World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.05.29. 18:32:57
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Jó lenne, ha az univerzálisak konvertálhatóak lennének nemzetire valamilyen arányban. 50:1, vagy akár 100:1. Mert így értelmetlenül gyűlik csak az univerzális. Vagy akár kreditért, vagy aranyért lehetne nemzetit konvertálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.29. 13:20:56
1 db francia hiányzik az Ebr105-hez,gondoltam kifejlesztek egy alacsony szintű francia tankot fee xp-böl,akkor majd felszabadul az oda kapott 1 db töredék,erre eltűnt a depóból egy univerzális töredék<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Jobban érdekel egy kamikaze medal mint akármilyen stat.<#idiota>#idiota>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
angelus1991ster.blogspot.hu
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Tegnap 18:04-kor már nem sikerült...elfogyott...
WOT: Beluka
Mondjuk megvettem volna a feketét és mivel sima megvan mondjuk megadhatta volna a fekete árát aranyban. XD
Úgysem használom T34-et soha.
Bocsi reggel van. Délutános voltam stb....
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2019.05.29. 06:08:55
csak mondom... a ruszkik nyávogtak, h baszakodott a szeró náluk tegnap este... ezért nekik betették reggel is... de itt ez mi indokolja? akkor már inkább a caern-t kellett volna nekik, mert azzal volt itt cirkusz... meh...

Délelöttös cseszheti a reggeli akciót, délutános meg az este 6-osat. A 8-4-ig munkaidős járt jól 😞 Legalább annyiban lehetett volna könnyű, hogy délelőtt és délután is ugyanaz van fekete áron.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2019.05.28. 22:45:52
Gw tiger p meg lorr 155 51.
A lorr-t sikerült a bázison pofán verni,át mentem a bázisukra középen.
Full T8 csata volt így betámadtam középen,és marha mázlim volt,minden lepattant róla,csak arty tudott 80 sebzést bevinni.
Igazából szerettem volna obj252u-val párbajozni a mezőn,de ahogy fel spotoltam az arty meg csapattársak dombról kinyírták.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.28. 19:17:19
Caernt nagyon sajnáltam,mert szeretem az angol tankokat.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2019.05.28. 18:45:42
Nem olyan rossz az,bár jónak sem mondanám,de creditért elfér.
De már más T8 tank nem fog jönni ezen a héten,majd a következőn biztos,de már csak az Is6b maradt,meg a fos,de az nem kell.
Caern kellett volna,de ugye akkor megint nem tudtam haza érni,hiába volt vasárnap.
T34 nekem azóta van meg hogy ingyen adta a WG annak akinek megvolt a nem prém T34.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.28. 18:43:26
T7 svéd td-met le dupláztam,öltem vele egy T34 B-t kb 10 méterről,mögé mentem és elkezdtem lőni,ez a marha meg észre sem vett.<#idiota>#idiota>
Még csak rám se fordította a tornyát bakker.
Győzelem!
Csata: Minszk
Járművek: Ikv 90 Typ B
Szerzett tapasztalat: 1 565 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 19 554
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Át jött a híd alatt hozzánk én ott voltam beálltam mögé és elkezdtem lőni,az meg le sem tojt.
A T34 pont talán az egyetlen oldschool T8 prém, amit nem érintett a power creep. Ma is pont ugyanazt nyújtja, mint mikor berakták a játékba, azaz egy puha testet, szinte belőhetetlen tornyot, tré mozgékonyságot és egy lassú, de erős ágyút, ami még a mai viszonyok között is elég penge. Az más kérdés, hogy a Defender-féle szörnyetegek korában ennél jobb kombókat is lehet már találni, de amit 4-5 éve tudott, azt tudja most is. Be kell rakni hulldownba, aztán reménykedni, hogy nem pusholnak le, vagy szed szét az arty.
Ezzel szemben az IS-6 manapság csak papírnehezéknek jó.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2019.05.28. 18:36:45
M41-el most lőttem ki egyet mezőn.
Nekem a sima T34 kezdetek óta megvan,de mai tankok közt elég gyér.
Mauer 9-es lengyel heavynek szemből tornyába sima lőszerrel 526-ot lőtt,én is meglepődtem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.28. 18:11:55
Powercreep ellen vicces lesz. 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
nem elég az SSD ennek a szarnak hogy gyorsan belépjen az ember...
Lássuk milyen tankot tudok még eladni, hogy az IS6B is meglegyen 😊
és igen nekem is megvan a T34... de elvileg ezt meg tudtad volna venni mellé... más kérdés, hogy minek 😄

Mi van ha megveszem?