World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már csak 3.543.000 XP-t kell farmolnom , és minden ki van fejlesztve <#bee1> Ebből lejön 630.000 free XP <#idiota>
Valahol meg lehet nézni , hogy amióta játszom mennyi XP gubiztam össze ?

Megvan 32.260.816 a total .Akkor ez még cirka 1 év .<#csodalk>
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.08.24. 00:43:03
Néha, annyira jó lenne, ha az rng legalább játszani engedne, ha már debilek közé rak.
Segitségra volna szükségem wothoz részben kapcsolódó témában, miszerint van twitch prime-om de semmit sem tudoik begyűjteni ugyanis mindenhez kéri a bejelentkezést amihez átirányít az amazon prime-ra ahol akár akarom akár nem rámerölteti a jelszóváltoztatást, ez eddig még nem is volna probléma csakhogy ma délután 3-kor lett elvileg elküldve az e-mail és még mindig nem jött meg. Ha bezárom az oldalt és késöbb mikor megjön újra megnyitnám akkor meg már új levelet akarna küldeni, továbbá volt korábban olyan nap hogy mérgemben vagy 7-8 alkalommal nyomtam rá a resend gombra(1 percen belül) de ebből csak 3! alkalommal érkezett meg a levél 2-3 órás külömbségekkel és nílván az utoljára érkezett levél nem az éppen érvényes kódot tartalmazta...

Mellesleg kb 2-3 hónappal ezelött még bármi probléma nélkül megjött a levél az indamail.hu-ra.
Sherman0070
Az a gond, hogy semmi nerfet nem kaptak az artyk. Gyorsabban tölt, pontosabb, stunol és régi állapotánál sokkal megbízhatóbb. (Az más dolog, hogy jelenleg az összes arty ugyan olyannak érződik, csak mondjuk semmit sem ér a legtöbb)
Bizonyítani tudom úgy, ahogy.
Régi profilomon is 1850 körül van az átlagsebzésem m40-el és az újon is, amin már csak rebalance artyval mentem.
M12 nagyon jó móka volt, anno megbízhatatlannak éreztem
M44 még mindig rohadt erős
Amcsi ágra a nerf nem hatott alacsony szinteken

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

T10 arty nem kell,az már nagyon minuszos.

Maala
Egy Mausba lőjj ennyit, ne a játék leggyengébben páncélozott felületébe. Régen 2k-t lőttél Mausba egy T92 AP-val, ne adj isten ammorackelted egy lövésből. Csináld ezt meg manapság.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Azt mondjátok nerfelték az artyt,szerintem nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem nincs.<#rinya>

Sherman0070
Plata
Ez az ajánlat szerintem neked szól 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Tényleg <#hehe> Bár a fagyi most odanyalt rendesen <#hehe>
joe662
És felvetted barátnak?<#hehe><#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

A válasz igen . T26 nál volt anno , hogy ha nem fogadtad el , akkor visszakérhetted az árát ( goldban ! )
A kérdés igazából akkor lenne érdekes,ha úgy lenne feltéve,hogy a valódi pénzért megvett tankot,td-t stb...nerfelhetik-e? Mivel ez már akkor egy valódi üzletkötés,ahol a te tulajdonodat akarják megváltoztatni a te engedélyed nélkül.
Ez így a random . Annyi történt , hogy rohantam fel . Hegy lábánál kaptam spotot . Majd félúton megálltam , hogy leessen rólam a spot . 15 másodperc elteltével folytattam tovább az utam .

Ez meg miféle idióta kérdés?<#wilting>
Ha megveszed a tied,amíg ki nem bannolnak vagy a játékot le nem lövik.

udv
ha vesszel penzert tankot az oroke tied vagy csak par napig?
Hm elkezdtem nézni skill videóját erről az új csodáról és háát a páncélzata egy nagy kupac szar és cserébe a gunhandling sincs a helyzet magaslatán(valahogy nem csodálom hogy ennyire olcsón adják a tankot). 😄
ROMOTO
Csak egy jellemző adat a wot pályafutása kapcsán...
rjumen a tag . megint 2x levadásztam . Szinte örülök neki , hogy 2 csatával ezelőtt megtalált a klikkerrel . Így egy új kapu nyilt meg előttem a játék szempontjából . Fel is veszem barátnak , hogy mindig lássam mikor online . GO HUNT <#hehe> Még egyszer rjumen . Ti is vadásszátok . Nagy klikker , és szeret menekülni . Nagyon ügyesen küzd <#hehe>
Indítottam megint FL-t , és az enemy közt megint ott van a francia artyval <#hehe> GO HUNT BÁNZÁJ <#hehe>
Megvan a LINX 6x6 . Csakis arra használom , ha frontvonalban rámszál egy klikker , akkor behozom a csatába , és indul a vadászat <#hehe>
Legutóbbi csatában 3x egymás után kellett levadásznom ugyanazon emberkét . Hát micsoda egy erkölcstelen lény ez , hogy 3db tier8 as artyt tart .
<#guluszem1>
joe662
Söt mi még csak,kibérelni sem fogjuk<#hehe><#beka3><#banplz>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.08.21. 19:22:08

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ez a 112 8 as kínai prémium tank nálam van 10 csata erejéig . Hát meg ne vegyétek . Hacsak nem sado-mazo alkat vagy <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.08.21. 17:40:56
Egyébként sok van belőle.
De az inkább rohadt szar,az összes idióta.
Ha már kettő van csapatban az tuti bukta.

