418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #411856 Ha megnyílik a duplacsövű ág, akkor fog adogatni orosz töredékeket is nagy ritkán. Meg a többi új ágnál is majd a megfelelőt.
Jelenleg csak univerzálisokat kapok, van vagy 1200 db. Meg azok a nemzetiek, amiket karácsonyra adtak. -
Plata #411855 Nem fog.
Kell free xp is,a tankot kitudod fejleszteni,de jönnek új modulok,a modulok kifejlesztése nélkül hiába van kifejlesztve a tank tervrajzból nem lehet megvenni.
Így jártam én is,T8 tvp tervrajzból meglett,de nem vehetettem meg amíg free xp-ből modulokat nem fejlesztettem ki. -
2k20 a sporolás éve:-D
Elkövettem azt a hibát hogy elkezdtem összeszámolni a tavalyi költekezést:-D
Márciusnál feladtam, inkább nem akarom tudni :-DDD -
8-9re még elég (10x3), de a 10esre 12x4 kell...
Mintha nem lenne eleg free xp-d barmire a jatekban. :) -
Nekem is van vagy 440db univerzális+60 orosz tervrajz, abbol talán kijön a 10es, a kv3 tol. -
suba53 #411851 Köszi.
Az orosz duplacsövű az megvolt, már gyűlik az XP a KV3-on.
A tankrewards küldinél kapható nemzeti tervrajzok miatt érdekelt, de akkor azok is a raktárban fognak porosodni. -
Olasz HT, japcsi TD (Blitz-es T10-rol most jott info arnoredpatrolra), orosz duplacsovu HT KV3-bol 65/95k XPert. -
suba53 #411849 Sziasztok!
Van valami info arról, hogy melyik nemzeteknél terveik az új ágakat bevezetni? -
Értem. Eddig napi 120-at kaptam, de nem értettem miért csak ennyit, igaz nem is néztem utána. Most csak 8-al játszom, svéd td-t húzom. -
suba53 #411847 Kettestől tízesig minden tierben győzelem, és az első tízben kell lenni. Ezzel naponta 220 bélyeg gyűjthető.
3000 kell a Panther M10 re. Van rá 23 nap. Simán meg lehet csinálni. Nem kéne minden tierben meglenni, de szeretem fullosan letudni, ha mód van rá. -
green64 #411846 Hatos tier alatt én nem megyek, de így is meglesz… -
green64 #411845 Nem kapsz semmit (mármint a Panthert és a garázshelyet értem), a 7 nap prémet kell választanod, vagy előtte eladod és akkor némi ezüstöt kapsz.
Utoljára szerkesztette: green64, 2020.01.06. 19:59:53 -
Kettesekkel kell menni a tokenekért? -
suba53 #411843 Basszus, ezt benéztem, ez mindegyik prém tank!
Megy is a képzett legénység.
A Tetrarchot még nem vittem, de bevetem azt is. T15, L60, MKA, - 800 meg 400 egy arany skuló. Nincs idő annyit ellőni, hogy mínuszos legyen a kör. -
Nem, már 2-3 éve kreditet kapsz ilyen esetben. -
TankRewardsnál, ha elérném a Panther/M10-et de megvan akkor goldot ad? -
nemtudommivan #411840 Azt megoldották , hogy ne tudjon írni egymásnak a két csapat , de azt nem tudják megoldani , hogy az agyhalott birka ne tudja végig klikkelgetni a csatát , csak mert ő az első percben szétlövette magát. Akit kilőttek az nézelődjön , vagy takarodjon a garázsba. Ne legyen lehetősége használni a csetet . Ennyi. Sok ész kell hozzá.. -
De a prémiumokba nem kell új legénység... És amúgy meg Tetrarchba arany? :D -
suba53 #411838 Most a tankrewards küldi miatt elő kellett vennem az évek alatt bespájzolt tier 2-3 kis szöcskéket. Évfordulós, meg ajándék tankocskák. Kisminkeltem őket, kaptak alap felszerelést, de a legénység alap 100%-on áll, vagy még azalatt, mert eddig is csak sohanapján mentem velük. Pár meccs után besokalltam. Győzni kell, és az első 10-ben lenni. Pár perces a legtöbb csata.
