A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AJensen #410106 Nem tudom mire jó ez, de sorra játszom ezeket a debil meccseket én is. 3k körüli sebzés és a csapat fele megy a levesbe meghalni.
Elmennek balra 8-an a kiszáradt folyómedres pályán, gondoltam betolják azt az oldalt, rohanok vissza a bázisra, mert rohamosan fogy a csapat másik része. Mire visszaértem, és a becammogó T28-at szétkupoláztam, addigra a balra elment 8 db top tank megdöglött. Visítottam a röhögéstől, hogy csak én lehetek ennyire szerencsés ezekkel a debilekkel. Meccs elbukva, mert 2-en maradtunk engem meg szét rackteltek 2x is. Nem volt elég idő javítani, DE 2 tank maradt, egy kb 10% hp-n, a másik 75%-on.
Viszont ezek a meccsek sorozatosan jönnek, mintha szándékosan kapnám állandóan a debil oldalt.