banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Azért erősen sarkítasz.

Ha igaz lenne, amit írtál, nem lennének superunicumok. mert nem hagyná a rendszer. Amikor el akartam érni a superunicum szintet, koncentráltan játszottam (odafigyeltem, helyezkedtem, visszavonultam ha kellett, a tankom stílusának megfelelően játszottam, az egyéni eredményt helyeztem előtérbe a csapattal szemben, stb), és 40 000 csata után is napi 2-3 pontot tudtam emelni a win8-amon. DE engem ez nagyon megterhelt, nem is bírtam 10-15 csatánál többet naponta, így beláttam a korlátaimat.Be tudtam volna jutni az elit klubba, ezt biztosan tudom, de nem akartam feladni a játék örömét. Nekem 2100 -2200 win 8 , és 55 % winrate az a szint, amit "zsigerből" tudok, úgy, hogy csak játszok, szórakozok, és nem feszülök be a jó eredményért. Tehát nem igaz az, hogy nem lehet fejlődni, mert a rendszer korlátoz. El kell fogadni, hogy szórakoztató játék mellett ennyire vagy képes. Mondhatnék példát a póker, és foci világából. Vannak a lelkes amatőrök, és a profik. Ugyanolyan szabályok és ugyanolyan szerencsefaktor mellett játszanak, mégis valaki mindíg jobb lesz a másiknál, és előfordul, hogy a gyengébb megveri a jobbat.

3000-es win 8-nál már nagyon kevesett hibázhatsz, folyamatos koncentrációt igényel a játék, és sajnos leszűkíti 5-6 tankra a játszható járművek körét. De ők ezt tudják, ebben jók, te és én meg annyira nem. Alapből rém egyszerű jól játszani ebben a játékban, a megfelelő koncentrációval, tank és pályaismerettel simán hozható egy 1700-1800-as szint, és jelentősen lehet csökkenteni az RNG hatását. A gold lőszer is csak egy eszköz ehhez, semmi más. Azt írtad, kitanultad a játék lényegét. Akkor nem értelek. 25 % RNG-nek nem lehet ennyire romboló hatása.

Egy dolgot vagyok hajlandó elhinni a sok összeeskövés elméletből. Azt, hogy a WG-nek vannak aját botjai a játékban.