banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Az a baj a csaták 90% ban ilyenekkel találkozok így már meg sem probálkozom hogy csináljak is valamit a csatában ugyis mindig ugyan az , elso lepattano után már megy is a gold vagy ami még hamarabb megtorténik mindjárt goldal lonek. Egyik csatában osszefutottam egy Maus al a sarkon mikor az E100 ban ultem, csak bámultuk egymást , rámlott egyet egyenesen a tornyomra alap loszerrel, semmi célzás a kupolára vagy hasonló csak gyors fordult egyet azt durr. Na mondom áttoltott goldra, és igazam is lett a kovetkezo megint a tornyomra ment gold loszerrel de az is lepattant. Na akkor mondom oké megfordultam és belehajtottam a vízbe és már mentem is a kovetkezo csatába. Valahogy nem érzem a késztetés , hogy probálkozzak. Szeretnék játszani és nem csak pufogtatni ossze vissza de valahogy ezzel csak egyedul vagyok ahogy látom. Mondjuk volt élvezetes csatám E100 al is de akkor nem is lottek rám goldal ( azt hiszem mert nem volt nagyon idom figyelni hog ymivel pufogtatnak) Hazaértem megkeresem mert azt a csatát tényleg élveztem.