World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megcsinálom a phase I-t... azt el lehet felejteni... ha nem lenne ez a bónusz, hogy 2x olyan gyorsan haladjak az Emil után bele sem fogok 😄DD
Holnap befejezem, aztán majd a chaffe-versenyre visszanézek, hogy baszta szét a WG azt is 😄
Ismerős....
Hátat fordított az E5 ,HE volt töltve .............
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MIKOR VAN 3 MÁSODPERCEM LELŐNI A FOGLALÁST... ERRE LEPATTANOK A KEREKES SZARRÓL, AMI ELVILEG PAPÍR....

ÉS AKKOR A WG AZT MONDJA NEM OP???? Nem, a fenéket nem :@
Nekem azt mondták nem.
Sajna a héten énsem érek rá megint.

A Frontline-ban szerezhető tekintélypontok a következő évre átvihetőek? Mert jó ha 3 havonta tudok egy szintet lépni és jól jönne ha az előző évről hozhatnám ezeket.

angelus1991ster.blogspot.hu

Király, lesz mamoth-tank végre.
hülye WG felbasz... csak az új pályát kéne betennie... a régi unalmas szart meg vegye ki Frontline-ból........
joe662
Nem baj,jó az a 6x560<#hehe><#beka3>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lehet hogy annyi év után a több ágyús tankokat bevezetik?

Valamivel vissza kell csábítani a sok hulét. Tuti premium vagy revard lessz.
de annak csak egy csöve volt..... <#banplz><#banplz>
joe662

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

WGFST19STRM
MLNDWGFEST19
NEWMLTSHOWWGFST9
ENWGFST19

joe662
Jah persze<#hehe> az Lt professzorok 90%a megy 5 kockát azt nyekk<#idiota>
Majd mennek a bázis mögött k1-k0ig 3x,azt kezdődhet a csata.<#beka3>

Na de light tankkal a 3km így is úgyis meg van,mert rohangálsz a mezőn összevissza.
Heavy meg td viccesebb lesz.

Pontosan 😄
light:3km, med:2km, heavy és td:1,5km, arty:0,5km és mindezt csatánként illetve 10 alkalommal/tankosztály.
Ilyen hülye küldetéssel sem találkoztam még a wg részéről XD
Mit kell csinálni a küldiben?
Kilómétereket rohangászni?

Jó pár napig a bázis pszichiátriának fog kinézni 😄

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Holnap lehet nem is Fl-t fogok játszani, hanem bemegyek randomba, és megnézem a sok jó képességüt, hogyan teljesitik a :bemelegités a futamra, küldetést:-)
Gondolom páran, majd a bázison fogják róni a kilómétereket:-DD

joe662
21db T2-3-4 szirsz@r van<#hehe>

...írtam privátba...hátha... 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.09.14. 20:49:34
sziasztok vásárolnék wot accontot ha megunta valaki írjon bátran meg egyezünk !!!
1-2-t én is eladtam... mert anno nem volt hely... de most már elférnek, mert van 25 felesleges garázshelyem is, amik talán sosem telnek majd be 😄DD
joe662
Anno kidobáltam az ajándék prütyiket, de biztos van még jópár belőlük.

jó, de abba benne van a sok kis t2-t3 ajándék mütyűr sz@rok is 😄DDD
joe662
Egyébként jól alálőtem a saccolással, nem 5x prém van hanem kereken 90db, mindennel együtt :-o
Most egy kicsit meglepődtem:_DD

sztem értelmesebb egy fokkal, mint virtuális pixeltankok halmaza 😄DD sztem egy bizonyos mennyiség felett, badarság prém járgányt vásárolni... ha csak a régiek el nem avulnak, és az újak OP-kká nem válnak... de akkor meg az a P2W játék annyit is ér, szóval nem költenék rá főleg ezért pénzt már... 😄DD
joe662
Igaz! Rendeltem is egy méretpontos csomagtér tálcát:-DD

plusz 10 ezer forintot (plusz egy kicsi....) simán lehet más, értelmesebb dologra költeni már...
joe662
Nekem be van rakva talonba, de nem tudom, hogy 5x prémtank után szükségem lehet e még rá.
Nem is játszok már csak Fl-t, de a jövőhéttöl az is érdektelenné válik, miután meglesz az a 4 lánctalpas akármi.
A random az egyáltalán nem érdekel már. Lehet kiégtem:-))

illetve Sziasztok!-ben

Visszatérve egy kicsit az TP50pr-re . Mindenki sajnálhatja akinek lehetősége volt ,de nem vette meg. Nekem szerencsém van meg tudtam venni.
Az 50 csata alatt kb 8-9 volt tier 9 vagy 10-ben és ott is volt győzelem. Szerintem az egyik legjobb prémium jármű, amúgy nincs sok csak 26db premem ebből 7db 8-as. A T 34 és Löwe és még az STG is elbújhat mellette. Alap tier 8-ban top tank vagy mindig, de ez nem jelenti azt, hogy nem döglesz meg elsőként. Győzelmi arányom csak 52% ami így 60 évesen nem is olyan rossz, mint átlagos játékos.
Ami a lényeg, nagyon élvezetes vele a játék, nagy alfa, hihetetlen lepattanók és a torony forgása valamint a test forgása is igen jó a többi tier 8 prémiumhoz képest.
Jól keres ,ha nyomsz 10-15 csatát és szerencséd van átlag 600K -800K kredit összejön 2-3 óra alatt tisztán.

