World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol meg lehet nézni , hogy amióta játszom mennyi XP gubiztam össze ?
Megvan 32.260.816 a total .Akkor ez még cirka 1 év .<#csodalk>#csodalk>
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.08.24. 00:43:03
Mellesleg kb 2-3 hónappal ezelött még bármi probléma nélkül megjött a levél az indamail.hu-ra.
Bizonyítani tudom úgy, ahogy.
Régi profilomon is 1850 körül van az átlagsebzésem m40-el és az újon is, amin már csak rebalance artyval mentem.
M12 nagyon jó móka volt, anno megbízhatatlannak éreztem
M44 még mindig rohadt erős
Amcsi ágra a nerf nem hatott alacsony szinteken
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez az ajánlat szerintem neked szól 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ha megveszed a tied,amíg ki nem bannolnak vagy a játékot le nem lövik.
ha vesszel penzert tankot az oroke tied vagy csak par napig?
Legutóbbi csatában 3x egymás után kellett levadásznom ugyanazon emberkét . Hát micsoda egy erkölcstelen lény ez , hogy 3db tier8 as artyt tart .
<#guluszem1>#guluszem1>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.08.21. 19:22:08
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.08.21. 17:40:56
De az inkább rohadt szar,az összes idióta.
Ha már kettő van csapatban az tuti bukta.
Azon meg már gondolom senkisem lepődik meg hogy defi 440-e után itt van ez 490 alfával...
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2019.08.21. 15:10:26

Innentől only retardwágen<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Ezt a skoda t27-et próbálgattam itt,de ez valami iszonyat fostalicska,rosszabb mint az Emil1951.
Sima löszerrel szinte semmit nem üt át,már ha eltalál valamit.
a sok kerekes, meg sima light rushokat nem lehetett megfogni, rommá szedték az egész csapatot
tavalyi FL-ről nem bírtam leállni, rengeteg pénzt meg xp-t szedtem (Su-101 0xp-sen kihúztam a tier9-es obj.-et)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.08.20. 20:11:22
Amíg artyval 1k felett ütök T10 tankba is,szerintem kár nerfet emlegetni.
T9 amcsival szoktam bohóckodni,szerintem jókat lehet vele alkotni.
Szoktam vele 1k feletti sebzéseket osztani.
az egész egy nagy cheat... csak legális...
szép lassan halálra ítélik a játékot, a 25% RNGJesus-szel karöltve...
pedig egyszerű kompenzálás lehetne az arty-ra meg a kerekes hülyeségre is: a beleölt XP-t free-be visszaadni 100%-ban, ahol jár a játékos az ágban ott.... kreditestül...
Csak ezért vettem meg a lynx-t is, hogy legyen az Ebr-nek váltótársa. Ezekkel a legegyszerűbb a rang szerzés.
Meg hát elég fun, mikor talál az ember egy szerencsétlen ht-t a semmi közepén:-D
viszont 2 millió kreditről... már 11-nél járok majdnem xD és még van 10 szint..... :')
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU