World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az az a tank amiben a legénység szok aludni mikor a barakkban már nincs hely?
érdemes vadászgatni a kódokat mert ha beaktiválsz eblőlük 40 darabot kapsz egy Pz.Kpfw. III Ausf. K tier5 prémiumot.
Mindent amire szükségem volt is <#mf2> <#hehe>
Szerencse , hogy tegnap mindent megvettem <#gun>
https://esport1.hu/news/2019/08/20/wot-worldoftanks-gamescom-2019-jatekbeli-jutalmak-scheff?fbclid=IwAR1cege15YZeLvCh1gQKGOTbT3wsUMHNgQP6D4CBENReoSgo-U083PVzMGo
némi bónuszkód

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

2 darab 1 órás duplázós cuccal (mindig elfelejtem a nevét) 17-es szinten lettem... a maradékot kihúzom enélkül... és hagyok 3-at szeptemberre az utolsó szinthez. :"D
igen elméletben, de mikor szart sem látsz beloluk mert ugye nincs ott senki aki spotolná oket,mert ha ottmaradsz akkor ementáli sajtot csinálnak beloled a TD-k, még a jó kis ELC vel sem tudod oket szpotolni anélkul hogy valaki az ellenfélnél ne nyomna rád egy felderito repulot.
Hm holnaptól 30%-os leárazás tier6-tól tier10-ig ami egész csábító is lenne ha nem lenne augusztus végén az a Festival Fair ami nagy eséllyel olyan lesz mint a fekete piac.
de én szanaszét pattogok róla... nem is a csicska kerekét lövöm le, hanem ricochet.... átüthetetlen PAPÍR szarok...
joe662
Újabban a kerekes g..i is ég rendesen, tegnap feltünően sokszor égtem én is az előző 6 szezonhoz képest.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

jó büdös k anyját annak, aki kitalálta a kerekes g*ciket... szétb@szta a kátékot teljesen... EGYMÁS UTÁN MINDEN CSATÁBA 2X KIGYÚJT....
Maala
Mmm, a sok finom decapture pont és a könnyű general rang tetszik ebben a leírt élethelyzetben védő oldalról. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.08.20. 10:39:24

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Pedig rohadt jó game mode lenne ha nem lennének ezek a használható légicsapás, arty, meg a felderítés. Brutális csatákat lehetne menni a nagy pályák miatt, a medek lightok csinálhatnák a dolgukat de meglenne a helye az arty és heavy tankoknak is. Elég nagyok a pályát a távoli lovoldozéshez és a flenkelgetéshez is. De jelenleg csak az megy hogy a népszeru spot TD helyre bedobnak egy felderítést aztán akinek van arty vagy légicsapása az mind rányomja az osszes spotolt tankra ott és kozben a tobbiek berohannak a capre és már el is foglalták. Nagyon sok mulik azonn hogy a csapatok hogyan vannak elosztva.
Én már a második héten ráuntam a monotonitására, csupán most hogy vannak boosterek majd játszok vele egy adagot és megszerzem az STA-2-est oszt csókolom.
Én már rég nem foglalkozok az FL-el. Csak könnyűvel mentem, de folyton spottoltak a láthatatlan tankok, és jött a sortűz. Már nem érdekel. Nem nagyon tudnak olyant ajánlani, amivel becsábítanának. Egy láda hideg sör kivételével.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

pedig olyan kozel voltam az OBJ 260 Heavy 15 tokéletesítéséhez, mikor nem toltik rád a goldot
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2019.08.19. 22:23:55
Én elértem 4-es rangot frontline-ban,megvettem Sta2-t,oszt csókolom.

