World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
• 24 cans are provided free of charge every day throughout the event.
• 12 canisters can be obtained (or bought for gold) for all second division levels (1 division 2 level = 2 canisters).
• 24 cans can be obtained (or bought for gold) for all third division levels (1 division of 3 levels = 4 canisters).
• 84 cans will be available for the entire duration of the event.
Nem kevés ez? 84 csatából kell megcsinálni? Azt már látom, hogy mindkettő esélytelen, max egyik ágat lehet kihúzni.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Van barátom is, klánom is, viszont délelőtt elég nagy pangás van,szóval egyedül próbálkoztam. Este majd megpróbálom szakasszal is.
7 wave már teljesíthető ha van két értelmes tier 2-es játékos.
@realcsabi: Nincs elég barátod/klántársad szakaszozni?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.07.25. 16:58:37
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Élvezetes lenne és végre valami új élmény.
De ezt jól elkúrták, mert összedobja a különböző szintű játékosokat, és a legmagasabb szintű játékoshoz igazítja a botokat.
Folyamatosan csak tier 1 játékosokat kaptam magam mellé, és a 7 wave már túl sok nekik, egyszer sikerült nyerni óriási szerencsével, de a többi mind bukó. 10-12 csatáról beszélek. Most, hogy elértem a tier 3-at, ugyanúgy csak tier 1 játékosokat kaptam magam mellé, 10 wave pedig már túl sok, a feléig se sikerült eljutni.
Ezt így elég rendesen elkúrták.
Annyival kevesebb szenvedés. <#vigyor0>#vigyor0>
Az a 8-10 tonnás torony ahogy elrepül a mellékutcába egy kis koccanástól, az lenyűgöző.
Jó ez az új fizika....... Newton meg forog a sírjában. <#vigyor1>#vigyor1>
Úgy hogy 15 nap szenvedésért 9k, szerintem megéri. :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

11 és 1 kanna,de csak 2 van.<#hehe>#hehe>
Gratulálunk! 11 kanna üzemanyagot kaptál.
Igazából csak 1-et kaptam.<#mf2>#mf2>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez így ebben a formában nem igaz. Az előbb kaptam normál csatában egy kanna benzint.
Max napi 2 csatát mehetsz,ha elfogy a benzin nincs több csata,nagyon jó ez a mód,tényleg,szuper,de szar hogy max napi 2 csata.
Cserébe egy mesterségesen lassított timegatelt fost kell tolnod 15 napig. :-) Megéri!

Ugyanez a kérdés a Stabilizing Equipment System -re is.
Győzelem!
Csata: Siegfried Line
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 1 274
Szerzett kredit: 71 935
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
T9-ek ellen harcoltam és nem 1v1,hanem csoportosan jöttek.Egyszerre kettesével jöttek,St1 meg obj257,meg obj263.
De lepattantak,a röhej az hogy a játék szerint 390 sebzés pattant le,közben meg obj263 közvetlen közelről lőtt de semmi.
Azt hittem meg fogok halni hogy nekimentem és elkezdtem tolni.De a lövései nem sebeztek.

