418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #411778 Jó lett volna egy ilyet kikotorni a ládafiából, de nem adta. Érdekes kis jószág.
-
papa74 #411777 Köszönöm megértésed...úgy gondolom nem sírtam, de ha neked így jó, hát érezd így.
Tudom, hogy a játék része, ha kell én is használom, de ahogy Megamax írja, így sokan lövöldévé teszik...és nem is szeretnék több szót pazarolni rá.
Utoljára szerkesztette: papa74, 2020.01.05. 13:31:32 -
suba53 #411776 Megint csak tévedsz, és a saját kis beszűkült álláspontodat hajtogatod, mint akinek beragadt a tű.
Minden játékos játszik olyan tankkal előbb utóbb, aminek a páncélja keményebb, és mégse rinyálnak folyamatosan, hogy a golddal átlövik őket.
Te vagy az akit ez zavar, mert képtelen vagy felfogni, hogy mik a játék mindenkire egyformán érvényes szabályai. -
papa74 #411775 Ha jól emlékszem akkor a nagy ládákból lehetett kapni. -
suba53 #411774 Most hogy a tankrewards küldi miatt játszani kell kettesekkel is, látok egy AM Gendron nevű kerekes jószágot is rohangálni.
Ezt mikor és hogy lehetett megszerezni? -
Megamax #411773 En mar többször is mondtam hogy az zavar benne hogy esztelen lovoldet csinál a játékból. Hala a goldnak 5 percesek a csaták. A páncélozott járművek hátránnyal indulnak és bujkalhatnak. Csak azt nem zavarja a gold aki nem játszik olyan fajta tankal aminek a páncélja a lenyeg. -
Malarki #411772 Mert nyilván nem teljesen mindegy hogy AP-val vagy golddal lő át bárhol,a lényeg hogy legyen miért sírni megint... -
suba53 #411771 Velem is gyakran előfordul, hogy ha egy keményebb ellenfél miatt goldra váltok, akkor utána már a papírokra is azzal lövök.
Egyszerűen a csata hevében elfelejtek vissza váltani. Pedig nem kenyerem a pazarlás, a WN értékeket meg leszarom.
Meg az is előfordul, hogy az 5-2 kombinációval modult javítok, a kettes meg a gold, és úgy vált át, hogy fel sem tűnik. Csak esetleg a végén az elszámolásnál.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2020.01.05. 10:41:19 -
tothgyorgy #411770 Az is lehet, hogy csak goldot visz magával. -
papa74 #411769 Összességében elvagyok a goldal, csak egy dolog zavar benne...az esztelen használat. Mikor a jobb játékos, hogy az a bizonyos e-qki ne csökkenjen, válogatás nélkül mindenre azzal lő. Este 1 unicum e75ts a t6 medemre 3x lőtt "golddal" ki is szedett. Ez idő alatt szerintem válthatott volna, de gondolom biztosra ment, hogy a wn8 ne csökkenjen. Jó éjt mindenkinek. -
"Ellenben lehetne ezt úgy is oltani a népnek, ha csak az alap lőszer 65%-át sebezné."
Hamarabb megtörténik, mint gondolnád, volt róla szó, már el van döntve, a HE lőszer sem fog átütni, a HESH-el nem tudom mi lesz, 1 max 2 peccsen belül visszavágják a prémium lőszer sebzését mellette megnövelik a HP-t, állítólag a történelmileg hiteles tank csatákkal is dűlőre jutottak, szóval az is lesz, az örökös vernyákolók meg majd kitalálnak valami más ürügyet az önsajnálatra ahelyett, hogy minimális intelligenciával felfogják, hogy a játék nem az ő elképzeléseiknek megfelelően működik.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2020.01.04. 20:52:18 -
Én egy közepes balfasz vagyok, semmi gondom a gold lőszerrel, nem frusztrál ha kapom, sem ha adom. Ellenben lehetne ezt úgy is oltani a népnek, ha csak az alap lőszer 65%-át sebezné. Megpróbálom logikusan: a gyárban 3 féle lőszer készül, ebből az egyik a keményfém fejes, aminek nagyobb az átütése, de ez a fémfej "hosszabb" kialakítású (csak írtam valami logikusat) ezért a robbanó töltete kevesebb, ergo a sebzése is kevesebb. Valahogy így működik a hes lőszer, mondjuk logikusan. Ebben az esetben pláne leszarnám, ha valaki golddal permetez, mert tuti kredit bukovári, ha én teszem, szintén bukovári. Tehát logikusan tier 10-ben jönnek a golderek és full szórják az aranyat, már eleve -200 e kredit és jóval kevesebb sebzés, 5 ilyen vesztes kör után lehet gondolkodni, hogy megéri-e?
