A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #410958 Inkább már csak rohogok, csinálom a szokásos kis dolgom , csapatonként 2 arty szoval benyomom a leszarom gombot, nagyban megy tank elolre kozben folytatom a filmnézést, erre nézem hogy letreckelnek egy T44-100 elott, ugy hogy a tankom az oldalát mutatja neki. Azt hittem rosszul látok, az elso normál lovedék után áttváltott gold loszerre, meg sem mozdultam, szo szerint semmit sem csináltam csak néztem ahogy lovoldozi a gold loszert a "szuper áttlohetetlen lapos oldalpáncélomra". Tessék buffolni a német tankokat, hogy merik áttloni gold loszerrel az oldalát , hihetetlen ezt a korrupt orosz banda. C-C-C ki látot tmár ilyet. Kérem vissza a pénzem, az osszes konteó igaz, manipulált vacak az egész játék.