Na azokat feltankoltam gold lőszerrel rendesen, hogy legalább abból a pár sorozatból, amit a csata ideje alatt le tudok adni sebezzen annyit, hogy beférjek a 10-be. Még így is kétesélyes, mert hiába végzek jó helyen, ha a csapat elbukik. Favágás lett belőle, valóban eszetlen lövöldözés. És még így is hogy full goldot lövök nyereséges a legtöbb csata.
-
Az már akkor se jutott eszedbe, hogy a jobb játékosok akkor is ingyen jutottak a goldammohoz, köszönhetően a CW-ből szerezhető töménytelen mennyiségű aranynak...
Goldammo detektor mod meg bőven azután jött csak, hogy kreditért is vehető lett a goldammo. -
T55A küldi... nemrég kezdtem újra játszani (csak nyugodtan :D ), pár utolsó küldi kellene csak, de ..... ennyi türelem a világon nincs már.. -
"nagyon sokan goldnooboztak"
Az még egy más világ volt.
Akkor a gold lőszert csak gold-ért lehetett megvenni = pénzért jobb játékos lehettél.
Ez egy elég direkt megoldás volt a turkálásra a játékosok pénztárcájában, és főleg a noob, piroskáknak jelentett némi reménysugarat, hogy jobb játékosok lehetnek.
Nem értették a játék lényegét, nem értették hogy lehetnek mások sokkal jobb játékosok, hát a gazdagabbja vette és lőtte a gold lőszert ész nélkül, mert azt hitte abban rejlik a titok nyitja. A csóróbbak meg abbahagyták a játékot, mert megunták a szopást.
Ja, és nagyon lényeges, hogy a két csapat közti csetelés miatt a szembenálló csapat tagjának az orra alá lehetett dörgölni, hogy gold noob!
Bevallom, ezt én is rendszeresen alkalmaztam, csak, hogy érezzék a pénzen vett tudáshelyettesítő nem egyenlő az igazi tudással, és jókat röhögtem magamban a zavarodott reakciókon.
Mert azért ők is érezték, hogy ez nem az igazi.
A legtöbben persze tagadni próbáltak először, de gold detector mod-ot használva pontosan tudtam ki lődöz golddal.
Szerintem erre a problémára elég jó választ talált ki a WG.
A két csapat között megszűnt a csetelési lehetőség, nincs goldnoobozás.
A gold lőszer sima kreditért is elérhető, még ha jóval drágábban is. Ha okosan gazdálkodik az ember real money nélkül is lődözhet a hatékonyabb lőszerrel, a pénztárcákban turkálást pedig (szerintem legalábbis) kevésbé direkt módszerekkel oldották meg.
Nem féltem őket, szerintem így is bőven összejön nekik évi 3-4 ibizai kokószippantós túra.
Még belőlem is kihúztak 1936Ft-ot, amit már 100X megbántam, hogy kifizettem nekik.
Manapság szerintem az igazi gond az RNG faszságai és a cheat modok elterjedtsége.
Az RNG-n tudnának reszelni, ha akarnának, de nem akarnak hiszen nem véletlenül rontották le ennyire a pontos találat valószínűségét.
A csalás ellen sokkal nehezebb fellépni, szerintem ezért hagyják a picsába. -
Plata #411834 Szar csata volt,nekem meg csak a last replay vagy mi van be kapcsolva,ilyen szar csatát meg minek mentsek el.
Szokás szerint az összes birka egy oldalon ment,senki nem maradt védeni a bázist,az ellenség meg sok volt,ráadásul arty is akadt rendesen.
De egy ilyenem van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Aww, gondolom replay nincs, jo lenne nevetni egy ilyenen. xD -
Plata #411832 Ha már RNG,az előbb T110E4-et le akartam duplázni,csupa atom páncélozott szar jött,így He lőszert töltöttem,nincs benne gold,mert minek.
De nem az jött nekem akit vártam hanem 50TP,nem volt idő lőszert cserélni hát rálőttem HE lőszerrel,1156-ot csapott belé.
Életemben nem lőttem még ekkorát ezzel a fossal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.06. 11:09:19 -
"heavy tankkal a legkönnyebb játszani, mivel van HP és páncél rajta, elég lassú ami megengedi az átlagnak hogy ne kapkodjon jól érvényesüljön vele, light-medhez skill is kell"
Igen. heavybe ül a paracsidom, med-lightba meg a skill, és goldal szemből lealázzák az enemyt
Nincs heavy meta. Kell, sokszor kell hogy győzelem legyen, megfogjanak egy pusht.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2020.01.06. 01:08:47 -
Lucifer001 #411830 És még van neki streamer RNG is 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lucifer001 #411829 Ezekkel mi lehet ? Ezt mind ma este láttam . Pózolgatnak 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Megamax #411828 Lehet a ti szemettekkel nézve de nálam ugyan ugy lovi a goldot mint mindenki más, ha páncélt lát akkor gondolkodás nélkul csapja a gold loszer gombját. -
Lucifer001 #411827 Pedig Scheff egy nagyon nagyon JÓ játékos a véleményem szerint .
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2020.01.05. 20:34:59 -
Ha már a kereséssel is gondok vannak, most erre mit mondjak? Írjál Scheffnek hogy küldjön párat neked.
-
Megamax #411825 érdekes én nem sokat találtam, pedig elhiheted elég soszor beírtam youtube re hogy goldammo wot -
Mondom, tele a youtube goldmentes heavy, med, stb. challangel. Lila stat, gunmark, amit akarsz. Innentől nyílvánvalóan személyes ügy, hogy kinek hogy fekszik az adott tank. -
Megamax #411823 Milyen random? az MM nem random szerint sorsol, de mint mondták goldammo meta van nem heavy, garantálom ha nem lenne goldammoja a heavy tankoknak nagyon de nagyon gyorsan eltunne az osszes. A med skillrol meg akkor beszéljunk ha tényleg tud a játékos és azt amit cisnál gold nélkul teszi. -
Stream is van amikor órákig gyömöszöl valami gunmarkot, ha az kell. -
Akkor a random úgy oszlana meg hogy lenne 4 med, 4 light, 3 heavy+2 td+arty. De nem ez van, heavy tankkal a legkönnyebb játszani, mivel van HP és páncél rajta, elég lassú ami megengedi az átlagnak hogy ne kapkodjon jól érvényesüljön vele, light-medhez skill is kell, ha erősebb lenne a heavy tanknem az átlagjóskák siránkozása miatt, a játékból végképp kiszorulna a többi tankág. -
Megamax #411820 Jah sima videók akkro nem érdekes, olyanokat én is tudok foltenni mikor véletlenul jól megy, a stream lett volna érdekes. -
suba53 #411819 Na végre! Már untam a sok hülyeségedet. Köszi. :-) -
ezek tankok nagyrészét felváltották a lightok
nincs heavy meta. statisztikák szerint ha jól emlékszem a csaták nagyrésze heavy tankokkal törétnik, de szerintem heavy tankból több is van játékba.
kell a heavy, főleg ha megfelelő időbe megfelelő helyen vagy és nem ver agyon az ellenfél arannyal mert artyval. ha valamelyik megtörétnik meszeltek.
med/light metát mondanék, a sebesség miatt, és az miatt ohgy arany lőszereddel szemből lövök a heavyket. nem kötelező taktikázni hogy oldalba kerülj.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2020.01.05. 19:45:47 -
Sima videók, a hazaiak közül még Scheff is nyomott ilyeneket.