Forma 1 az engem is bosszant , de a Progetto az nagyon jól érzi magát FL ben .
Hát basszus, 1 és fél csatát bírtam a Frontline ban, mindegy mivel mentem 5 perc után folyamatosan spot alatt voltam, ha light al akkor nem tudtam elbujni mert spotolt midig valaki, ha heavy vel mentem akkor meg folyamatossan tuzérségi tuz alatt voltam vagy jott egy csodra spagetto és szarrágoldozott, valahogy olyan COD os beutése lett az FL nek is. Hiányoznak a régi jó taktikus csaták. 😞
2x nekem is befagyott... furcsálltam is, mert a gép simán viszi... szar bugos az egész 😄
Már másodjára fagyok be frontvonal modban
Egyéni rekord . <#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én nem is magáért a tankért húzom...az csak járulékos... jól hozza a kreditet a sok ajándék szar miatt, amit eladok 😄DD
és ha még megtudod hogy a tier 9 es revard tanknak elvették a kredit szorzóját 😄 Valahogy éreztem hogy ne gorcsoljek rá mert ugyis átbaszás lessz a vége 😄 Amugy nagyon meg a WG nek a beetetés, persze teszt szerveren minden változhat de akkor is nagyon jól cisnálják azt amit cisnálnak.
vicces ez a WG... csicska nyomorék banda...

tavaly fele ennyi XP kellett, hogy kihúzzunk egy szakaszt...
erre ezek megduplázzák, és adnak 10 aktiválni való szart... + MEGVEHETSZ MÉG 10-ET aranyért...
na lényeg a lényeg... duplázva az XP-t... szar játékkal, szopatással, és balszerencsével... 6 óra játékkal 29-esen vagyok már most... talán nem unta volna meg a sok ember ezt a fost, ha nem csinálnak GRINDFEST-et a játékmódból, és ha mondjuk még tavasszal behoznak egy pályát... nem majd szeptemberben vazze.... a 7. HÓNAPNÁL....
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.08.19. 19:01:29
Itt egy olyan replay amit igazi Heartbreak nek lehet mondani, a végén van a lényeg tessék egy kis foch b replay nem lovom a végét , tekerjetek oda nézzétek meg aztán dontsétek el magatok
itt egy kis cuki tankocska mikozben élvezi az elonyét a szép nyílt terepen, éppen csak nem mászok bele az ellenfél szájába 😄
Az a baj a csaták 90% ban ilyenekkel találkozok így már meg sem probálkozom hogy csináljak is valamit a csatában ugyis mindig ugyan az , elso lepattano után már megy is a gold vagy ami még hamarabb megtorténik mindjárt goldal lonek. Egyik csatában osszefutottam egy Maus al a sarkon mikor az E100 ban ultem, csak bámultuk egymást , rámlott egyet egyenesen a tornyomra alap loszerrel, semmi célzás a kupolára vagy hasonló csak gyors fordult egyet azt durr. Na mondom áttoltott goldra, és igazam is lett a kovetkezo megint a tornyomra ment gold loszerrel de az is lepattant. Na akkor mondom oké megfordultam és belehajtottam a vízbe és már mentem is a kovetkezo csatába. Valahogy nem érzem a késztetés , hogy probálkozzak. Szeretnék játszani és nem csak pufogtatni ossze vissza de valahogy ezzel csak egyedul vagyok ahogy látom. Mondjuk volt élvezetes csatám E100 al is de akkor nem is lottek rám goldal ( azt hiszem mert nem volt nagyon idom figyelni hog ymivel pufogtatnak) Hazaértem megkeresem mert azt a csatát tényleg élveztem.
Hogy ne csak a babyrage menjen:
Augusztus 26-án jön a battle royal mod

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ment a LIKE <#taps><#hehe>
A videóban látottak inkább azon életképtelen játékosok közé tartoznak akiket ha megfosztanának a gold spam lehetőségétől abban a pillanatban törölnék is le a játékot mert gondolkodásra is majdhogynem képtelenek csak annyira hogy 2-es gomb benyom oszt csá.
Éppen csak a lényeget nem láttad, teljesen mindegy lett volna , hogy honnan lonek azzal a loszerrel amivel ok lovoldoztek. Pont ezér mondtam hogy ne jojjenek a játékosok nekem azzal akifogással hogy cso pályák vannak meg hogy belohetetlenek a tankok ha a tank seggére is 300mm es átutésu loszerrel lonek. Nagy hazugság, "azért toltok Gold loszert mert belohetetlen tank jon szembe" bersze bullshit az egész.
Én majd este talán megyek FL-re,most úgyis megzavarnának.

