World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Személy szerint nekem az hogy mi a tank neve, az kb egy harmadrangú körítés, a játékmechanika, fejlődési lehetőségek fontosabbak. Mivel ténylegesen semmilyen jelntősége nincsen tanktípusoknak - a tankok nagy része fiktív, a tier rendszer illetve a kötelező kiegyensúlyozgatás miatt nincs történelmi hűség se (az ami avalóságban ütőképes volt itt szart se ér), igy nem is tudom értelmezn azt hogy egy másik játék azért esik ki egyből mert túl modern.

Kb annyi mintha azt mondanám, nem ülök be a mercedesbe mert túl szürke, én meg a feketét szoktam meg.

Én még mindig szeretem ezt a szart.
És az sem izgat ha nem vagyok jó,csak jól szórakozzam,többire tojok.
Most az ingyen M41 GF-el el vagyok mint a befőtt.
Igaz meg vagyok vele átkozva mint a huzat,mindig városi pályára rak.<#idiota>

Én csak segítő szándékkal vetettem fel pár címet, már láttam szenved itt egy kolléga....
De hát ha tudja hogy rossz mégsem jön le róla, drogozzon tovább jól 😊

Megvettem udes td-t free xp-ből,mert már tele volt a hócipőm LKV 90b-vel,az első gond hogy a legénység nem is jó bele,LKV-ben négy lány volt,kettő mehetett Udes-be,de egy rádióst szereznem kellett,szerencsére volt egy két skilles csaj rádiós,light tankban,így most 805-osra képezve ottvan Udes-ben,vicc az hogy eladtam LKV-t és több pénzt kaptam érte mint amennyiért megvettem.<#nyes>
Tavaly előtti karácsonyi vackot az UDES ágra toltam rá,Lkv 60%-al olcsóbban kaptam meg,az Udes-t féláron,de ha eladom a rendes árat kapom érte nem az akcióst.Így még jól is jártam,lehet hogy megveszem poénból az ingyenes tankokat,pár száz ezer creditet kapnék értük ha eladnám utána.<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.06. 09:55:55

Ne izélj már,WoT azért jó mert a tankokkal élvezet menni,jó őket irányítani és játszani velük,war thunderben nem tankok vannak,hanem gumikacsák akik csúsznak a műanyag felületen.
War thunderben a táj ultrán eszement szép és gyönyörű,ha raknának bele vadállatokat meg pecázási lehetőséget akkor játszanék vele,de nem tankoznék hanem a tóparton pecáznék.
Tankok tök hányingerek,mozgásuk fizikájuk olyan szar hogy az ember elokádja magát tőle.
Egy dolog volt jó abban a játékban,ami le tudott kötni,az önjáró légvédelmi ágyúk,azokkal el tudtam hülyéskedni.
Bár évekig fent volt a játék a gépemen,de sose jutottam el magasabb szintre,mert max légvédelmi ágyúval volt kedvem játszani,med heavy td és light szánalmas volt,a mozgása gagyi és illúzióromboló.
Ennél még a húsz évvel ezelőtti Armored Fist sorozat is jobb volt.
És abban nem volt beépítve csalás,war thunderben ha eléggé lehülyíted a játékot grafikailag át lőhetsz a dombokon meg épületeken is.

Armored warfare nekem túl modern.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.06. 07:58:56

Majdnem mondtam valamit
Hát, én szerencsés vagyok, igazából amikor benn ülök a tankban mindegy hogy mi az, valójában ugye nem is látom hogy hogyan néz ki. Szóval felőlem fiktív tankok is lehetnének - mint ahogy a legtöbb az is - abszolút nem számít. Lehet rá kéne nézned arra az armored warfarera még1x.. 😊

Ien sajnos egyik sem passzolt, a war thunderban nem tetszik a spot rendszer és az hogy nincs HP rendszer. Abban a játékban a Henshel tornyos Tiger 2 ig jutottam az oroszoknál meg a T44-100 ig. Az armored warfare ben meg már ott elmegy a kedvem mikor modern tanko látok így nagyon nem volt vele kedvem játszani.
"nincs más ilyen játék a piacon"

War Thunder, Armored Warfare - ezeket próbáltad? Nem jött be egyik se?

