World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem 2 agyhalott román ült volna azokban hanem hozzáértő nem sokat vigyorogtál volna.Minden viszonyítás kérdése.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Na mostmárt elvileg mennie kellene a vidijónak 😄
Valami nem stimmel a Googlenál , furcsaságokat cisnáll. nem engedi áttrakni piszkozatrol nyilvánosra
joe662
Dieses Video ist nicht verfügbar.<#nemtudom>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

még mindig faszán robbannak az orosz medek a torony alatti rekesz miatt (BOOM) a másik dolog nézzétek milyen gyorsan is lessz 4-3 ból 9-3 az amolyan WTF.
Mikor bejot a 25AP a változásokkal akkor megkapta mindenki azt az ágyut, a repesz meg soha sem pattan csak a tul vastag páncél elnyeli a robbanás erejét vagy a robbanási korben nincs semmi ahol a repeszek behatolhatnának égy nincs sebzés sem.
Miként lehetséges az hogy most fejlesztettem ki a bc 25t ap-t de már alapból ki van rajta fejlesztve a középső ágyú amit nem lehet más tankon kifejleszteni?

Pares de nagyon extrém esetekben a repesz is pattan 😄
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2019.06.02. 18:13:18
Metalmilitiakid
Jaja, simán meglehet csinálni az egészet bármikor. Én is ilyen 4-5 naponként csinálom egybe. Pont elég 4-5 naponta megutálni ezt a játékot 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nem tudom,szerintem mindet meg lehet utólag is,én minden nap csináltam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

D-nap küldetést akár 1 nap alatt is meg lehetne csinálni ? Ma már az 5. küldit csinálom . De a napokhoz képest el is maradtam , mert a hét közepén be sem léptem .
Hát hogy sokkal jobb lenne, azt a statjai alapján nem mondanám. Fele akkora alfa, kb. 40mm-el kisebb átütés, cserébe dupla akkora tár, pontosabb és gyorsabban táraz ki és tölt újra. Viszont dupla annyiszor kell lőnöd úgy, hogy közben jóval kisebb az átütése az ágyúnak a .33 meg annyival nem jobb a .35 szórásnál. Inkább más stílust követel, mintsem jobb lenne. Plusz a 155-öt 25 misiért megvettem és kaptam hozzá 100%-os legénységet, míg alap esetben soha a büdös életben még csak el sem indultam volna azon az ágon.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

szerintem a FOCH 155 az az igazi leszarom tank csak arra kel lvigyázni hogy mindig cska egy tank tudjon rádloni és ugy lehet filézni az ellenfelet
vagy mikor nem rusholják le hanem szépen megvárják hogy ujratoltson akkor nagyon efektív
Most irtal valami erdekeset, en mindig csak jatszottam nem hasznalok modokat sem, hisz mindig frissiteni kell oket, de az kurvara idegesit amikor ulok a X-es TD-ben, a medium elottem 50 meterre, epp a kupolaja latszodik majd 1 pilanatra az agyuja es mar dmg csinal...ja es persze folyamatosan tancol,nem ertem hogy tud minden 1es lovesevel sebezni. So ez az aimboto van meg, kiprobalom, WG nem kap el vele?
Ha már érdekes lövéseknél tartunk,T95 az előbb Mauer-be kerek 10-et sebzett.Alap lőszerrel lőtt.Asszem.

Meg volt, de mikor ilyen csatáid vannak akkor rohadtul unalmas rovid csata szerintem a foch B sokkal jobb a gyorsabb ujratoltésével és kitárazásával megéri vel eloszertípusokat váltani

A kitárazás pont egy kicsivel tovább tart, mint ami tökéletes lenne. A frontpáncél meglepően megbízhatóan pattint még a tetőn lévő nyilvánvaló gyenge pontok ellenére is (nem mindenki használ aimbotot <#rolleyes>). Persze arannyal átlövik ezt is, akár milyen szögben, nincs új a nap alatt. Az ágyú pont annyira pontatlan és lassan szűkül, hogy nem lehet megbízhatóan gyengepontokat lövöldözni, ezért is kizárólag HE-vel lövöldözök, így mindig garantált a sebzés, kritikus sebzés, láncolás + assist, plusz rengeteg tank van, amin vannak 90mm-nél kevésbé páncélozott nagy felületek, amikbe meg belenyomja az 1000+ sebzéseket. Utálok kempelni, aggresszívan játszok, szóval jól jön, hogy kb. néhány meddel vetekszik a mobilitása. Fun, néha frusztráló, de többnyire csak a retardált csapat miatt, ami olyan gyorsan elfogy, hogy nincs időm másodszor betölteni...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.06.02. 14:48:38

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fogalmam sincs mit lő,csak annyit láttam hogy nem sebző találat,arany lőszer meg jpz E100.

