418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #411658 Na ma még szerencsét próbáltam.
Vettem 11+3+3 ládát.
Az első 11-ben nem volt semmi csak egy sexton,arany és prém napok.
Hármasban volt egy Su-130 meg egy 3d skin,utolsó hármasban megint egy 3d skin.
De nekem se Obj140 nincs se obj430.
Végül 1 T8 prém 1 T3 34 nap prém meg kb 3k arany.
Nem nagy durranás. -
Plata #411657 Jah ez az amiben csak spécikkel lehet menni,renegade meg hasonlók asszem. -
Wtf?? ilyen is van? Én ezzel a foscsombékkal biztos nem játszok 
Köszi amúgy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #411655 Nézd meg hogy milyen tank kell hozzá.
Nem ez az a küldi amit csak T8 prémmel lehet? -
Valakinek,van vmi ötlete,hogy ezt miért nem számolja?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
AJensen #411653 Nekem már az is elég, hogy ScorpionG oldalát 3x nem tudom ellőni tisztán látva. Első lövés föld, második lepattan, harmadik lánc, már önmagában ez csalás. Heavy tank jön fel dombra alsó lemez tiszta célpont, áttütés 225 pen alaplőszer, pattan. Erre még, ha feltesz egy modot, akkor nincs miről beszélni. Ahogy arról, se hogy az új dupla csöves szar lövés után nem spotolódik fel közvetlen mellettem. Ha nem a játékos, akkor a játék gondoskodik róla, hogy elveszítsd a meccset.
Eleget láttam 15k csatával, hogy soha nem fogom azt a szintet elérni, amiről a "jó" játékosok beszélnek itt.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.26. 22:09:41 -
Plata #411652 Azt a leborult szivarvégit.
Stock szutyokkal.
Győzelem!
Csata: Mountain Pass
Járművek: LHMTV
Szerzett tapasztalat: 6 645 (x5 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 26
Szerzett kredit: 24 927
Csatában elért kitüntetések: Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 3 440
Öt kill.Micsoda kicseszett piszkos tetű mázlista meccs volt.
Szinte semmi hp-val átmentem az ellenség bázisára sok tank közé.
Egyetlen találatuk nem volt.
Én meg kapáslövéssel kinyírtam ami szembe jött,volt amit egy lövéssel.
Lttb hwk12 strvs1 meg két arty. -
Plata #411651 Megvásárolva:
'110' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 2 210 000.
Megvásárolva:
'LHMTV' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 2 142 000.
Plussz két t8 tank.
-
Plata #411650 Győzelem!
Csata: Ensk
Járművek: IS-2
Szerzett tapasztalat: 9 674 (x5 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 40 443
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (x12)
Megszerzett tartalék készlet: 5 581
Utolsó csata is2-vel.
Senki nem tudott belőni,még skorpió genya sem.
Ellenséges Is-2 szemtől szembe nem tudott belőni és meg négyszer belőttem és ki is lőttem.
Jó pár lövést bekaptam de a csata végén ennyi volt a sérülésem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #411649 Nem aimbot,de ma én is láttam érdekes dolgot.
T49-el Cliff-en alig hogy elindultunk és még a pálya harmadáig sem értem az ellenség fel spotolódott,láttuk az artyt is a saját bázisa mögött.
Én voltam az egyedüli light a csapatban és legelöl voltam.Mégsem láttam még egy ellenséget.csak kb a pálya feléhez érve,akkor hogy spotolódtak fel még a bázis mögött levő artyk is?
Még be sem töltött az ágyúm bakker. -
Mai kedvenc csapattársam: kovi1963, Ikv 65 II-ben, 0 lövés, végig top pozícióban volt. Én ugyanebben a tdben 1900 sebzés 4 kill. Végén ketten maradtunk, mivel frankó helyen volt, mentem spotolni, de nem lőtt..... -
nemtudommivan #411647 aimbot -
Malarki #411646 Amúgy ha már itt tartunk valaki linkelj már be ezt a csoda aimbotot, amivel háromból háromszor beverem a weakspotot mozgó tankon is. Igazán érdekelne. -
Lucifer001 #411645 Ne értem . -
"Meg sajnos az évek alatt nagyon sok felhasználó is befejezte a fórumon . Vajon mi az oka ennek ? "
Talán az, hogy megunják a játékot. Mutass nekem olyan fórumot ahol 8 éve ugyanazok írogatnak bele... -
Miért elemezném, ha egy véleményen vagyunk? :-o Ez legyen miniHexenék dolga.
