banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Nekem souma sm van . Az is3 a-t átlagos vagy azon aluli ellenfélnek érzem. Nem egyszer előfordult , hogy 3 lövéséből 0 sebzése volt, főleg ha alacsonyabban van mint én. Vagy lepattant, vagy láncba ment. Nagyon ritka , hogy mind a 3 lövést beadja neki. Az ő teste viszont nokedli. Sajnos az 1 tárral való likvidálásához kell az rng , mert szeret 1500 alá dobni. Ilyenkor általában azzal érvelnek , hogy "na de ő hamarabb betölt, és neked annyi". Azzal a maradék 50-80 életével nem szokott ő sokáig élni..
    Az én mumusom a defender és testvére.Ha a frontját lövöm van hogy 5 lövésből 5 bemegy van hogy egy sem. Általában Tomato Józsinál szokott pattogni, de ez nem csak a defendernél van így... ő viszont kettőt is harap belőlem mire kitárazok és visszavonulok. Szinte soha nem pattan rólam. Persze ezt akinek van biztos másképp érzi
    Ha igazi moslék szemétláda dögevő tankot akarsz ,akkor somua.
    Csata elején roham előre, az első emberre kitárazni, és visszavonulás. Ha a helyzet úgy hozza, akkor sniperkedésre is alkalmas. Jó legénységet megkívánja, plussz mindet ami gyorsítja a célzást.