Ha a fapados tankommal betesz tier 10-be, én 8-as vagyok, lassú, esetlen, 0 pen, 0 dmg, és ráadásul mint említettem balfasz is vagyok, mit tudok tenni? Elszaladni egy bokorba és várni mi lesz? 10 méterrel mellém lő az arty és sebez 300-at, kábít, bénít, kiver 2 modult, mi retket tudok tenni? Semmit. Megyek és fullra tolom a goldot.
Decemberben 1400 volt a wn8-am. Tetszett az olasz ág (már nem játszottam több, mint egy éve, de a fiam visszahívott, hogy legyen egy 8-as prém tankja), gondoltam kifejlesztem. Számtalanszor a stock Pantera megy tier 10-be, 0 átütés és 250 dmg, igaz ez kétszer, mert fapadosan csak 2x tudsz lőni "egyből". Megyek jobbra, megyek balra, lightról lepattan, artyról lepattan, medek vonalán megesznek, aztán egyszercsak szembe jön egy 60TP és -800 hp. Azt mivel ütöm át? Gold sem viszi sehol. Ennek vajon mi értelme? Annyian, de annyian játszanak, miért nem lehet normális mm-et gyártani? Most bő 1 hónap után, a stock szarok után 1380 a wn8-am......
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2020.01.04. 20:24:35 -
nemtudommivan #411766 Valjuk be, hogy azért ez vicces volt :DDD -
suba53 #411765 Azt meg egy értelmes embernek nem kell a szájába rágni, hogy ne költsön arra, ami nem tetszik. Amíg költöttél, addig tetszett, már nem tetszik, ne költs tovább. Költsd el inkább piára, az legalább meglátszik rajtad.
-
suba53 #411764 Ez nem kifogás. Minden frissítéskor elfogadtad az aktuális felhasználási feltételeket. Úgy hogy az a te sarad, hogy olyan játékban ragadtál bele, ami számodra már nem az amit reméltél.
-
Megamax #411763 jah igen cska annyi a kulombség hogy amikor a játékot kezdtem akkor azt az aproságot elfelejtették mondani hogy , bocs de csinálunk a játékbol egy idiota lovoldét , ne koltsél tob bpénzt rá ha nem tetszik. -
suba53 #411762 Használd nyugodtan. Azért van.
-
magyi76 #411761 Nagyon nagy ez az emelt kredit, naponta 1-1,5 milat rakok ossze tier 8 premekkel 45 misinel jarok, most mar lehet arany skuloval lovoldozni!
Utoljára szerkesztette: magyi76, 2020.01.04. 16:20:24 -
Plata #411760 Nem,vagy a család piszkál,vagy jött egy ismerős és vagy rokon vagy szomszéd. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.04. 16:15:37 -
suba53 #411759 Te valamiféle szolgáltatást nyújtasz otthoni telephellyel? Mert akkor érthető, hogy hívogatnak.
-
suba53 #411758 Nézd van egy játék, amit nagy élvezettel használunk, játszunk.
Azt így alkották meg, ezek a feltételei, és kész. Tessék tudomásul venni, és a szabályokat, lehetőségeket használni.
Ha nem tetszik, abba lehet hagyni, senki nem tart pisztolyt a fejedhez és kényszerít arra hogy ezzel játssz.
Innentől kezdve amit előadsz már évek óta, az nyavajgás. -
Plata #411757 Nem,én szórakozni akarok,de ez ma nem jön össze,mert nincs egy perc nyugtom se.
-
Megamax #411756 Eszerint ti nem játszani akartok hanem elkolteni bizonyos mennyiségu kreditet , nézegetni a megszerzett tankjaitokat aztán megnyomni egy gombot és majd a gép eldonti hogy nyertetek vagy sem. -
Plata #411755 Legalább is nekem most túl hosszúnak tűnt. -
Plata #411754 Büdös francot,hosszú volt hogy rohadna meg. -
Megamax #411753 és golndolom kb 5 perc után vége lett a csatának -
Plata #411752 Nézd meg ezt a képet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gold lőszerrel lőtt az összes gyökér.
Tudod miért éltem túl?
Mert meg akartam halni.
Hót ziher hogy a játék direkt szívatott és hagyott életben.
Bementem csatába type 5-el,elindultam és igen,megszoptam,jöttek hozzám.
Felkaptam a vizet be az ellenség közé hogy meghaljak és vége legyen.
Asszed be tudtak lőni?Körbe vettek és lepattantak golddal,ha túl akartam volna élni fogadok hogy az első szar ki lőtt volna. -
Megamax #411751 Montam hogy nem sikerult még értelmes ellenérvet írni , mindenféle nyavajgásnak tutiláljátok de értelem még mogotte nem volt. Írod itt a gazdasági részt, mond miben befojásolja a csatát a gazdaság? Amugy ez kicsit vicces "A tankok számára már a kezdetekkor is létezett gold lőszer" persze hogy létezett de ha megnézel régebbi replayeket (ott vanak a neten) akkor nagyon de nagyon ritkán látsz olyan loszer elosztást hogy csak gold loszer van a tankban. Ma folsorolhatom az osszes tankot ami "meta" tank és mindben csak gold loszert fogsz látni vagy az elosztás 90% ban gold lessz. A másik vicces dolog meg ez "de a játékosok 99%-a együtt tud élni vele" , nos én nem akarok vele egyutélni és teszek is ellene. Ha látnád mikor beírom a csata elején a szokásos kis szovegem , mindig van pár játékos aki helyesli és miután csata végén megnézem kik voltak azok, nos hát a szimpla átlag játékosok és ha jól tudom azokbol van tobb. -
Plata #411750 Én ma annyira peches vagyok hogy ha csak gold lőszer lenne a tankjaimban,azt is a hajamra kenhetném.
Nincs olyan csata amikor valaki ne zavarna meg,ha rá merek nyomni a kicseszett csata gombra és be hív,valami tuti hogy közbe jön.
-
suba53 #411749 Ebben tévedsz. A tankok számára már a kezdetekkor is létezett gold lőszer, ami csak később vált drága lőszerré.
És az egész mechanika úgy lett felépítve, hogy számba vették a nagy átütésű lőszerek hatását is.
Az hogy ez neked nem tetszik, az a te egyéni szociális problémád. Rágörcsöltél egy olyan dologra, ami számodra idegesítő, de a játékosok 99%-a együtt tud élni vele, és tudja használni. Ez a játék a nyers lövöldözésen kívül tartalmaz gazdasági elemeket is. Mindennek van ára, a javításoknak, a lőszereknek, fogyócikkeknek is, amik a játékon belül termelhetőek ki, illetve valódi pénzzel is lehet vásárolgatni.
Nagyon helyesen egy viszonylag drága elemet a "gold" lőszert elérhetővé tették mindenki számára, és nem csak a jómódú, a játékra sokat költeni tudó réteg kiváltsága maradt. Fogadd el ezt tényként, mert változtatni rajta úgy sem tudsz, és a WG meg nagy ívben leszarja az ilyen nyavajgásokat, hozzá teszem hála istennek. -
Plata #411748 Két csatát sikerült mennem,de mind a kettő érdekes volt.
Először T6-8 csata,ahol a top tankjaink kb hülye állatok voltak.
AMX M4 49 szerintem egy idióta barom volt.Harcolni nem mert T7-8 tankok ellen inkább kiment a nyílt mezőre a kicsik ellen,azok meg megölték.
Én harcoltam Caernarvonnal meg a többivel,mondjuk az ellenfél O-Ni-ja az egy vicc volt,nem talált el közelről.
Másik csatában meg nyertünk,de kb 2-3 percig afk voltam,mert csata ahogy elindult és elértem a helyemre jött telefon,na gondoltam még egy bukta csata,mire vissza értem a gép elé még mindig semmi bajom,a csata meg kb ugyanott tart.
Így aztán nem vesztettem semmit.
