A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mester61 #410645 illetve Sziasztok!-ben
Visszatérve egy kicsit az TP50pr-re . Mindenki sajnálhatja akinek lehetősége volt ,de nem vette meg. Nekem szerencsém van meg tudtam venni.
Az 50 csata alatt kb 8-9 volt tier 9 vagy 10-ben és ott is volt győzelem. Szerintem az egyik legjobb prémium jármű, amúgy nincs sok csak 26db premem ebből 7db 8-as. A T 34 és Löwe és még az STG is elbújhat mellette. Alap tier 8-ban top tank vagy mindig, de ez nem jelenti azt, hogy nem döglesz meg elsőként. Győzelmi arányom csak 52% ami így 60 évesen nem is olyan rossz, mint átlagos játékos.
Ami a lényeg, nagyon élvezetes vele a játék, nagy alfa, hihetetlen lepattanók és a torony forgása valamint a test forgása is igen jó a többi tier 8 prémiumhoz képest.
Jól keres ,ha nyomsz 10-15 csatát és szerencséd van átlag 600K -800K kredit összejön 2-3 óra alatt tisztán.
Szerintem egy jó járgány, természetesen a bénaságom mindig megbosszulja magát, de ez más járgánnyal is így van.
Soha ne a gépet hibáztasd, a legnagyobb hibát mindig te véted ebben biztos vagyok.