banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Nézem az embereket, hogy megszerezték a Frontline reward tankokat, meg látom a csapatkiosztásnál a nevek mellett a Steel hunteres, vagy éppen a Halloweenes esemény-plecsniket, és itt is látom, amikor mindenki írja, hogy mennyit teljesített az adott eseményeken.
    Én vagyok az egyedüli, akit teljesen hidegen hagynak ezek az eventek?
    Mindegyiket kipróbálom, és 1-2 napi játék után rájövök, hogy
    -nincs idő vele napi 2-3 órát játszani, hogy haladjak is benne
    -de inkább az a baj, hogy mindet megunom minimális játék után és visszatérek a random meccsekhez.
    Ez a játék mindig is a véletlen csapatgenerálástól és mapválasztás miatt volt érdekes számomra.
    Ha valaki kérdezi, hogy miért játszok már ilyen régen ezzel a játékkal, akkor mindig azt mondom, hogy azért, mert letoltam több mint 30000 meccset és egy sem volt egyforma.
    Nekem ezekben az eventekben pont a játék esszenciája(a totális változatosság és véletlenszerűség) veszik el.
    Nektek mi a véleményetek erről?