Ők vannak róla "meggyőződve", hogy jó játékos = csalás. Hogy 3x kupola belőve = csaló vagy. :-D -
Lucifer001 #411641 Nem . Én személy szerint nem hiszem azt . Sőt a tiszta játékosokat igen is elismerem . Ennek ellenkezőjére soha nem is utaltam ( most bízom benne , hogy adtam neked egy kis feladatot , és elemezheted a régebbi hozzászólásaimat is )
. De a véleményem az , hogy egy bizonyos szint felett nem lehet teljesíteni úgy , hogy azt nem tudatosan tegye . 411609 ben leírtam . Részemről a téma véget ért . Meg sajnos az évek alatt nagyon sok felhasználó is befejezte a fórumon . Vajon mi az oka ennek ?
-
Értem én, persze, hogy értem.
Nekik kell valami, ami miatt más lehet a hibás, nem ők, a saját sikertelenségükért a játékban.
Neked meg kell valami (hozzám hasonlóan), amitől felsőbbrendűnek érzed magad, és letekinthetünk rájuk a mennyből az angyal. (Gondolok ez alatt az " Istenem de sokat nevetek én itt" és hasonló megnyilvánulásokra).
Mert hozzám hasonlóan már rég feladtad, hogy ezeket az idiótákat meggyőzd, hogy az élet nem fekete és fehér. -
dE éN vAgYoK És eLsZoMorÍt HoTy aSzT hIsZiTeK MinDeN LiLa cSal! -
Lucifer001 #411638 Na na na na állj ! Nem te vagy Phalan ? Nagyon sejtelmes , hogy ezt írtad .
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.12.26. 13:52:36 -
Lucifer001 #411637 Kezdődik ez elemezzük ki a hozzászólásokat . Gondolom akad annyi sütnivaló , hogy érted mit mire értek , vagy mások mire értik . ( akár több hozzászólásban is ) . Nem kell az elemzésbe beletemetkezni . Biztos vagyok benne , hogy a hozzászólásokban mindig is találni fogsz valamit amibe bele tudsz kapaszkodni . Ment ez eddig is
. Beszélgess te is , ne akarj mindig hős megmondó lenni . Ez már annyira lerágott 10 éves nethuszár reakció
Na most jól megmondtam a semmit nem
-
A "jó" játékosok streamjét is azért nézed, mert tudod, hogy WN8-ban hová tartoznak... Senki sem nézne egy piroskát, vagy zöldikét.
Mint pl. a srácot, aki végül a magyar Community Manager lett. :-)
Bár az előbb tisztáztuk, hogy minden jó játékos csal. Akkor csalók streamjét nézed? Pföjj Lucifer! -
Lucifer001 #411635 Ropifiú igen
E-25 el mentem pár kört . Van pár jó taktikám
-
Az volt a fürdöszobás ratyi? :-DD -
Lucifer001 #411633 Ebben teljesen egyetértek veled . A baj ott kezdődik , ha önjelölt " jó " vagyok . Mert ügye a " jó " az tud szerény lenni . Nekem ez mindig azt jelzi , hogy ő azért "jó" . mert intelligens , és ez kihat a cselekedeteire .De sok ilyen HEXEN007 van
A jó játékosok a streamjeit rendszeresen nézem is kikapcsolódásképp .
-
suba53 #411632 Sajnos az, hogy léteznek masszív csaló modok, az tény. Számtalan videón meg lehet nézni a hatásukat, működésüket, és lehet következtetni arra, hogy valóban jelentős előnyt biztosít a használójának.
Ettől függetlenül, aki jól játszik, arra nem szabad egyből rásütni a bélyeget. 60ezer csata fölött az ember nagyjából már érzi azt, hogy egy jó játékossal kerül szembe, vagy valami gyanús történik odaát.
Sajnos semmi mást nem tehetünk, mint tudomásul venni, hogy vannak emberek, akiknek a saját sikerük, statjuk, önbizalmuk sokkal fontosabb mint a játék tisztasága, és úgy mint minden játékban a WoT-ban is keresik a kerülő utakat.
Sok játék fejlesztői keresik a megoldást, vannak anticheat szoftverek, megoldások, brutális büntetések, IP-tiltás, MAC tiltás, accountok tiltása, de mint mindenütt ez egy versenyfutás a csalások programozói, és a játékfejlesztők között.
Sajnos úgy látom hogy a WG nem tartozik a csalásokat elszántan kiírtani szándékozó cégek közé. -
Lucifer001 #411631 Ez azért van ,mert a helyzetedet nem tudod a magad javára fordítani . Még te sem világosodtál meg , de majd jönnek a díszpintyek , és felvilágosítanak . Plata is megint jön a gold lőszerrel . Ez megy már több éve . Megy a civakodás , hogy aki vágyik az elismerésre , azt le csalózzátok .