Szerintem egy jó járgány, természetesen a bénaságom mindig megbosszulja magát, de ez más járgánnyal is így van.

Soha ne a gépet hibáztasd, a legnagyobb hibát mindig te véted ebben biztos vagyok.

Nem akarom "az ördögöt a falra festeni" de mi van ha az a bizonyos Hopka tért vissza közénk álnéven XD
(nyílván ha valaki nem tudja kiről is van szó az adjon hálát az istennek 😄 )
Az lehet,de ez végig lőtte a hegyet.
Látod még az utolsó pillanatban is lő.
Végig lődözte a foglalást.

Biztos fent volt a Tigrisnek a korvonalas mod(kirajzolja a tankokat fedezék mogott is még akkor is ha nem látsz rá így tudod hogy merre van fordítva az ágyuja) , vagy csak egy nagyon fiatal játékos ult a tankban és élvezte a pufogtatást
Összefutottam játékban james bond-al.
Defenderrel volt én Vk100-al,ők ketten voltak én egyedül,nekem rontott ez a vadbarom nagy bátran,lepattantak a lövései,én csak egyet lőttem bele,de átvitte szemből aztán találkoztunk,mert hogy ő nagyon bátor nagyon op tank és tök gázzal nekem jött,én meg neki,rácseszett mert a lövésem be ment,az övéi nem és megfordítottam a tankját és kitoltam a többiek elé,szétkapták mint a franc.TD-k a dombon kukkoltak,úgy hogy kifordítottam eléjük,szarrá lőtték azonnal.

Másik vicces dolog,hogy befoglaltuk bázist,pálya másik végén valahol menekült 1 ellenséges tank,a bázis mellől tigris csapattárs lőtte,úgy hogy a tank és közte volt két hegy.De ő bőszen lődözte azt amit nem is látott.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.12. 12:52:04

Ennél a jelenlegi hívd meg a barátodat dolognál ha valakit meghívtam(saját kis acc) de nem gyűjtöttem vele még 1 darab pontot sem és megszakítom a dolgot akkor a következő seasonben fogja engedni újra meghívni?
No azért az az igaszság, hogy ritkábban tesz 9-10-be, 8-9-be is szokott, de általában a saját 8-as tier-em TOP tankja vagyok.
Ha bénán játszom akkor természetesen ez is hamar pusztul,de egy közepes játékos mint én ,nagyon tudja élvezni. Főleg mikor olyanok pattannak amit meg se gondolnál az RNG Isten műkszik nekem is. Az alfáról meg ne is beszéljünk , mikor 498-at versz bele az ellen TOP tierébe csak lesnek. Én élvezem vele a játékot.
Mindig ezt csinálják.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Ja nincs csak beetetés volt, mostmár csak 9-10 tier csata vazze.
már 20 csata csak tier 8-ban, van neki limit?
ja és 11 meccs csak 8-as tierben
bocsi ez sokszor ment ell én vagyok a béna
Megvettem az 50 TP-t még azt modják nem pattan akkor ezt nézzzétek meg.
Ma este volt két hihetetlen lövésem.
Először T49-el 64km-el robogva kicsaptam EBR90-et miközben ő is full gázzal robogott.Kb 200 méterről csaptam meg kb elébe lőve szűkülés nélkül.
Másik Mauerrel progettót több mint 300 méterről úgy csaptam ki hogy full gázzal robogott és csak a tornya látszott én meg foglaltam a bázisát.Szintén elébe lőve sikerült kicsapni.
Másik poén az volt hogy a csatában összefutottam egy mutáns M6-al.Túl beképzelt volt,Mauer he lőszere egész jól szedte.

😄

Én jót röhögtem rajta,sőt még hergeltem is ökörségekkel.<#idiota>

Ignoráld! Én is mondok cifrákat, de otthon a 4 fal között. Igazság szerint kezdem unni a játékot. Túl sokszor vagyok 10-15. helyen, t+1 és t+2 ellen. Az meg röhej, ha szerény képességeimmel is az elsők között végzek ilyenkor. Persze vereség, vereség után. Köszi wg! Ugye nem baj, ha nem szeretlek benneteket én sem.

Találkoztam egy süket majommal csatában.
Szinte egyből meghalt és állandóan ugatott hogy mekkora szar a csapat,ő meg lila és unikum játékos.<#idiota>
Tiszta baromságokat mondott,végig ugatta a csatát,voltunk mi minden,paradicsomok,csirkék,majmok.<#vigyor>

Én le dupláztam Vk100-at.
Megöltem egy Obj260-at,legalább három percig csapattuk egymást,én He lőszerrel ő golddal.
Egy sebző találata volt.<#mf2>

Vicc hogy előttem T30 Obj268 4 meg Obj277-et beütötte,ezek szépen ott is hagytak engem vele,de aztán ketten elvoltunk egy ideig,lövöldöztünk egymásra percekig.<#hehe>
Mázlim volt,a dinnye volt hogy helyettem valami kéményt lőtt szét.<#vigyor>
Végén 1 darab lőszerem maradt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.06. 20:36:28