World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem egészen értem ezt a játékot.
Csatában lőttek rám,de pattantak a francba.
Jelentésben nincs is benne hogy kaptam lepattanót.
Pedig lőttek rám és lepattant.
A jelentésben meg az van hogy 0 sebzés felfogva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sherman0070
😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem csak hiszed hanem tényleg én vagyok az.
Mögöttem lövöldöztek,először Skorpio g kilőtte Vk bélát,utána t10 Skorpio g-t.

Ki lőtt kicsodát, mert nem látom a képen?
Mi az a faszbúk?<#idiota>

Sherman0070
asszem megtaláltam megamaxot facebookon <#hehe>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Most nyertes csatában lett csihi puhi.
Egy igen gyors és unalmas csata végén összevesztek a csapattársak és hirig lett.

És erre 6 évet kellett várni? Eddig is tudta mindenki, hogy ezek az állatok szándékosan csinálják ezt. Nagyon sok játék problémája a csapatsebzés, és mai napig nem értik meg a fejlesztők, hogy csapat alapú játékba nem szabad ezt berakni, mert minden fejlesztőnek megtanítják még oroszhonban is, hogy BOLOND biztos programot kell írni.
Maala
Úgy értem, hogy a csapattársadnak csak az ágyúján megy át a HE, vagy... más részén is. :-)

Teamkillerré úgy válhatsz, ha artyval folyamatosan stunolod a csapattársaidat, vagy ha pl. szikláról lelököd egy csapattársadat, aki így sebződik, vagy egyszerűen vízbe folytod. Utolsó bekezdés.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na ha jól értelmezem akkor csapattársad semilyen formában nem tud sebezni loszerrel vagy rammolással, de ez nem vonatkozik az ellenfelekre. Szóval nem nem fog áttmenni a HE lovedék az ellenfelek ágyuján, ugyan ugy fel fog robbanni mint eddig. Viszont nem részletezték hogyan válhat valaki mégis teamkillerré.
Baszzus, koszi, ezt eddig nem tudtam. életmento addon
Ma volt hogy T28 proto gold lőszerrel lőtt engem.
Azt sem tudtam mi baja.
Alig kezdődött el csata.
Vonultunk helyünkre erre ez a barom hátulról goldal lő minket.

Maala
Hogyne tudnám, már jó régen belefutottam ebbe a problémába. De megoldottam. :-)

Úgyhogy most már 10000-es, amíg be nem telik. :-D

Egyébként a videóból engem az érdekel, hogy a HE lőszer átmegy az ellenfél ágyúján... Csak azon, vagy... Ez egy óriási buff az FV td-imnek? :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.07.10. 16:24:45

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Khm , ugye tudod hogy csak 1000 embert lehet blacklistelni ?!
Maala
Én se tudom, hogy mit fogok kezdeni a lassan 1800 fős instant TK-s blacklistemmel T_T

Ma olyan is volt.
M41 csapattárs le lökte asszem Lynx-et hegyről.
Cliff pályán a világítótoronynál.

Maala
Fear no more, fam...

Ne félj többet, barátocskám, a WG a segítségedre siet! Úgyhogy marad a másik kilökése az ellenfél elé, de azt meg okosan kell csinálni, nehogy az esetlegesen beküldött videóból lássák, hogy szándékos volt. :-)

Gondoltam ma is tolom küldiket,csak hogy ma sem ment.Egyrészt én is szarul vagyok és így betegen elég sok figyelmetlenséget elkövettem.
De a tk őrület ma is megvolt.
Csak ma T49 helyett Mauer-el próbáltam.
Csináltam is pár tk-s képet.
Volt hogy engem lőttek volt hogy egymást.
Nem tudom mi ez a tk őrület

Nyár van.
Iskola szünetel.
Én zsinórban kaptam tk-s csatákat.
Először bosszantott de végül már vissza sem lőttem.

Nem tudom mire jó ez, de sorra játszom ezeket a debil meccseket én is. 3k körüli sebzés és a csapat fele megy a levesbe meghalni.
Elmennek balra 8-an a kiszáradt folyómedres pályán, gondoltam betolják azt az oldalt, rohanok vissza a bázisra, mert rohamosan fogy a csapat másik része. Mire visszaértem, és a becammogó T28-at szétkupoláztam, addigra a balra elment 8 db top tank megdöglött. Visítottam a röhögéstől, hogy csak én lehetek ennyire szerencsés ezekkel a debilekkel. Meccs elbukva, mert 2-en maradtunk engem meg szét rackteltek 2x is. Nem volt elég idő javítani, DE 2 tank maradt, egy kb 10% hp-n, a másik 75%-on.
Viszont ezek a meccsek sorozatosan jönnek, mintha szándékosan kapnám állandóan a debil oldalt.
Következő csata így indult.