Istenem de sokat nevetek én itt
-
nemtudommivan #411630 Nekem is vannak mázlis lövéseim, de mikor zsinórban viszik be a lehetetlen kapáslövéseket arra azt mondom hogy hagyjuk már.... Teszem azt ellövik a kupolámat az object 430-n 3 szor egymás után kapásból úgy hogy rángatom. Egy pillanatra kinéz a domb mögül és már megy is vissza. Persze hogy alulmarad ilyen helyzetekben az ember. -
Plata #411629 Nincs fent semmilyen modom,mert minek,még is számtalanszor le hackereztek meg csalóztak már.
Csaló modom sosem volt,max damage panel meg olyan mod ami megmondta mennyi pénzt kerestem csatában.
De már az sem kell mert a játék is kiírja alapból.
Mikor még volt közös cset én poénból gyűjtöttem azokat a képeket amiken le hackereztek.
Főleg ha magyarok voltak,akkor róluk csináltam is pár képet,mert olyan szépen tudtak anyázni meg hisztizni.
Jó stathoz csak gold lőszer kell és kész. -
nemtudommivan #411628 Lehet valaki jó csalás nélkül is, de azért egy jobb stat ne legyen már egyenlő a becsületességgel. Ennyire naivak ne legyünk... -
11,5, de duplalöves utan meg meg rajon 5 mp lockout. Szoval 16,5 mp. -
Plata #411625 Szent szar,26 másodperc mire újra tölt?
Akkor bátrabban megyek neki. -
Ezt itthagyom xd
-
Vigyázz, még a végén kilépnek még három csatából indulás után 2mp-vel és sírnak tovább, hogy miért szar a stat!? -
Malarki #411622 Értem én, nem is vettem magamra, csak már annyira szánalmas hogy akárhányszor akárhol felmerül bármi téma a jobb játékosokról egyből megjelennek az okosok, hogy "csít, aimbot, nekemislehetnehagoldotlőnékcsak". Itt is egyből itt termett két díszpéldány. Nyilván az eszükbe se jut hogy valakinek azért vannak jobb statisztikái a játékban mert jobban tud játszani, nem, csakis csalással lehet....
A kérdésedre meg sajnos nincs egzakt válasz. Nekem nincs 2000-es wn8-am mint neked, de 73%-os a találtai arányom. Játszom mindenféle tankkal, T5-től T10-ig. Nyilván ahogy mondtam fontos a higgadtság, az hogy olyan játékhelyzetet teremts magadnak ahol te vagy előnyben. -
nemtudommivan #411621 Aimbot. Fent van a mod ami megfesti a találat helyét. Kicsit vicces mikor t28 tdvel megyek es ki ugrik a fedezék mögül a birka vérvörös gyerek és 3x egymás után gyakorlatilag célzás nélkül hasba lő a bal lánckerék mellett. Vagy ha közel vagyok hozzá és előre hátra rángatom a tankot akkor a csöve ugrál a tank hasa és a kupolája között. Nyilván olyan szuperképessége van . Hát nem. Aztán megunja ellövi magát es belelő a frontpáncélba a biiiirkaaaa :D.
A nevetséges az hogy még így is csak egy bot szintjén van. Szerintem aimbot nélkül kb egy nulla lenne ebben a játékban és nem játszana tovább. Ezért nem foglalkozik vele a WG. -
Game sense. Nemtom sok gyakorlat után nem bonyolult elélőni. Tudni kell mikor éri meg kockáztatni és mikor nem.
~83% átlagos találati arány 10esekkel. -
bekescsaba #411619 Nem akartalak megsérteni, vagy kigúnyolni. 2000 felett van a win8-am, de mégis úgy érzem, hátrányban vagyok e téren. Sok párbajt vesztek el ellenük emiatt, hogy pont egy lövéssel többet visznek be, mint én. Nekem az általuk a célzásra fordított idő tünik kevésnek, vagy lehet, érzéki csalódás. Rendszerint kikapok tőlük dogfightban is, pont egyszer pattanok, vagy misselek, ők meg nem. Nem boszárkányüldözés akart lenni, hanem tényleg érdekel. Hidegvér, önuralom? Vagy csak 3-4 tankkal játszanak/játszotok, így hozzászoktok a lövedék sebességéhez? -
Vajon mennyi BOT játszik ilyenkor a WG szervereiről? Azt ne mondjátok, hogy nem használják őket, mert ez már több mint gyanús. 180K ember lett az EU szervereken hirtelen, de a játék pont ennyit változott, nagyon sok céltábla lett hirtelen akik úgy mozognak ahogy a szellemtankok mozogtak az eventen. -
Myke28 #411617 Imádom a campelő medeket és az op tdt :) Repi