-
Megamax #411747 Tulgondoljátok az egészet. A megoldás csak annyi lenne hogy a gold loszer ne létezzen és a HE és a HESH loszer csak akkor sebezzen ha áttmegy a páncélon. így azonna eltunnének a rovid csaták mert aki tényleg megtanulta a játékot abbol a játékosból nagyon kevés van így nem lennének elsopro pár perces csaták. Mert jelenleg boldog boldogtalan lovi a goldot és még a leghujébb játékos is tudja hogy a lapos páncélon átt fog menni a 330mm es HEAT lovedék. Mint például az E100 250mm es dontott toronyfrontja vagy a MAUS Gun mantletje és még sok más helyen. Na megy ugye nem lennének OP-k a 430U medek sem mert igaz hogy páncélozottak de azoknak sincs gold nélkul elsopro átutésuk. A tankok GOLD loszer nélkul lettek kitalálva. Ott van a Type 5 270mm es Hull armor gyengébb kukucskálókkal és az a tank is csak elolro páncélozott ahogy a szuper heavyk és ahogy elobb is írtam nekik sem lenne brutális áttuto erejuk gold nélkul. Amugy meg nem tudom miért baj az ha osszefut két superheavy akik nem tudják szembol áttloni egymást? Ott derulne ki aztán az igazság hogy melyik csapat okosabb és nem az hogy melyiknek van tobb pénze. Sorolhatnám de ugysem értenétek meg és ellenérvet nem tudnátok felhozni (eddig nem sikerult senkinek sem) szoval hadjuk, én már dolgozom azonn hogy kibannoljanak ( már minden csatából kilépek ahol akár 1 arty is van) de nem sok sikerrel egyenlore.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2020.01.03. 23:47:58 -
suba53 #411746 Ez még istenes. De amikor 6-8 nulla van alul, az ellenfélnél meg egy sem, akkor szoktam tépni a hajam.
-
AJensen #411745 15 perc van a munkakezdésig. Ödönke hagy menjen már 3 meccset, amiben egyik oldalt mindig legyalulják.
Ez ugyanúgy ki van találva már házon belül, mint a dupla modul sebzés vagy az olyan, amikor 3-ból se vagy képes eltalálni a 100%-os legénységgel azt a nyomorult tankot, ami az oldalát mutatja.
Sokszor csak az időm rabolják, mert 3-5 perces csatába betenni totál értelmetlen, ahogy a 30 másodperc várakozásnak is. Jesszus mennyi időt elrabolnak vele, ha tudnád 3 perc lesz a meccs, akkor már nyomnád is a kilépés gombot.
Az, hogy kreditet farmoljak a prém tankjaimmal, ááááááá az kizárt dolog. Szépen rájuk nyomták a debil pecsétet, és kezdjél vele valamit, mert játszani nem fogsz.
Tegnap előtt, amikor vízbe fullasztottam a tankot 0-15 lett. Az ilyenek az eladott meccsek az egyik oldalnak. Ha ez foci lenne a wg székház lángokban állna azt garantálom. -
tothgyorgy #411744 Ha az mm jó volna, a csaták legalább majdnem kiegyenlítettek volnának. Nos nem azok. Amilyen ritka egy kiegyenlített csata, olyan ritkának kellene lennie a 15:4 -nek. Miért olyan ritka a 15:12? De lehet, hogy eleve erre törekszenek. Had gyalulja le az egyik a másikat pár perc alatt. Erre tökéletes. -
Megamax #411743 Jah tényleg tök jó okolni a szegény MM et mert ilyen profi játékosokat rak össze egymás ellenmert sok esélye lett volna a csapatnak a jó kis aranyeső eso ellen -
Plata #411742 Amikor ilyen állatokat kapok csapattársnak az csúcs.
Amúgy ez az 53TP egész jó tank,még mindig csak a stock ágyú van rajta,most fejlesztettem ki a jobbikat,de azt hiszem nem rakom fel,rosszabb a penje mint az alap ágyúnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.03. 11:59:37 -
tothgyorgy #411741 Üdv a klubban. Tegnap nekem is volt 0:15 csatám. Ilyen amikor agyaslágyultakat tesz be profik ellen. A magam ócska tankjával az eksők közt voltam. Túl sokszor ahhoz, hogy véletlen legyen. Ez az mm semmivel nem jobb, mint a régi. Gyökeres változtatás kellene. Inkább várnék 5x ennyi időt, ha kiegyenlített csapatok lennének. -
realcsabi #411740 Tegnap este meglett a 279e. Beteg. Olyan artyfókuszt kapok vele rendszerint hogy csak úgy nyekken, de ennek ellenére is 4000 feletti átlag dmg volt vele.
Pedig messze nem vagyok epic játékos.
Azért keserédes a dolog, örülök hogy megvan, de nem kellenének ilyen túltolt tankok ebbe a játékba. -
suba53 #411739 Köszi, így már OK.
Valahogy nem erősségük az egyértelmű fogalmazás.