HE, az nem pattan <#nezze>

Aki meg vette, milyen a Fos 155 meg erte 25 misiert, milyen vele jatszni?
Metalmilitiakid
De legalább az HEAT et lő, az el tud random módokon nyelődni a tankon. Nekem az a bajom vele, hogy ez nem ilyen egyszeri eset, hanem folyamatos. Lassan már feleslegesnek tartom hogy rálőjek egy light ra a revoval.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nem tudom tudod-e milyen papír a prém M41.
Ha nem tudnád elmondom 25 milis páncélja van.
Na akkor hogy pattan 25 milis páncélról JgPz E100 gold lőszerrel?
Engem ugyanis pofán csapott M41-ben ülve JgPzE100 gold lőszerrel,de lepattant.Olyan jót röhögtem hogy nekimentem T10 mednek.<#idiota>

Metalmilitiakid
Nemtom ez csak velem van-e és azon belül is csak az M4A1 Rev-el. De ezzel a tankkal ahhoz képest, hogy viszonylag nagy kaliberű ágyúja van, majdnem minden light tankra leadott lövésem az lepattanó, főleg az oldalukra. Volt már ahol visszanéztem replayt és nem a lánctalp alját találom el ahol nincs test, hanem a tanktest oldalát, vagy torony oldalát és lepattan. Már azt is elkezdtem nézni, hogy tanks.gg en a 3D modelben tesztelem a rev ágyúját a tank azon része ellen és mindenhol azt mutatja, hogy Overmatch és mégis lepattan. Kicsit kezd már kiidegelni, hogy megölhetném az ellenfér Light-ját aki egy domboldalon szaladgál pl. Fiery Salient-en középen. Kétszer is eltalálom a meccs alatt és mind a kettő lepattan.

Na talan mozdulnak vegre a wg nel. 4 diketol lehet tesztelni az ujragondolt premium loszer valtozasokat. Remelem azt csinaljak hogy akinel nincs goldammo azt nem lehet sebezni vele.
És ahogy nézem megint kezdi a kedvencemet a játék, amikoris baszik villanni a majrélámpa és ezért döglök meg...
Ismerős, tegnap volt még 3 óra prémem és én hülye gondoltam akkor booster és a prime által adott 5x-et felhasználom ahha meg a nagy faszt... 3 óra alatt 18 csatát bírtam kiszenvedni magamból abból mindössze 6 győzelem az összes többi pedig vagy a szokásos 1:15-2:15-ös végeredmény vagy csak éppen a legvégére maradtak a legnagyobb nyomorékok akik csak nézegetik a tájat.
joe662
Tudom,volt már nekem is olyan csatám,az szivás,de nem tudsz mit tenni.
Max átrobogsz olyan szektorba ahol vannak csapattársak.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

De nekem múltkor is jutott ki olyan csapattárs akinek nem volt tankja,a fél csapat hulla volt és nem volt másik tankja.

Mondtam már, hogy ez a szar hétvégén játszhatatlan? 6 csata, mind a hat olyan gyors vereség, hogy még be se tudtam melegíteni és már vége volt. Asszem tudom miért nem játszottam ezzel a szarral fél évig...

joe662
Engem nem fog érinteni ez a probléma,34db t 8 tankkal,amiböl 2 Type59<#idiota><#banplz><#hehe>Csak ugye most teljesen átvariálják a szem tartalékokat,Lt,Spg most már csak 1 et fog kapni 3 helyett.Hevik meg 3atSzerintem most majd elkopnak a Lt hordák.