Én is kaptam persze.<#whatever>
Jah és igen,hátul összevesztek.Egymást lőtték ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.09. 11:23:40

Hát ma nincs tk nélkül light csata.

Anyázás meg az egymás lövése az ment.
Közben az egész ellenséges csapat bejött a bázisra,jobb oldalt,ketten próbáltuk feltartani őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.09. 11:16:22

Lehetetlenség,el vagyok átkozva.
Light tankkal bemegyek csatába,az a vége hogy a csapat vagy kinyírja egymást vagy állatok.

Egyszerűen mint a barmok kimentek csapatosan a semmi közepére és agyaggalamb lövészet volt.
18 csata 1972 spot sebzés.<#rinya>
Hiába spotolok fel akármennyit,tényleg hiába.
Kutya sem lövi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.09. 10:53:17

Na ebbol a csatából én kapásból kiléptem volna az arty miatt. Hallod néha Heavy tankal a legjobb spotolni, haverral nyomtuk kicsit a 110 et erre campinovkán osszeszedett vele 5K spotot.
Figyelj van egy küldi,10k spot gondoltam megyek light tankokkal,wz132 csata kezdődik csapattárs agyon lövi a másikat és balhé lesz.
Fel spotolok 9 tankot és 0 spot sebzés,mert a csapat a bázison öli egymást.
Ok akkor wz-132A,kezdődik csata csapattárs agyon lövi a másikat megint,engem is sebeznek.
T10 csatában harmadik lettem sebzésben t9 stock light tankkal.<#wilting>
Csupa nulla sebzéses barom.

Jah és ezután én is kaptam valamelyik veszekedő baromtól egy lövést.
Ugyanis láttam balhé lesz és gondoltam át megyek középen az ellenséghez,ami sikerült is ,de közben valamelyik gyökér belém lőtt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.09. 10:31:06

Gondolom ez olyan hasonló hulye lehet mint az a játékos aki a halálcsillaggal egylovésezi a saját csapattársát és beírja : "ha a wg nem bannolná ki az accountomat akkor mindenkit kinyírnák" Ennyire hulye nem lehet valaki mondom neki ha WG nem bannolná ki a játékosokat teamkillelésért akkor te barom be sem toltenél és már halott lennél csata kezdésénél. Szóval valami hasonló kaliberu játékos lehet.
Már megint annyi hülye van hogy lehetetlen játszani.
Mauer-el próbálnék kicsit xp-t farmolni legénységnek de állandóan T8-ba kerülök és mindig eszement állat csapat.
Az előbb már fel is kaptam a vizet,csata indulása után azonnal lőtte a hátamat csapattárs,előző csatában is csapattárs lőtt meg és szívtam,most felkaptam a vizet és olyan 478-as pofont adtam neki hogy egyből abba hagyta a lövöldözést.
Gyökérnek még a Mauer hátába is csak egy lövése ment be.

jaja, ugyanez a TD-vel, MT-vel... TD is sikerült anno 1 lövés híján vagy 1,5 éve... azóta közelébe nem jártam. xD

100 spot vagy tőlem hit kellett volna... erre mikor nagyot villantok nem lövi senki az aktív spotot, de engem kibasznak... fúúúúú....
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.07.06. 19:48:28
Nekem t55 med küldije legalább egy éve nem megy.

mikor 1 lövés kell, hogy meglegyen az LT-15 kitüntetéssel az Obj. 260-hoz... de az RNG beszopat... akkor ott nem csoda, hogy most elpattant/megtört bennem vmi... :"D
Nekem garázsban van a T8-10 amcsi light.
M41 T49 ökörködni jó.
Sheridan porfogónak.
T49 sok skilles legénységgel brutális.

Szép grat hozzá, délelőtt nekem is sikerült átképeznem az strv s1 legénységét csajokra. Egyből adta a mocsok, bár még így is fos meccseket kapok.
Kifejlesztettem már ezt a csoda hurkatöltőt (t49), de még nem vettem meg. Akkor most erre megy majd a gyűjtés.
Bakker,én az előbb olyan csatát mentem.
Az amerikai küldetéshez 1 lövés kellett volna még,gondoltam t49-el megyek és el hülyéskedem.
Neki mentem t49-el öt T8-10 td-nek és túléltem őket meg kinyírta arty meg én,3.4k sebzést toltam beléjük,szánalmas kis köcsög Fv inkább elhagyta a csatát ,de mikor kétszer is mellém lőtt én meg kb nulla hp-ra lőttem inkább feladta a harcot a tetű.
Többször is pattantak a láncomról,ami röhej.

Jah igen,az Fv engem célzott de kilőtte a csapattársát,ami még külön jó hecc volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.06. 13:08:06

RNG.
De néha van hogy semmi sem jön össze.

vk28.01 chinu-kai oldala pattan, francia 5-ös arty oldala pattan. Ez most volt, amikor írom. Ha ez nem **opó roller, akkor nem tudom mi.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.07.05. 21:47:25
Szerintem peched volt.
Én ma stock t8 Udes ágyújával sima lőszerrel belőttem még E100-at is.

Feltűnően sokat pattognak mostanság a tankok oldalai (full oldal páncél). Progettoval progettot lőttem oldala pattan, strvs1 type62 odala pattan. Ez azért már több, mint mocskos húzás. Csata elveszítve, így nem is nehéz.
Prémmel majdnem 9k xp.

Ma meglett udes-re jobb ágyú egy piszok csatában.
T10 csatában lőttem vele ki e100 meg obj140-et tán.
Fejből nemtom a nevét.
Ezzel a szutyok stock fossal kilőttem két t10 tankot meg egy t8-at,meg sebeztem sokat.Jah t8 az pont Mauer volt.
Túléltem hogy rámjött a fél ellenség.
Valami mocsok álcája van Udes-nek.
Valamelyik csapattárs meg is dicsért.
De egy másodpercig sem hittem hogy túlélem mikor láttam ott vagyok egyedül és t10 csorda jön.
Egy lövést kaptam be mert vaktában lődöztek rám.

Persze, mert rosszul dobod. Úgy kell dobni, hogy a levegő beömlőre csattanjon a szelepe. Becsapódáskor a szelep letörik, és elárasztja a motort a szódabikarbóna, vagy az ammónium szulfát. A motor besül, a tank megbénul. Jobb mint egy tartós láncolás. <#vigyor>

Igen szerintem is micsoda felháborító dolog, hogy semmilyen sebzést nem okoz már az a drága tuzoltókészulék pedig milyen sok kreditet adtam érte.
Maala
Micsoda, hogy vagy képes 20ezer kreditet kiadni egy nagy tűzoltóra, amikor más csak 3ezer kreditet költ rá?! Felháborító.

Maala
Hasznos volt kitölteni az ingame kérdőívüket, visszavették az arty HE sebzését. Muhahaha.

Kód meg küldetéseket ad, az amcsit könnyebb megcsinálni, mint a japánt, szal GUAMALLIES.

Az egyiket lehet aktiválni,hogy mit ad nem tudom.
GUAMALLIES vagy GUAMAXIS

Ja ja pontosan , teljesen elveszi a Fair Play-t mikor egymás dobáljuk nagy tuzoltó készulékekkel mer tugye a kis tuzoltó készulék nem sebez akkorát mint a nagy,
Maala
Felesleges vele vitatkozni, eldöntötte, hogy a World of Tanks az, amit ő annak tart. Pedig amíg használ fogyócikkeket, oda a Fair Play, akárhogy is beszél róla!

Akkor már én is linkelek ilyen fantasztikus meccset, ami napi szinten megy nálam.
Feketelistás vagyok ez már fix. Mert folyamatosan ilyen debileket fogok ki, ha nem akkor az rng olyan szar, hogy kedvem lenne helyben felrobbantani a tankot, de ez utóbbi nem lehetséges. Marad a meccsből kilépés. Van jobb dolgom is, mint lesni ahogy a játék keresztbe tesz. Az illegális modokról, amit használnak már nem is mondok semmit.
https://kepkuldes.com/image/HzP11H

Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.07.04. 14:15:28
Másik Vk szintúgy T9 csata,goldot töltöttek rám de pattant,hát én is azt töltöttem.Igaz nekem már az Ap sem pattant róluk.
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 3 721 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 25
Szerzett kredit: 99 425
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Gratulálunk!

Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x3), Képzési füzet (Németország) (x1), Lőszer rendező (x5)
A(z) Jagdpanzer E 100 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) 110 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A végén az élmény ahogy menekül előlem Conqueror megfizethetetlen.<#hehe>
Wt lövéseit a játék be sem számolta lepattanónak,játékban kiírta hogy lepattant,de jelentésben benne sincs.

Győzelem!
Csata: Ruinberg
Járművek: VK 100.01 (P)
Szerzett tapasztalat: 1 644 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 3
Szerzett kredit: 22 503
Csatában elért kitüntetések: Megszálló

Tudom nem nagy xp meg egyebek,de ez egy heavy tank,T9 csatában,goldot töltöttek ellene,de ha retardált tölt goldot,az még nem jelenti azt hogy tud is vele boldogulni.Egyedül befoglaltam a bázisukat.Td-k heavyk medek voltak a környéken,csak épp hülyék voltak,vicces volt hogy ketten elmenekültek inkább.<#idiota>Csak lestem hogy valami med meg tiger2 menekül előlem a másik utcába.<#idiota>