A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #410554 RNG.
Nekem volt olyan röhejes csatám,négyen nem lőtték be Mauer-t én meg vk75-be a láncába 500 felett sebeztem.Oszt mind a négy T8 tank volt,Vk75,defender,tiger2 meg t34-2.
Alapból alap lőszerrel belőttem őket,míg ők lepattantak,de köcsög t 34 goldra váltott és ellőtte a láncom,így én is váltottam,akkor már futottak.
Az a Vk75 mekkora fos,szemből belövöm alappal.de hogy még a láncán is lehet sebezni,vicc.
Tegnap olyan csatát is túléltem amit nem gondoltam volna,a csapat beállt kempelni én meg úgy gondoltam hogy elmentek ti a jó anyátokba,én megrohamozom az ellenséget Mauer-el azt le vagytok szarva.És eljutottam a bázisukig élve,közben olyan pofonokat osztottam,mikor látták ezek a kempelő majmok hogy megindulok,páran csatlakoztak és ledaráltuk az ellenséget,bokorban rohadó vk75 gyökereknek meg 0 sebzésük lett a bázison.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.25. 12:46:33