Nagyon durva volt,a lövéseim olyan helyen is sebeztek ahol máskor meg sem karcoltam volna.És elég nagyokat sikerült lőni most.Sima alap lőszerrel 517-et is lőttem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.24. 14:37:17
A küldiben a legjobb 10-ben kéne lenni xp alapján.
Most is mentem csatát,top lettem xp-ben és nem számolja be.
Vagy platoonban nem számít?
Type 58-at le dupláztam,vele kész lett egy küldi,erre ezt adta.
Gratulálunk! Szereztél 0 tokent.
<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.24. 11:51:14
Csóri T100 az elején, azt hitte majd vicceskedik onnan látatlanba<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Sajátomon kivül csak 1 ismerősnek csinálom, de bárki rámirhat. <#nezze>#nezze>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Chieftain ace tanker
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A critical hit legyen veletek.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.07.21. 19:33:13
Elfeljtettünk játszani, sajnosn nem az a lényeg, hogy élvezzük a játékot, hanem csak a győzelem íze számít.
Én öreg fejjel a vesztes csatákat is sokszor élvezem mert k@va jók szoktak lenni, csak az idióta beszólásoktól kapok idegbajt.
Mindenki csak egyszer próbálja meg a játék kedvéért élvezni a saját játékát, sokkal jobb lesz minden, ha eszméletlen béna akkor is.
Márpedig a bénaság a mindennapok velejárója.😊
És ez nagyon sok embert frusztrál. Az hogy egyre kevesebb beleszólásuk van a csatában, lényegében csak sodródnak az árral. Nagyon ritka a szoros, izgalmas meccs, az meg még ritkább ahol a vesztésre álló csapat fordít.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Engem soha nem izgat fel ha valaki beszól,sőt,fura de én jót tudok röhögni akár mit mond,mert látom hogy mekkora állat és ettől jó kedvem lesz.
Ilyen szövegekkel még soha az életben nem tudtak felidegesíteni.
Én kifejezetten élveztem azt is ha csata közben az ellenség tudott nekünk írni,mert olyan jókat röhögtem ha anyáztak,sőt még inkább felcukkoltam őket.<#buck>#buck>
Azzal ha beszól vagy ugat nem tud felidegesíteni,mert cseszettül szarok rá hogy egy tök idegen majom mit mond.
Ha meglőnek az már más tészta,ott vissza szoktam lőni.<#buck>#buck>
No ez az amit nem látok, hogy jól érezd magad, 8-9 éve ez még nem így volt, TS1-en röhögtünk az ellenféllel együtt, most fel sem mernék menni TS-re.
Hát mi az isten van.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Sajnos 59. éves vagyok és első perctől játszom a játékkal, mint öreg béta tesztelő. Sajnos mostanában egyre többször találkozom olyanokkal akik nem tudják elviselni a vereséget és néha még a győzelmet sem mert keresik azt a társat aki miatt nem voltak tökéletesek. Üzenem nekik tökéletes nincs, csak jó és rossz játékos és csak saját magad felelsz a játékodért. Alább majd közlöm a párbeszédet ami nem is párbeszéd csak le idiótáztak.
Miért kell másokat bántani amikor én ,te és mások sem tökéletesek. Mindenki más és ez ennek a játéknak is a lényege. Tudod ne legyen nagyobb öröme mint, hogy engem bánt, de ma is 32 csatából 21-et nyertem.
Ha meg látná az accomat elélvezne mennyi minden van a 8 év alatt.
Itt van amit írtam:
ambasador71 (15:54:44) idiota
mester61 (16:49:41) My dear friend!Maybe call me an idiot because I am 59 years old.I hope you reach this age.I love to play and I'm not always perfect, I think as you do.
mester61 (16:50:28) 0maybe you can apologize
Volt két vicces csatám,az egyikben egy HT No VI úgy gondolta hogy szemtől szembe nekem jön mert gold lőszere van.
A tornyomat lőtte.
Másikban meg egy superconqueror úgy gondolta hogy le rammol,dombról jött le padlógázzal,az állat rohadt nagyot koppant,több mint hatszáz hp-tól megszabadult az ütközéssel.<#idiota>#idiota>
Mauer meg észre sem vette hogy nekiment.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.20. 21:25:10
Ne onmagaban vedd 5000ert, hanem ventivel vagy vertstabbal parban 9000ert, es sporolsz.Storeban talalod a csomagokat.
De kb FL/ranked szezon vege fele jon a bond shop, szoval nem a legjobb idoszak kolteni, ha csak nem vagy 20k+amit kolteni akarsz bond kornyeken.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.07.20. 14:11:52
Prém tankot.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ezt a festést erre a tankra találták ki,<#beka3>#beka3>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Aztán képezd át 500 goldért. Ezek teljesen hülyék!
De bitang jól néz ki az a Damaszkuszi stilus:-)