A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #411078 Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 2 542 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 3
Szerzett kredit: 56 824
Csatában elért kitüntetések: Megszálló, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Kézi tűzoltókészülék (x1)
Nulla javítási költség.
Is3a sem tudott belőni.De annyi esze nem volt hogy szembe forduljon,az oldalát mutatta.Mivel golddal lövöldözött én is azzal kínáltam.Az az észkombájn hangyányit sem fordította be a tankját,végig az oldalát mutatta ,meg sem fordult.
A bázist úgy foglaltam be hogy az ellenség a közelben kempelt,idióta su130 nem talált el egyszer sem.Egy akkora nagy dög tank áll a mező közepén ez meg mellé lő,igaz vagy 300 méterre kempeltek két csoportban öten,de hogy ezek valami eszetlenek voltak az fix.Nulla fedezék nélkül túléltem hogy befoglalom.Szerintem ebben a csatában az összes hülye a másik csapatban volt.Csupa prém tank kempelt a dombokon a bokrokban,progetti,su130,somua.Satubbi.Somua rám tárazott találat nélkül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.07. 17:23:46