Ouch <#hehe>

De ez nagyon hülye dolog.
Eddig is sok hülye bejött úgy hogy csak 1-2 nyolcas tankja volt és ha kilőtték percekig bambult.
Most mégszarabb lesz.
Ezt nagyon elbaszták.
Akkor ne engedjen be játékost frontline módba ha nincs vagy három nyolcas tankja.

joe662
Vissza is vettem a Defit<#hehe>velem nem b@sznak ki,hogy 7 percre fagy ki a 252u-m<#idiota>

vótmá. 😄
joe662
Nagyszerű,még jobban elb@sszák a Frontline-t<#confused>

hát még ha európa-szerte vége lesz az iskolának... 😄DD
Meglátszik hogy hétvége van,annyi a tk hogy már kezd tele lenni a hócipőm.
Viszont hülyéből az ellenségnél is van,az előbb ez a sügér t44-el hegyről padlógázzal lerohanva rammolni akarta Mauer-t.<#ijedt>
Az oldalamba száguldott bele és 631-et sebződött,lejött a lánca is és agyon is lőtték.Mellesleg golddal sem lőtt be oldalról.De addig nem élt hogy rá fordítsam az ágyúm.

Lol T10 Fv td lepattant Mauer hátsójáról.<#idiota>

Meglátszik hogy hétvége van.
Mauer-el T10 csatába kerülök,a két top heavy Obj705a meg Obj277 nem az ellenséget lövi hanem a csapatot.
Legalább az egyik be kékült.Obj277 0 sebzéssel zárta a bulit,na persze vesztettünk.

Hogy a fenében van ebben a játékban büntetve a TK?
Barom Su100y megölt engem meg még egy csapattársat szó nélkül kezdés után és be sem kékült,még egy harmadik csapattársat is lesebzett,de nem lett kék.M4-el voltam a napi küldit akartam tolni,erre ez a gyökér megölt indulás után.

Nekem mindig működött, csak egy idő után (1000+ csata) dög unalmas volt vele a játék. Eleve nem egy izgalmas játékstílus, a fostalicska mozgékonyság meg szintén nem növeli az élvezeti faktort. Ha az ember hosszú távra tervez prémtankkal, med kell.
Hát azt nem csodálom,de én már Mauer-el álltam szemtől szembe fossal,amíg ő a festéket kaparta addig én beütöttem.<#smile>
De csak egyszer volt még tali,de az a csóka is jól tolta,4k sebzést tolt hat lövésből.

IS-M torony mozgás közbeni szórás 0,08 (10-es orosz medek szintje); - T-34 Béláé meg 0,21 nagyobb célzási idővel. Ezt tankot nem menti meg hulldown. És még gyanítom ezekre masszív sz**ató RNG is van. Elavult vedd az újat.
Eddig bejön a Foch155, kizárólag HE van töltve, ami 90-es átütés mellett azt jelenti, hogy nem egy tier10-esbe lőttem már 1000+ sebzést egy lövéssel. <#hehe> Az előbb egy BC25t-t párologtattam el két lövésből <#finom>

Áldassék az Aranytrónus, végre megszabadultam ettől a rohadt, mocskos TVP VTU-tól. Őszintén mondom hogy ez messze a legrosszabb tank amivel eddig játszottam, szó szerinte kínszenvedés volt mindegy egyes perc vele. A ~140 meccsen kemény 46%-os wr-em is tanúskodik erről a szerelemről.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2019.05.31. 19:59:50

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ez az, hogy arra jó, semmi másra. Az pedig nem sokat ér, amikor kezdés után fél perccel már az oldaladban vannak (csapattársak nem védenek meg, rájuk nem lehet hagyatkozni), helyezkedni/menekülni pedig nem tudsz vele, mert lassú. Bónuszként az ágyúja hihetetlen mellé lövéseket képes produkálni és emellé lassan is tölt. Korábban nagyon szerettem, de később egyre inkább csak szívás volt vele a csata.

Amire kitalálták (hulldownozás), arra még mindig ugyanolyan jó, mint mikor berakták a játékba.
Becseréléskor 6000 goldot ér.
Régen jó tank volt (abban amire kitalálták), de eljárt felette az idő. A mai csaták túl gyorsak neki, és túl erősek hozzá képest az új és a buffolt tankok, ráférne egy teljes újratervezés. Be is cseréltem amikor lehetett. El nem tudom képzelni, miért vették meg ennyien. Nem volt gyanús, hogy talán nem véletlenül tűnt el a csatákból az utóbbi években?

há mer táras 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer