banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AJensen
    Komolyan mondom ez a játék direkt sza*ozik velem. Milyen rng az, ahol 10 lövésből sem tudom eltalálni az oldalát tisztán mutató tanknak? Kérdem én, mert 100%-os legénység mellett folyamatosan csak a szar rng-t kapom. Valaki ül a szerver végén, és állogatja a csuszkákat, mert már nem tudok mit kitalálni. Olyan tankokkal nem tudom közvetlen közelről eltalálni az ellenfelet, ahol sza**á van húzva minden képesség + a kiegészítő cuccok. Ez a szo*ó roller, amit a játék művel meccseken keresztül túl megy azon az értéken, ami a játék szabályaiban benne van.

Most jön a lényeg, és erre nagyon figyeljen mindenki. Olyan meccseket kreál a játék, ahol a x2 vagy több, mindig akkor lesz győztes, amikor a legfosabb rng-t kapom, semmit nem tudok meglőni, vagy futok a sebzés után, mert 5 másodpercenként döglik meg az ellenfél tankja. Ez mellé jön, hogy sokszor +2-be dob, ahol a napit az ilyen okádékra kapom.

Ezek nem véletlenek, hanem szándékos kiba**** a játékossal, hogy véletlenül se tudjon VALAMI ok miatt játszani. Nem tudom mi miatt, de nem engedi. Tudom sokszor írtam már ide ezzel kapcsolatban, ezt is csak azért, mert tényleg unom az olyan meccseket, ahol -1000000%-os teljesítményt kreálnak a játékosnak.