World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnap befejezem, aztán majd a chaffe-versenyre visszanézek, hogy baszta szét a WG azt is 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ÉS AKKOR A WG AZT MONDJA NEM OP???? Nem, a fenéket nem :@
Sajna a héten énsem érek rá megint.
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
MLNDWGFEST19
NEWMLTSHOWWGFST9
ENWGFST19
Majd mennek a bázis mögött k1-k0ig 3x,azt kezdődhet a csata.<#beka3>#beka3>
Heavy meg td viccesebb lesz.
light:3km, med:2km, heavy és td:1,5km, arty:0,5km és mindezt csatánként illetve 10 alkalommal/tankosztály.
Ilyen hülye küldetéssel sem találkoztam még a wg részéről XD
Kilómétereket rohangászni?
angelus1991ster.blogspot.hu
Gondolom páran, majd a bázison fogják róni a kilómétereket:-DD
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.09.14. 20:49:34
Most egy kicsit meglepődtem:_DD
Nem is játszok már csak Fl-t, de a jövőhéttöl az is érdektelenné válik, miután meglesz az a 4 lánctalpas akármi.
A random az egyáltalán nem érdekel már. Lehet kiégtem:-))
Visszatérve egy kicsit az TP50pr-re . Mindenki sajnálhatja akinek lehetősége volt ,de nem vette meg. Nekem szerencsém van meg tudtam venni.
Az 50 csata alatt kb 8-9 volt tier 9 vagy 10-ben és ott is volt győzelem. Szerintem az egyik legjobb prémium jármű, amúgy nincs sok csak 26db premem ebből 7db 8-as. A T 34 és Löwe és még az STG is elbújhat mellette. Alap tier 8-ban top tank vagy mindig, de ez nem jelenti azt, hogy nem döglesz meg elsőként. Győzelmi arányom csak 52% ami így 60 évesen nem is olyan rossz, mint átlagos játékos.
Ami a lényeg, nagyon élvezetes vele a játék, nagy alfa, hihetetlen lepattanók és a torony forgása valamint a test forgása is igen jó a többi tier 8 prémiumhoz képest.
Jól keres ,ha nyomsz 10-15 csatát és szerencséd van átlag 600K -800K kredit összejön 2-3 óra alatt tisztán.
Szerintem egy jó járgány, természetesen a bénaságom mindig megbosszulja magát, de ez más járgánnyal is így van.
Soha ne a gépet hibáztasd, a legnagyobb hibát mindig te véted ebben biztos vagyok.
(nyílván ha valaki nem tudja kiről is van szó az adjon hálát az istennek 😄 )
Látod még az utolsó pillanatban is lő.
Végig lődözte a foglalást.
Defenderrel volt én Vk100-al,ők ketten voltak én egyedül,nekem rontott ez a vadbarom nagy bátran,lepattantak a lövései,én csak egyet lőttem bele,de átvitte szemből aztán találkoztunk,mert hogy ő nagyon bátor nagyon op tank és tök gázzal nekem jött,én meg neki,rácseszett mert a lövésem be ment,az övéi nem és megfordítottam a tankját és kitoltam a többiek elé,szétkapták mint a franc.TD-k a dombon kukkoltak,úgy hogy kifordítottam eléjük,szarrá lőtték azonnal.

Másik vicces dolog,hogy befoglaltuk bázist,pálya másik végén valahol menekült 1 ellenséges tank,a bázis mellől tigris csapattárs lőtte,úgy hogy a tank és közte volt két hegy.De ő bőszen lődözte azt amit nem is látott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.12. 12:52:04
Ha bénán játszom akkor természetesen ez is hamar pusztul,de egy közepes játékos mint én ,nagyon tudja élvezni. Főleg mikor olyanok pattannak amit meg se gondolnál az RNG Isten műkszik nekem is. Az alfáról meg ne is beszéljünk , mikor 498-at versz bele az ellen TOP tierébe csak lesnek. Én élvezem vele a játékot.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Először T49-el 64km-el robogva kicsaptam EBR90-et miközben ő is full gázzal robogott.Kb 200 méterről csaptam meg kb elébe lőve szűkülés nélkül.
Másik Mauerrel progettót több mint 300 méterről úgy csaptam ki hogy full gázzal robogott és csak a tornya látszott én meg foglaltam a bázisát.Szintén elébe lőve sikerült kicsapni.
Másik poén az volt hogy a csatában összefutottam egy mutáns M6-al.Túl beképzelt volt,Mauer he lőszere egész jól szedte.

Szinte egyből meghalt és állandóan ugatott hogy mekkora szar a csapat,ő meg lila és unikum játékos.<#idiota>#idiota>
Tiszta baromságokat mondott,végig ugatta a csatát,voltunk mi minden,paradicsomok,csirkék,majmok.<#vigyor>#vigyor>

Megöltem egy Obj260-at,legalább három percig csapattuk egymást,én He lőszerrel ő golddal.
Egy sebző találata volt.<#mf2>#mf2>
Vicc hogy előttem T30 Obj268 4 meg Obj277-et beütötte,ezek szépen ott is hagytak engem vele,de aztán ketten elvoltunk egy ideig,lövöldöztünk egymásra percekig.<#hehe>#hehe>
Mázlim volt,a dinnye volt hogy helyettem valami kéményt lőtt szét.<#vigyor>#vigyor>
Végén 1 darab lőszerem maradt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.06. 20:36:28