banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Igazából az zavar a mostani játékmenetben, hogy az első két lövésből eldől, vagy jobban mondva 1 perc után látható a végeredmény. Szinte eszemet sem tudom, hogy mikor láttam 3 vagy 4 tank hátrányból fordítást. Azért nem szólnék egy szót sem, ha 7-8 lövésre jutna egy megmagyarázhatatlan lövés, de ami most is volt velem....

Scorpióval (7-es amcsi TD) 3 szor lőttem rá egy álló LEO-ra, 150 méterről, egy lepattanó, 1 mellé, 1 critical hit. Aztán még volt lehetőségem egyet sebezni, majd két át nem ütő lövés egy 50-120 tornyába úgy 200 méterről, ő meg menetből 3 ból 3 szor eltalált, meg is ölt. Ki is kaptunk 15:2-re. Megnéztem a csapattagok találati arányát...szánalmas, míg az ellenfélé mind 80 % fölött volt, tudásszintől függyetlenül. Úgy érzem, leteszem megint egy kis időre, pedig olyan kevés kell már a négylánctalpashoz.....