Nem tom mennyi az alfája de M41-nek ellőtte a láncát meg a kémlelőt golddal sebzés nélkül.

magyarán egy újabb jó kis sideoló tank lenne leszámítva azt hogy ha balra kell kitolatni akkor azt a kupolát kb bármi ellövi 😞
Azon meg már gondolom senkisem lepődik meg hogy defi 440-e után itt van ez 490 alfával...
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2019.08.21. 15:10:26
Így néz ki <#miaz>

Köszönöm .
joe662
LIFEONPROKHOROVKA 2x szem tartalék

joe662
Átdobtam cseten<#hehe>

Jöhet. 8 szint elérve 😊
joe662
Van 1 Vk7501k ködom 5 csatára,ha valakit érdekel,<#email>

joe662
Meglett nekem is a 9 szint.
Innentől only retardwágen<#hehe><#idiota>

Ezt a skoda t27-et próbálgattam itt,de ez valami iszonyat fostalicska,rosszabb mint az Emil1951.
Sima löszerrel szinte semmit nem üt át,már ha eltalál valamit.

Master91
ezért is fejeztem be az FL-t szinte már az elején
a sok kerekes, meg sima light rushokat nem lehetett megfogni, rommá szedték az egész csapatot

tavalyi FL-ről nem bírtam leállni, rengeteg pénzt meg xp-t szedtem (Su-101 0xp-sen kihúztam a tier9-es obj.-et)
engem a keresek jobban zavarnak, főleg FL-ben...
És ha tartják ezt a tendenciát akkor a sok sírásnak az lesz a vége hogy megint kapnak az artyk egy nerf-nek titulált buffot 😄
lehet rosszul fogalmaztam... de most már a nagy dmg mellé kap az ember stun-t is... :') szal anno nem kellett volna nyígni... vagy jobban kellett volna... mert ez a stun, ez csak rosszabb... kivenni meg tuti nem fogják 😄D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.08.20. 20:11:22
Én nem érzem hogy az arty nerfelve lenne.
Amíg artyval 1k felett ütök T10 tankba is,szerintem kár nerfet emlegetni.
T9 amcsival szoktam bohóckodni,szerintem jókat lehet vele alkotni.
Szoktam vele 1k feletti sebzéseket osztani.

ezt simma light-tal is megtudod csinálni, csak hát azzal nem tudja kijátszani a játékot az ember... mert nagyobb a veszélye h utánad fordul és elkap... de ezeket a keres szarokat HA neadjisten eltalálom... lepattan vagy kilövöm a csicska kerekét, amivel majdnem ugyanúgy rohan tovább... szaltózik jobbra, balra... bukfencezik... én meg csak nézek, hogy ezigen... ez fizika...

az egész egy nagy cheat... csak legális...
gyávák... az artykat is csak szarrá nerfelték...ez a stun még sokszor rosszabb is... de kivenni gyávák...
szép lassan halálra ítélik a játékot, a 25% RNGJesus-szel karöltve...

pedig egyszerű kompenzálás lehetne az arty-ra meg a kerekes hülyeségre is: a beleölt XP-t free-be visszaadni 100%-ban, ahol jár a játékos az ágban ott.... kreditestül...
joe662
Gumikerekes retardwágen, az egyik legnagyobb találmány frontlájnba:-DDD
Csak ezért vettem meg a lynx-t is, hogy legyen az Ebr-nek váltótársa. Ezekkel a legegyszerűbb a rang szerzés.
Meg hát elég fun, mikor talál az ember egy szerencsétlen ht-t a semmi közepén:-D

Csinálhatnának nekik egy külön játék modot , mert a tankok közt kicsit idegen nekem . Egy játékmodot nekik , ahol a kedvükre gyorsulgathatnak , nézegethetik egymás spoilerezését ,festését , mennyire van leültetve stb . Driftelhetnek , IS .stb . Rendezhetnek maguknak akár illegális versenyeket is , de neeeeeeee ez így kicsit bugyuta dolog
aha... 3... és igen a forma1-es kis sz@rok szétcseszték az egészet... a játékot IS...
Akkor ezen kívül még 3 x lesz idén ? Egyébként tök jó , hogy védekezésnél az ellenséges Forma1 esek elrohannak a fő célpontokig , és ott megpiknikeznek , és kiszednek 3 fő célpontot . Így legalább 8 perc volt 1 frontvonal csata .
a héten... és november hónappal bezárólag 1-1-1... 😄 én most megcsinálom a 9-est... szeptemberben meg a 10-est... aztán adieu...
Idén hányszor lesz még ilyen 1 hetes frontline? Mennyi időm van elérni a 10 est tekintélyt ? Holnap meglesz a 28 . szerintem még a héten a 29 is .
Igen ez az elmélet, de ha folyton kiszednek akkor a timer resetelodik és soha semlessz artyd, amugy csak pár másodpercre állítja meg .
én mindig szarul időzítek mostanában mindent... nem mindig adja ki a lépést 😄DD

viszont 2 millió kreditről... már 11-nél járok majdnem xD és még van 10 szint..... :')
Maala
Te miről beszélsz? Bedobod a saját artillerydet meg légi csapásodat a saját felderítő repülőitek után, és dől a decap pont. :-o Mindig olyan szűklátókörű vagy. :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU