítek a csapatnak.
    Pont egy jobb képességű játékost a legnehezebb kiszedni mert ismeri az arty safe helyeket meg mozgásával tud zavarni.
    4. Jó játékosként ne csodálkozz hogy sok arty találatot kapsz mivel hamar kihal mellőled a csapat és ugyanannyi arty-ra kevesebb ellenség marad.Én is azt érzem hogy artyfókuszt kapok pedig nem vagyok epic player, csak ha jobban megnézem akkor látom hogy már csak 6-an élünk.