World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
némi bónuszkód
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.08.20. 10:39:24
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2019.08.19. 22:23:55
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tavaly fele ennyi XP kellett, hogy kihúzzunk egy szakaszt...
erre ezek megduplázzák, és adnak 10 aktiválni való szart... + MEGVEHETSZ MÉG 10-ET aranyért...
na lényeg a lényeg... duplázva az XP-t... szar játékkal, szopatással, és balszerencsével... 6 óra játékkal 29-esen vagyok már most... talán nem unta volna meg a sok ember ezt a fost, ha nem csinálnak GRINDFEST-et a játékmódból, és ha mondjuk még tavasszal behoznak egy pályát... nem majd szeptemberben vazze.... a 7. HÓNAPNÁL....
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.08.19. 19:01:29
Augusztus 26-án jön a battle royal mod
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Új FL map?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De artyval.<#nyes>#nyes>

Melyik tamknak van Op segge??:-D Talán a T22nek volt,mig sz@rrá nem nerfelték.
Ha valaki golddal lő rám én Mauer-el lazán be töltöm a goldot és szájba verem vele.
Na jó kivétel a puhatestű szarok mint a homár skorpió,arra ilyenkor He-t töltök,mert abba lazán ver 700 fölött.Gold meg csak 500 körül.
Mert annyira kellett a gold ammo 😄
Mindjárt jön a 100% cumi.
De eddig mázlista voltam.
Az előbb St1,Is7,Obj257,Vk100,Skoda t27,Strv 103 pattant rólam a francba.
A legelső csatában meg röhejesebb volt,Skoda t27 golddal rám tárazott sebzés nélkül,cserébe tornyon lőttem he-vel és vitte fél hp-ját.
Asszem 758-at sebeztem bele.
Tegnap reggel 6/6 win, ma reggel 14/9 win.
Már előre félek, milyen szopórollert kapok a következő 1-2 napban.<#buck>#buck>
De ültem tankban is,csak ezt a tankot épp tengerbe dobáltam.<#idiota>#idiota>
Repülőből.