5 percig AFK is voltam <#hehe><#nemtudom>

Mi a szösz?
Új FL map?

joe662
Az új fl map már bennevan a játékban, vagy majd jön vmikor?

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Hű srácok én mentem egy élvezetes csatát.
De artyval.<#nyes>

joe662
De ahhoz is kellettek 4v5-en:-DDD

Zsanettanknak , csak mindig AFK a szökőkútnál <#nemtudom><#hehe>
joe662
Most nem kötekedésből, de majdhogynem kivétel nélkül hátulrol, ill oldalrol lőttek be.Bocsi, 1 volt a Grille a végén.
Melyik tamknak van Op segge??:-D Talán a T22nek volt,mig sz@rrá nem nerfelték.

Több, mint másfél éve hagytam abba. Már a jelszavamat sem tudom. Igaz csak 1 évig játszottam vele szinte minden nap. Kreditem is volt még, de semmi extra. Nem költök netes játékra egy fillért sem. Szórakozás volt egy darabig. A legtöbbet ráadásul a tigris tankkal mentem. 😄 tudom, hogy egy szar volt a játékban, de szerettem. Mindig tésztaszűrőt csináltak belőle. 10 játékból kb 2-ben nyertem csak a végefelé. Előtte sem voltam sokkal jobb. Elfogadtam, hogy nem az én játékom ez és egyre kevesebbet játszottam vele. Mindig az én tankom volt a legalsó csak nagy ritkán voltam top. De nem is szerettem top lenni, mert akkor 2 perc alatt végem volt. 😄
nem voltam kamikaze, csak már leszartam az egészet, mostmárt minden csatában ilyet csinálok, elpazarlom a kreditet vagy addig "játszok" míg ki nem bannolnak és végre megszabadulok ettol az addiktív szartól.
Eléggé kamikaze voltál.
Ha valaki golddal lő rám én Mauer-el lazán be töltöm a goldot és szájba verem vele.
Na jó kivétel a puhatestű szarok mint a homár skorpió,arra ilyenkor He-t töltök,mert abba lazán ver 700 fölött.Gold meg csak 500 körül.

Ha megint valaki azzokkal akifogásokkal jon , hogy belohetetlen tank, meg a csopályák na azt kirohogom és aztán megfolytom egy kiskanál vízben.
Mert annyira kellett a gold ammo 😄
Miért csinálja azt ez a "csodás" játék hogy állok egy su-101 elött célzom a hasát és a célkeresztem fel-le rángatózik(természetesen a lövés pillanatában mindig fölrándult...).
Ma 1 defeat,többi mind win.<#wow2>

joe662
A következő héten Fl-t kell tolni, és akkor nincsen mitől rettegni:-DD

Eddig 100% win,<#whatever>
Mindjárt jön a 100% cumi.
De eddig mázlista voltam.
Az előbb St1,Is7,Obj257,Vk100,Skoda t27,Strv 103 pattant rólam a francba.
A legelső csatában meg röhejesebb volt,Skoda t27 golddal rám tárazott sebzés nélkül,cserébe tornyon lőttem he-vel és vitte fél hp-ját.
Asszem 758-at sebeztem bele.

Csatlakozok a párral előttem szólóhoz, tényleg valami van a levegőben.
Tegnap reggel 6/6 win, ma reggel 14/9 win.
Már előre félek, milyen szopórollert kapok a következő 1-2 napban.<#buck>
Á,úgy elvoltam hogy eszembe sem jutott a fórum.
De ültem tankban is,csak ezt a tankot épp tengerbe dobáltam.<#idiota>
Repülőből.