World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mentegetőzöm, belinkeltem egy csatát. Várom a ti 10k dmg-es köreiteket, akármivel lövitek. :-)
De valahol azért szomorúnak tartom, hogy ahelyett, hogy váltanál goldra, hogy tutira kinyírd az ellen tankot, mert a másik oldalon már szükség lenne rád, inkább bevállalod az 50%-ot, és bánkódsz, ha nem jön be. De van, aki szereti nyelni a brét. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.06.30. 17:29:54
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Azért kár, hogy nem vagyunk még a HP-buff után, máris 30%-al több sebzés lenne :-o
1 JgPzE100, 1 Type 4, és 1 Type 5 volt ellenem, nekem meg 200 hp-m, valahogy nem érzem, hogy moralizálnom kellene rajta. (Főleg, amikor a jgpz oldalát kb 90%-os lefedettségnél nem találja el. :-D)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.06.30. 16:39:10
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.06.30. 11:52:16
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Elfogadta.
Hogy mit ad nem tudom,de elfogadta.
Nem tudom ez a játékos mennyire lehet jó,de szinte azonnal meghalt ráadásul elég hülye helyre ment.
Végig ugatott hogy milyen bénák és szarok vagyunk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amerikában készült camo csomag, meg 2 személyes tartalék csomag.

Kifejlesztve:
Comet jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 51 040. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Comet-ba új legénység ment,mert Cromwellből majd inkább az új light-ba teszem őket.
Comet full stock tank,béna legénységgel.
Vereség
Csata: Empire's Border
Járművek: Comet
Szerzett tapasztalat: 1 911
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 29 162
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 2 916
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.28. 21:57:04
Győzelem!
Csata: Mannerheim-vonal
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 6 086
Megszerzett kötvények: 3
Szerzett kredit: 88 475
Csatában elért kitüntetések: Megszálló, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Befoglaltam a bázisukat és nem tudtak kilőni,gold lőszer sem fogott a rajtam.<#mf2>#mf2>
Közel jönni nem mertek inkább elmenekültek és messziről lőttek.<#idiota>#idiota>
A csapat meghalt,egyedül maradtam és azért is befoglaltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.28. 11:48:07
Az előbb sebeztem szarrá két csapattársat mert belém jöttek.
Vk100-al padlógázzal haladtam,ami volt vagy 16km.
Mikor oldalról két idióta kerekes csapattárs egyszerűen belém gázolt.Az egyik prém volt a másik sima nyolcas.
Több mint 800-at vertem a két hülyébe és egy rahedli büntit fizettem mert ezek a marhák jöttek belém.
M41-el is mentem csatát,ott két kerekes prém azzal szórakozott hogy egymást lökdösték.<#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.28. 09:26:31
Csata: Abbey
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 963
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 64 530
Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
4k lepattanó.
T69 egy bokorból kempelt gold lőszerrel,a láncomat sokszor lelőtte,de nem tudott kilőni,megvédtem a bázist,hiába jöttek négyen.
Nem mert kijönni nyíltan mint a többiek,messziről egy bokorból lövöldözött.

Bár lehet hogy tévedek, és egy kódra is megadta mind a hármat.
Sikerült felmennem netre és bejelentkezni meg aktiválni többször is,de most annyiszor megadta?
Mert játékba sajna nem tudok felmenni.
Bár lehet talán fel tudok lógni oda is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.27. 18:02:33
Sajna melózom.
Háromszor fogadta el.
7nap prém, egy adag legénységi skin, és egy Excelsior T5-ös tank, de mivel az megvan, így 1500 arany, plusz garázshely jött.
Mikor light tankkal azzal szórakoztunk hogy padlógázzal elrohantunk az ellenség bázisa elé a hídra megdögleni hogy ne tudjanak kijönni a bázisukról.<#idiota>#idiota>
Igen mert akkor nem volt fizika,bizonyos pályákon hidakon kellett át menni mert a víz áthatolhatatlan akadály volt.
Mi meg platoonban azzal baromkodtunk hogy iszkiri a hídra tök gázzal,meghalunk és az ellenség meg beszorul.<#nyes>#nyes>
Volt pár ilyen pálya,amin csak hídon lehetett kijönni,de jó hecc is volt.
Na persze közös cseten ment az anyázás ezerrel.
Ha meglenne még az Xfire tudnék is videót meg képeket mutatni róla.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.26. 20:08:49
Volt idő amikor M4 sörmivel egy csatában két királytigrist öltem,vagy Sluggerrel három Löwe-t,esetleg T25 at-vel 12 killem is volt.
Szerintem még is a saját hülyeségem az ami miatt nem vagyok már formában.
Mert mindig lökött vagyok és keresem a hülyeségeket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.26. 20:03:55
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
De volt Wot classic szerű is,régi grafika meg egyebek,elég vacak volt.
Mostani játékmenet nem igazán jön be, egy classic viszont újra játszanék ha lenne.
Valakinek infó az F.L. titkos tier 9 es választható tankjáról ? Emil 1951 a leírtak alapján nagyon nem tetszik , pedig őt akartam ....
Délután egy példa, ami velem történt.
M44 artyval voltam, tier7-es meccs. Alighogy elkezdődött, a másik arty egy SU-14-1 kilőtte a saját Nashorn TD-t, majd beírta hogy
"Ups, the next camper" Pipa lettem, mert utálom az ilyet, és kilőttem egy lövéssel, majd beírtam: "Ups, the next teamkiller"
Utána pampogott, hogy noob camperekkel csak veszítünk, de végül simán győztünk nélkülük is. A többiek meg röhögtek.
Meccs után a Nashornos meg rám írt hogy nagyon köszöni, hogy kiálltam mellette. <#vigyor0>#vigyor0>
Az univerzális tervrajz töredékek meg csak gyűlnek.
Jó lenne ha be lehetne váltani akármire. Kötvény, kredit, bármi.