A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #410358 Így gondolom én is. Szerver(eket) nem hackelik meg 1 hülye lövés miatt. Ettől kezdve meg teljesen mindegy milyen módokat használ, ha használ egyáltalán valamit mert ezt nem tudja sehogyan előidézni szándékosan. Nem azért írtam ezt le, hogy konteot gyártják, hanem szimplán érdekesség képen, hogy így jártam. Ráadásul ezt semmivel nem is tudom itt felétek igazolni, mert replay az már bőven nincs, és screenshot sem. ( picit bánom, mert csámcsogni jó lett volna, ha másra nem is. Maradt a beszéljük meg :-) De! És az érem másik oldala ??? Lehet az a szerencsétlen flótás azóta is a fejét vakarja. Pfúúbazd+ ezt hogy csináltam apám! És azóta is csak gyakorolgat :D Egyébként én is valami kis mikro lagra gondoltam.