Fejlődés meg grind szempontból - tehát játékmenetet nézve - nagyon hasonló például a Mechwarrior Online, illetve a Star Conflict is. Persze ha csak a tankok miatt vagy ráállva a WOTra, akkor nyilván ezek nem opciók...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.06.05. 20:50:24

Nincs is baj a legkonnyebb uton való érvényesuléssel, csak ezzel a játékban azt más kárára teszik meg. Az ilyen mint a type ok meg az IS7 el sem lenne gond ha nem lenne ennyire egyszeru széttloni HEAT el . AZ van hogyaz IS7 nek a normál loszer ellen csak a hasa a gyenge pontja. Na de még nem hallottam amiatt "sírni" játékosokat hogy majdnem belohetetlen a tornya. Na de mikor rátoltik a HEAT et akkor a frontja hirtelen papír lessz. Ugyan ez van a Type 5 el is. Brutásli frontja van mind torony mind test de amint HEAT vagy magas átutésu APCR el találkozik már papír lessz belole és nem ne mondjátok hogy tud pattanni mert ha eltalálod a lapos részt ami valjuk be nem egy nagy kunszt akkor az átt fog menni. Egyetlen meta van a játékban jelenleg és az a GOLD AMMO. Ha nem az lenne akkor nem lonének a 907 (baszki az osszes orosz med, nem fogom felsorolni) a kínai heavy-k, ah hadjuk tudjátok akinek top tierben heat a loszere az kapásból arra vált tanktól fuggetlenul. Akinek meg APCR az nem is vált hanem azzal tomi meg a tankját meg talán egy két robbanó. Erre a WG egy hangyafingnyivel megnoveli a tankok HP ját és a sima loszer sebzését már egy hangyaszarnyival. De ez nem old meg semmit, mennyél csak ki egy Type 4-5 el malinovka kozepére és nézd meg hogy mivel lonek majd rád. 90% gold loszer most és 90% gold lenne ha bejonne a sanbox változás. Ha nem utod átt nincs sebzés és a legegyszerubb áttutini valamit a gold ammoval lehet. Namost 90% a a játékosoknak nem fogja megvárni vagy akár megprobálni az oldalba lovést. Túl hosszu bameg.

Utoljára szerkesztette: Megamax, 2019.06.05. 18:13:12
ROMOTO
Ugyan ennek a sandboxnak kb.0 esélye van élesedni, de ha minden igy változna akkor igaz, hogy a stathuszárok, akik 5x több időt töltenek a játékkal és telik korlátlan goldozásra ugyanúgy fosni fogják ha épp arra van szükség, de az átlag nem fogja tudni kitermelni, vagy 2x többet kell majd emiatt farmolnia hogy legyen rá kreditje és nemigen fog komoly sebzést összehozni vele. A másik hogy egy ilyen környezetben a többség valszeg alkalmazkodik a helyzethez és a kevéssé goldigényes tankokat fogja választani, a kaliber függő sebzésnövelés+magas pen a td-k irányába tolja a metát, ehhez jönnek az alaphangon magas penes medek, (amiknek mindig is jobb penes lövegeik voltak a heavykhez képest) az OP kemény tornyos heavyk, és az artyk, egy idő után csak TD+1-2 op med-heavy+és 3 arty lenne oldalanként, mivel evidens, hogy mindenki szeret a lehető legkönnyebb úton érvényesülni. IS7 is menne a levesbe a Type5 után...
Igen, ez még valószínűleg nem végleges, meg sandboxon amúgy is a szélsőségeket tesztelik először, nem kellene ennyire megijedni. Másrész a goldspammerek úgyis kisírják, hogy a végén alig észrevehető lesz csak a változtatás, de ne legyen igazam...

Na akkro ujból A GOLD AMMOT NEM NERFELTÉK, hozzá sem nyúltak, ugyan ugy átt fogja utni a páncélt míg a másik játékos csak pattogni fog. AHogy már mindenhol leírták a nulla sebzés a sima loszerrel mindig nulla marad és amíg a játékos a tudás=gold ammot szerint játszik addig az goldozni fog. Meg fogjátok látni ugyan ugy fogják fosni a goldot a WZ-k meg az orosz medek sott minden más is . Amikor kreditért lett elérheto a gold ammo akkor sem azonnal tortént meg a goldspam. Jottek az uj játékosok, lebutították a játékot hogy a kezdo minnél hamarabb érje el a nagy szintet hogy a csatái jó veszteségesek legyenek. Kell a premium tank , kell a premium fiók és mehet a goldfosás. Akik eredetileg játszottak , akik kezdték velem a zárt bétát még most is csodálkoznak hogy miért játszok ezzel a "foshalmazzal" a válasz még mindig ugyan az : nincs más ilyen játék a piacon.
1.Ez még csak sandbox,vagyis még lehet hogy nem is végleges.
2.Teljesen egyetértek veled,aki eddig csak a goldot fosta az így járt,nem sajnálom sőt,mindig is szépeket kívántam nekik,vagyis,inkább a jó édes felmenőjének kívántam olyat hogy történjen vele valami ahányszor a fiacskája goldot lő.<#hehe>

1. Balance ebben a játékban sohasem volt, ráadásul eddig is állandóan variáltak, szóval csak a szokásos, nem dől össze a világ.
2. Annak aki nem használ goldammot, a leírtak eddig is a mindennapi valóságot jelentették, tehát nekünk csak javulhat a helyzetünk. Aki rászokott a goldozásra az meg így járt. Pont annyira sajnálom őket, amennyire ők engem eddig.

Sherman0070
beleolvastam romoto kommentejibe
egyedül ő volt képes felfogni normálisan mi is fog történni ezen a sandboxon ha bekerül élesre

de ti meg képtelenek vagytok felfogni, hogy ezzel minden borulna és a goldon habzik a szátok, közben ez már sokkal tágabb problémákat hoz elő
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2019.06.05. 15:58:31

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Vicces de én Isu-val 891-et lőttem kerekesbe,gondolta megkerül és hátba lő.
Tolatva megöltem ütközéssel. De jót röhögtem.

ROMOTO
Figyuzz, mert idézek:

Én: A tierek közti egyensúly megborul, mivel kb 3 lövés lesz egy tizes heavynek egy tier 8, míg fordítva 5-8 átütő (ami nem garantált) lövés kell a tizesnek hogy kipurcanjon.
Te: Igen is meg nem is. Nemrég írtam hogy azért van a játékban tank ami képes felvenni a harcot akár a 2 szintel nagyobb ellenféllel is ha az az ellenfél nem lo gold ammoval.
Én: Most esélytelen lesz +2 tierest kilőni 2 heavy esetében, egyrészt alap lőszerrel nem fogod átlőni, a goldod meg alig sebez rajta, miközben ő meg alaplőszerrel 3 lövésből kivégez.
Te: Ne kezd már megint , ugy csinálsz mintha nem lehetne áttloni ezeket a tankokat amiket felsoroltál.
Én: Kíváncsi lennék arra ahogy sebzel mondjuk is3 al (goldammoval akár) egy hulldownos sup concot vagy 430U-t, vagy a többit amit lejjebb felsoroltam...nekik ugyanez nem kerül goldba, cserébe keresztülhugyoznak alaplőszerrel bárhol, bármilyen szögben...
Te:Te tényleg ennyire kocsog vagy , vagy most mi van veled? Ugy csinálsz mintha a játék 1V1 bol álna.

Ebből is látszik hogy képtelen vagy logikus érvelésre, még a sandboxos goldnerf eredmények kapcsán is csak a hülye goldammo nerf mantrát tolod.
Ennek a játéknak nem kettő,hanem kettőszáz hibája van.Az előbb két ilyen tier 8-as gumikerekes szar,gyakorlatilag legyalulta az egész tier 8-as mezőnyt.Az egyikbe belelőttem oldalról Rhm.-el,arrébb repült ké métert és sebeztem 28-at rajta.Nem tudom miért van egy olyan érzésem,hogy a szerveroldali rész köszönő viszonyban sincs a játékos oldalon történtekkel.Konkrétan arra gondolok,hogy nézhetünk mi itt akármilyen tank statokat.,az a szerver oldalon egész másként jelentkezik.Ez végül is csak programozás kérdése,de ellenőrizni nem tudunk semmit,mi van a szerver oldalon.Gondolom,pont ezért gyorsították fel ennyire a játékot.Hát,nem tudom,számomra kezd egyre játszhatatlanná válni az egész.
Te tényleg ennyire kocsog vagy , vagy most mi van veled? Ugy csinálsz mintha a játék 1V1 bol álna. De tudod mit amíg a Hulldownos SC vagy 430U velem foglakozik (mert ugye az példádból ítélve lefoglalok egy Top tier tankot) addig a csapatom tobbi tagja csinálhatja a dolgát. A másik mibol gondolod hogy kiállok azok elé a tankok elé, nekik kell megmozdulni vagy maradhatnak ott ahol vannak tokéletes fedezékben elolem míg a csapatom topp tankjai ledarálja az o csapatát. Elhiszem hogy hulyének tartasz de én ugy látom hogy te csak az orrodig látsz. Legalábbis ezt írod. HAdd abba az ilyet nincs értelme, amit te leírsz arra kismilió tobb ellenlehetoség van. Midanyian tudjuk hogy a játéknak 2 nagy hibája van A goldammo (ami ha nem kerulne kreditbe mindenki azzal lovoldozne ) és a nem átuto HE és HESH lovedékek sebzése.
Kitérsz előle, megkerülöd, oldalról támadsz, stb. Végre lesz értelme a taktikus játéknak.

ROMOTO
Kíváncsi lennék arra ahogy sebzel mondjuk is3 al (goldammoval akár) egy hulldownos sup concot vagy 430U-t, vagy a többit amit lejjebb felsoroltam...nekik ugyanez nem kerül goldba, cserébe keresztülhugyoznak alaplőszerrel bárhol, bármilyen szögben...
Már én is nagyon szeretném megnézni, benne ülve... xD
Egyedül az artynak nem örülök, azokat nem kellett volna buffolni, így is túl erősek. Legjobb lenne, ha kiszednék a játékból.

Én ma Vk100-al T9 és t10 tankokkal harcoltam,5.9k lepattanóm volt.Vk42béla nem tudott belőni se t110e5 meg még két med volt,Fv td is csak golddal tudott megsebezni,hat tank lőtt sokáig.Ha nincs arty meg fv prém lőszerrel nem szednek ki,de én sebeztem őket a stock ágyúval.

ROMOTO
Az újabb, goldammo érához csiszolt 8-as prémek sem fognak annyira rosszul járni ha nem dobálja őket nagyon +2 tierbe, pl. megnézném hogy a defender mit fog leművelni 6-8 tieres MM ben...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.06.05. 15:06:41
Ne kezd már megint , ugy csinálsz mintha nem lehetne áttloni ezeket a tankokat amiket felsoroltál. Egszeruen hihetetlen vagy , most vagy nem hiszed el (még akkor sem ha videót is mutatok) , hogy nem használok goldot és olyan játékos vagyok amilyen ( Meg lehet nézni a statom nem vagyok tomato) és egész jól boldogulok amíg nem kezdik rám fosni a goldjukat a játékosok. Vagy direkt trollkodsz?!!!
ROMOTO
Most esélytelen lesz +2 tierest kilőni 2 heavy esetében, egyrészt alap lőszerrel nem fogod átlőni, a goldod meg alig sebez rajta, miközben ő meg alaplőszerrel 3 lövésből kivégez. A goldammo igényes tankokat az értelmesebbje skippelni fogja és beül egy olyanba aminek magas az alaplőszeres penje és ráadásaul a tankot (pl. tornyát) más tankok nem bírják normál lőszerrel sebezni, pl. Sup Conc, wz 121, obj 430u, 60tp, kranvagn,chieftain, meg a TD-k nagy része, az sandbox miatt új meta tankjelölt az amcsi T110e4,E3, Kínai TD, strv103b, badger, stb.
Most írhatnám, hogy üdvözlök mindenkit a gold lőszer nélkül játszók életében...
Ebből a nézőpontból most is így néz ki a játék, de még ennek tetejébe a normállal azonos alfás goldot is kapjuk. Mivel ebben a helyzetben leginkább csak nagy normál átütésű, és/vagy nagy alfás, esetleg még a goldot is megfogóan/pattintóan páncélozott, vagy nagyon jól álcázott gépekkel lehet boldogulni, ezért aztán tele van velük a garázs, mert ilyen szempontok szerint fejlesztek évek óta (gold nerfben reménykedve). Szóval én alig várom, hogy behozzák élesre. Nem azért mert stathuszár lennék, a statok abszolút nem érdekelnek, csak a goldspam miatti hosszú szenvedés után jó lenne végre a bré másik végére kerülni. <#eplus2>

Igen is meg nem is. Nemrég írtam hogy azért van a játékban tank ami képes felvenni a harcot akár a 2 szintel nagyobb ellenféllel is ha az az ellenfél nem lo gold ammoval. Viszont igaz is mivel sokkal durvábban buntetne a játék ha hibát vétesz mert ugye nem mindegy hogy 750 et kapsz be egy ovatlan pillanatban az E100 tol vagy 1000 folott. Durván oda kellene figyelni minden egyes lépésre a puha tankokkal mivel annyit nem noveltek a HP-kon mint amennyit a sebzésen. Remélem ez így nem fog bekerulni Live ra.
ROMOTO
Kicsit elemezve a sandboxot, az alaplőszerek és a HP sebzésnövelése sajátosságai miatt sajnos úgy áll a dolog hogy a magas alfájú és penes páncélozott járgányok visznek mindent, tehát a TD-k brutálisak lesznek (fos nem tartozik bele),ehhez hozzájön az hogy a magas alaplőszer penes és bika tornyos Heavyk-medek még OP-bbak lesznek, az összes többi tank meg még jobban megszívja mint eddig. A tierek közti egyensúly megborul, mivel kb 3 lövés lesz egy tizes heavynek egy tier 8, míg fordítva 5-8 átütő (ami nem garantált) lövés kell a tizesnek hogy kipurcanjon. Ez kb. a többi tierre is ugyanúgy érvényes lefelé. A stathuszárok az OP tankjaikban még jobban legyalulják a többieket és az kevesebb goldammóba fog nekik kerülni..., nő a különbség, stb. Az artyk is durvábbak a feleslegesen megnövelt alaplőszer sebzés miatt.
A HP miatti hosszabb csatákra a fenti okok miatt csak tierlimites leosztásban vagy azonos tier leosztásban lesz esély, egyébként lehet hogy még szarabb lesz a helyzet. Minden tankot újra kell tanulni...szvsz a sandbox ilyen formában élesítésre alkalmatlan, még úgy is hogy finomhangolnak rajta.
Hát kb ilyen egy csata Vk100-al.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Idióta gold majom nem tudott megölni gold lőszerrel úgy gondolta le rammol.
Vk100-at rammolni kerekes fossal,idióta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.05. 08:07:30

Megvettem pár napja a VK 100-at.Eddig nekem ez a tank iszonyat peches,mindig balfékeket fogok ki,de a tank amúgy bejön.75 és 90%-os legénységgel is nagyon jó,sikerült már marha sokat pattintani vele,csak az alap ágyú néha vicc,mert van hogy semmit nem lő be van hogy T10 ellenséget belövi,de van hogy T7 artyról pattan.
Tettem rá német festést,amit valami küldiért kaptam.Azt hiszem bent marad végleg a garázsban,bár nem tudom miért mondjátok hogy jobb mint a Mauer,Mauer a seggével is pattint T10 tankokat,ennek az oldalát meg hátsóját t6 simán belövi ha nincs rendesen elforgatva.
Majd a nagy ágyúra leszek kíváncsi meg kéne a jobb motor is,ha értelmesebb csapattársakat kapnék a tank marha jó lenne.
De mit kezdjek t10 csatában ha hatan körbe fognak mert mindenki meghalt mikor én még alig gurultam ki a bázisról.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.05. 07:16:28

Az elképzelhető.

Mivel nem használok goldammot, így ha csak 2 lövésnyivel is tovább élek mint eddig, az nekem már érezhető javulás lesz.

Ah nem lenne belole semmi bajuk, ha játszani akarsz akkor el kell fogadni az EULA-t amibe benne van hogy azt csinálnak amit akarnak mert nincs tulajdonodban semmi, cska bérled az accountot.
ROMOTO
Pl. a prémtankok miatt? Ha nerfelnék a prém goldammot akkor komoly jogi problémákkal járna a wg nek, ha az eu, na játékosoknak eszükbe jutna pereskedni a pénzért vett előnyök megnyírbálása miatt.

Megamax
Nézz fel a sandboxra vagy nézz streamet, alig használnak prémlőszert...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.06.04. 23:03:13
Sajnos nem fog semmit változtatni, aki eddig is goldot használt az most is azt fog mert inkáb bmennek a biztos sebzésre mint a nagyobb alfára. Csak mert valami kissebbet fog sebezni attol még ugyan ugy sebez, cserébe 1-2 vel tobbet fognak rádloni a goldból. De hadjuk magunkat meglepni.
Nem vagyok sandboxon, úgyhogy nem tudom, hogy mik a pontos változások, de így a leírtak alapján pont azt csinálták, amit már évek óta ígérgetnek. Az eddigi hírek is arról szóltak, hogy a gold a nagyobb átütésért cserébe kevesebbet fog sebezni mint a normál lőszer, így szituációtól függően egyik vagy másik lesz hasznosabb. Ha jól állítják be a paramétereket, és eredményesebb lesz a weak spotokat lőni normál lőszerrel, mint a goldot fosni ész nélkül, akkor szerintem eléri a kívánt hatást. Azt persze nem tudom, hogy miért jobb a fejlesztőknek mindent buffolni, ahelyett, hogy csak simán a goldot nerfelnék...

Ez is meglett
Nyugta
Dátum: 2019.06.04. 16:28:51
Jármű hozzáadva: AMX M4 mle. 49 (legénység 100%)
Helyek hozzáadva: 1
410-420 csatába került a meghívós maratonos tank.

angelus1991ster.blogspot.hu

Imádom ezt a hulladék TVP-t hogy amikor van rajta 2x akkor egyből nyerek, de utána hogy szerezhetném vele az 5x-et(prime adta a küldit) semmi mást nem kapok csak a buktákat mindezt egy ennyire haszontalan szar tankkal igazi "élvezet".
Sherman0070
"We did not nerf A... we just buffed B-Z !!*

Asszem ez tökéletes idézet a gold "nerf"-re

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Hát ha annyit jelent a GIT GUD hogy tolts gold loszert , akkor inkább nem akarok GUD lenni.
Nyif nyaf. Ahogy a költő mondja:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na de ha már zsinórban kaptad tőle a gold áldást miben reménykedtél? Hogy kifogy belőle? Mivel több gold ammoja volt, mint a hátralevő életed, ezért már a 2. pen után el kellett volna húznod a csíkot és lecsalogatni őt odáig, hogy a lenti társaid + arty is rá tudjanak lőni.

Ha ott maradok lehet 2 percen belul megesz az arty, ha eltalál, ha sebez, ha engem céloz, az arty val az ahelyzet hogy túl sok a ha. Viszont ha elindulok lefele mondjuk tolatva a hiper sebességemmel akkor az osszes tank rálát a hasi lemezre. Ha megfordulok hogy tényleg nagy sebességgel tudjel elmenekulni akkor lehet de csak ténlyeg lehet , hogy oldalba lonek foleg hogy az SC goldal lo 7 sec enként. Ha annyira hiszitek hogy jobban meg tudtátok volna oldani akkor csináljunk egy ilyet. Ti mondotok egy részletes szituációt ahhoz a csatához én meg mondok ellenpéldát. Csak mert tudjuk utánna okoskodni nagyon konnyu, szoval hajrá.
igen persze tokéletesen igazad van , teljesen én vagyok a hibás mert az ellenfél rányomott a gold loszer gombra. Milyen fedezékem lett volna a lerohanás és a goldammoval szemben? Mond már meg nekem mire mentem volna ha becsucsulok a templom mogé amit te fedezéknek hívsz? Ahhoz hogy lásson valamit a tank ahhoz a Wiev port egyikének legalább kint kellett volna lennie és az mind a tornyon van amit ugye áttváltoztatott az SC papírrá. Amug yorulok hogy a hibámnak mutatod fel hogy az ellenfél szarrágoldozott. ez mindent elmond.
Sherman0070
Ha ott maradsz élve 2 percen belül megesz az arty. Meccs közben gyorsan kell döntést hozni. Egyetlen opció az lett volna, hogy lemész.

A különbség az, hogy lent lett volna fedezéked. Egyszer próbáld meg használni, hidd el, tök jó, még a gold ammó ellen is véd.

De igen, mindenki hibás, csak te nem. Folytasd csak a saját hibáid másokra kenését, ez az életben is általában be szokott jönni. <#wave>
Jaj ne rohogtess ilyennel. Ez olyan mint : jaj inkabb nem megyek ki az utcára mert meg elüt valami. Amugy lehet igazad van , talann ott kellett volna hagynom a tarsaimat vagy nem megjobb fel sem kellett volna mennem velük a dombra hatha oket szedik elobb szett aztán lerohannak es mivel egyedül maradok a templom mellet, mert ugye oda kellett volna mennem hogy legalabb artysafe ben legyek. Jah var nem mert ott meg ugyan ugy szarra lotte volna a kupolamat mert ugye az a torony bal oldalan van en meg ugye nem mehetek a templom jobb oldalara mert ott szarralo az arty. Vagy talan teljesen mindegy lett volna mert ugyan ugy szarragoldozza a dombrol a tornyom frontjat. Jah most jut eszembe talan meg kellett volna varnom mig ellovik magukat es aztan kigurulok es lovok. Ah fene sajna ez a taktika csak egy tank ellen mukodik vagy meg az ellen sem ha az egy hulldownban levo SC mert ugye a dombrol simann ralatni a templomra ahova elvileg bujnom kellett volna egyesek szerint. Mondhattok akármit itt csak 1 hiba volt es az a goldammo.
"nem tudjuk meg mi tortént volna ha nem lo goldot"

Ha nem lett volna balfék, akkor gold nélkül is szanaszét cincálta volna a parancsnoki kupoládat, amíg neked esélyed se lett volna belőni. De te mégis odamentél erősködni, pedig nem tudtad, hogy balfék vagy sem, tehát a te stratégiáddal volt gond. Erről ennyit.