banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Én tudom hogy mindenki szerint szar a Vk168,de én mióta megvettem karácsonyra tavaly előtt azóta szeretem,ma is szeretek vele játszani,mert nekem bejön,jó néha tényleg atom gáz mikor 0 sebzéses csatát megyek,mert nem látok semmit,mivel hátul kullogok 16 kilóméteres sebességgel miközben a csapat már az ellenség bázisán süti a halat.
    De én akkor is nagyon szeretem,szeretek vele küldizni is,meg csak úgy játszani.Régebben t49 volt a kedvencem,ara is csináltam öt skilles legénységet,pedig az nem prém tank volt,igaz akkor még T8 volt,de milyen troll volt,sok skilles legénységgel eszement jó volt.
    Bár a Mauer is vicces dolgokat produkál most már.Egyrészt marha jó spotter,másrészt meg már van hogy lövés után sem spotolódik.
    Asszem 86%-os az álca skillje már.