418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Probálkoztam velük,de már not valid-ot ir:-(
  • Rammsch31n
    írjátok be így is... mert hiába ír ki technikai errort... utólag beadja!!!!
  • Plata
    Nekem elfogadta a prémet.
  • joe662
    Már akinek elfogadja
    VGJBSAK112019 - 35 tűzoltó
    PANSFKA112019

nekem eddig 1iket sem fogadta el:-(

Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.12.10. 20:56:19
  • Plata
    MNABSJS112019
    Hét nap prémium.
  • Plata
    Az lesz.
    Most mentem egy baromi jót hatos lengyellel.96%-os legénységgel.
    Győzelem!
    Csata: El Halluf
    Járművek: 40TP Habicha
    Szerzett tapasztalat: 4 930
    Megszerzett kötvények: 5
    Szerzett kredit: 20 455
    Csatában elért kitüntetések: Nicols medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
    Feltételek teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Kis javító készlet (x1), Kézi tűzoltókészülék (x1), Kis elsősegély készlet (x1)
    ifejlesztve:
    45TP Habicha jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 38 324. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
  • suba53
    Szerintem minimum két tank kijön a 60 darab cseh töredékből is. De lehet hogy a harmadik egy része is.
    Kifejleszted a hetest, a hatost, meg az ötösből valamennyit, ha még jut. A többi meg hamar megvan.
    A cseh töredékeket meg ráadásul a négyes szinten meg is kapod.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2019.12.10. 13:57:01
  • Plata
    Lengyel ágat is csak azért kezdtem el,mert mindig lengyel legénységi könyvet kapok jutalomként.
  • Plata
    Nekem jól jönne,kifejleszteném francia td-t tervrajzból.
    Cseh ágra is kellene,az az idióta T8-as cseh tank ki van fejlesztve tervrajzokból.
    De hiába ha az előtte lévő hat nincs,nem tudom megvenni.Egy időben folyton tvp tervrajzot kaptam.
    De már Obj705 is van pár.
  • suba53
    Kellemes lesz ez a holiday ops. Egyedül a rengeteg tervrajz gyűjteménnyel nem tudok mit kezdeni. Csak a szovjet jön majd jól a dupla csöveseknek. Univerzális töredékből újévre már ezer fölötti lesz a raktárban. Túl későn vezették be.
    Viszont akiknek még sok kifejlesztendő tankjuk van ez egy óriási segítség lesz. Könnyedén át lehet ugrani egy-egy nemszeretem tankot a free xp herdálása nélkül is.
  • joe662
    Tavalyi :
    3x 1800ft
    11x 6200ft
    25x 12500ft
    75x 31000ft
    Lesz még su130pm is
  • McFrost
    A Renegátot meddig lehet megvenni? Hirtelen nem találom.
  • Megamax
    Na megint nem változott semmi , kapunk gyorsa fejlodést amivel kitorolhetjuk a seggunket az 5 perces játékido után. Koszonjuk WG. A tokom televan hogy nincs értelme már semmit kifejleszteni .
  • Plata
    Normálist nem lehet?
    Mennyibe kerülnek a ládák?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.09. 17:45:31
  • ROMOTO
    Az érdekesebbek között a dupla csövü oroszt, meg a hibrid e75-e50-es frankensteint lenerfelve.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.12.09. 17:42:54
  • bekescsaba
    Szuper. De milyen tankokat lehet nyitni?
  • McFrost
    Értelek, csak leírtam a gondolataimat.
  • joe662
    Holiday Ops 2020 dec 13

Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.12.09. 15:11:04
  • Malarki
    Most nem azért, de ha egy ember kretén és direkt szétcseszi mások játékát az ellen a fejlesztők mit tehetnek? A FF-t kivették, mást mit tehetnek még?
    Az MM-et meg nem fogják változtatni, mert ebből nincs bevétel. 1,5-2 éve a WG egyetlen célja a minél nagyobb profit kisajtolása a játékból, semmi más. Sajnos valamikor elhitték hogy ők nagy cég és belekezdtek egy csomó baromságba, amiket most ennek az egy játéknak kell eltartania.
  • Plata
    Nem egészen értem mi a zúzmara szent szöszéről beszélsz.
    Tankok -2 és +2 tier csatába is kerülhetnek.
    Teszem azt T8 tank T6 de T10 csatába is kerülhet.
  • Dorgal
    Pedig a válasz erre egyszerű,mert ha a WG bevezetné akár csak a -1 tiert is,öt perc alatt kiderülne,hogy a tankok 80%-a köszönőviszonyban sincs a saját tierjével.
  • McFrost
    Én az 50%-os szintig jutottam el vele, így 9300 körül vehetem meg. Ha nem a jön a Progetto a boltba, elgondolkodom rajta.

Nekem nem az a bajom, hogy fizetni kell a játékért, hanem az, hogy sok a birka, akik ezt tönkre vágják. Nincsenek korlátok, nincsenek követelmények, bárki, bármikor tolhatja. Nincs egy minimum, nincsenek korlátok, ha valaki direkt tol maga előtt egy szűk helyen, hogy ne őt lőjék, akkor azt simán megteheti, stb.....
    Aztán azt sem fogom megérteni, hogy ha játszik éppen 120 ezer játékos, akkor miért van a tier 7-től 9-ig? Miért nem lehet azonos tier? Nem fér bele a 120 ezer játékos hasonló tierbe? Mert várni kellene 2-3 percet? Szegény ember bemegy a 7-es alap tankjával egy 9-es meccsbe, mit tud kezdeni? Hogyan lehet belőle jól kijönni? Még a saját tierjében is fos stokkosan, nem hogy egy 9-es ellen....
  • magyi76
    Hat ez csunyan beneztem.
  • okosszöszi26
    5 csata után Renegade eredményem:
    5 vereség, 0 győzelem
    okozott sebzés 960 (jobb mint 3,8%)
    legtöbb sebzés egy csatában 1424

Gyönyörű kezdés!

Lehet, kár volt azért az 1936,11HUF-ért.

Nem passzolunk össze.
  • okosszöszi26
    Nem trükköznek.
    Nem voltál benne az első 10-ben.
  • magyi76
    A Wotnal trukoznek az XP elszamolasaval az M54 Renegad kuldiben, vagy jovairjak az XPt vagy nem...
    Bocsi a nagy kepekert nem vagyok jaratos kepmegosztasban
    Meg ideges is vagyok, pofatlansaguk miatt..

Utoljára szerkesztette: magyi76, 2019.12.08. 14:23:31
  • Plata
    Sebződik.
    T6 tank jobb ágyúval tudja sebezni.
  • okosszöszi26
    Ma feladtam az egyik elvemet, miszerint nem költök egy vasat sem semmilyen számítógépen játszható játékra (mivel gyk. 7 éve csak ezzel játszom, ha játszok, mondhatjuk, hogy erre a játékra).
    Miután a IX. fázist lenyomtam és esélyem sincs még 50000 XP összegyűjtésére 90%-os engedménnyel megvettem az M54-et.

Kiköhögtem 1936HUF-t és 11 HUFillért, hozzájárulva ezzel a WG tulajok Lamborghini vásárlásához és kokószipogásához Ibizán.
    Azt hiszem 7 évnyi játékért ennyit igazán adakozhatok, bár amit az RNG-vel művelnek az eléggé megkérdőjelezi, hogy érdemelnek-e akárhány HUFillért is.

Tudom-tudom. Ha nem lennének akik fizetnek a játékért, nem lenne haszon, nem érné meg a fejlesztőknek fejleszteni, nem lenne játék amivel játszhatok (és aminek a qrvannyját szidhatom).
    Értem én az összefüggéseket, de fizessenek a gazdagok, én csóró vagyok.

Remélem ezek után lekerül rólam a lövedékmágnes, hiszen FIZETTEM!!!
    Vagy ehhez ennél kicsit többet kell kiizzadni?

Majd elfelejtettem!!
    Tudja valaki, hogy az a gütymő az M54 tornyán az sebződik találat esetén, vagy nem?
    Ha igen, már látom, hogy oda kerül a lövedékmágnes ezen a tankon.
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2019.12.08. 13:47:17
  • Megamax
    Ahogy a játékkal is lehet ingyen szórakozni mégis elegen költenek rá ahhoz hogy a wg megéljen belőle
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Erlenberg
    Járművek: IS-2
    Szerzett tapasztalat: 2 866 (x2 minden nap az első csatáért)
    Megszerzett kötvények: 1
    Szerzett kredit: 61 424
    Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kaszás, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Kis javító készlet (x2), Kézi tűzoltókészülék (x2), Kis elsősegély készlet (x2)
    T8 csatában ami tele volt retardált prémekkel akik a várban kempeltek és nem segítettek.
    A tank legénysége 98%-os,tank sem fullos,még sok xp kell mire meg lesz torony és egyebek.Szart rá a csapat hogy rám jött az ellenség középen.De ez a kínai szar nagyon szépen lő,T69 sem tudott kilőni mert tornyon lőttem és menekülésbe fogott,ami meg röhejes volt hogy asszem 69 maradék hp-vel Sp1c nem tudott kilőni,a barom idegességében mellém lőtt.Kilőttem mellőle négy társát,asszem ettől kicsit ideges lett,mert nem talált el.Vagy 50 méterről.
  • Plata
    Ma láttam pár fura tankot egy modellboltban.
    Nem tudom a WG látta-e már őket,de lehet innen veszik az őrült tank ötleteiket.
    Mauer modell-t kerestem,de nem volt,viszont E100 tankokat találtam,az egyiken 2darab 128 milis ágyú volt,a másikon V1 rakéta a harmadikon megint valami marha nagy rakéta.
    Doboza szerint második világháborús német E100 super heavy.

Az előbb le dupláztam Mauer-t,jó pár gyökér E25 volt a csatában,golddal próbálkoztak,majd az egyik bátor úgy gondolta a tankom mellé jön és majd az oldalamat közvetlen közelről belövi.Szerintem azzal nem számolt hogy tolatás és fordulás közben is sebzem lazán ágyú nélkül is.
    Kb olyan volt mintha eltapostam volna egy férget.100%-os irányított ütközés skill mókás tud lenni.
  • McFrost
    Vissza kaptam mindent, mea culpa!
  • Sherman0070
    Azért lehet ingyen az összes cheat modot 3 kattintással leszedni, mert a WG "kereskedik" velük.
    Jó összeesküvés teória ez is.
  • Plata
    Megvettem Panther 2-t.
    Eddig utálom,mert mindig agyhalott csatába kerülök,szinte mindig ilyen 2 perces csata amiben 15-0 az átlag.
  • okosszöszi26
    A kocsogok mindig tagadják
    Azt hiszik valami WG ügynök vagyok aki ki akarja csikarni belőlük a beismerést, hogy csalnak.
  • suba53
    Jó a nyolcas, de csak fullosan. Aztán jó a kilences, meg a tízes is.
  • joe662
    Csata után irj rá vmelyik gyanúsítottra, egyszer csak szerencséd lesz. :-DD
  • okosszöszi26
    Az biztos, hogy valami jó aimbot elérhető valahol, ha valaki tudja pm-ben elküldhetné.
  • Plata
    Srácok a T8 lengyel tank mennyire jó?
    Húzom most a lengyel ágat,mert tele lett a hócipőm hogy folyton lengyel legénységi könyvet kapok,de nincs mire eltolni.
    40TP-nél tartok,de iszonyú szar,állandóan T8 csatába kerülök vele.Az ágyúja nem rossz.De iszonyú lassú.Med de úgy megy mint egy tetves heavy.
    T8-nál tovább nem tervezem húzni,mert általában csak addig megyek.
  • suba53
    Mindenféle pletykák meg elméletek terjednek, az igaz.
    Nekem az a furcsa, hogy a WG mintha kevésbé üldözné a csalókat. Egy időben rendre jöttek a hírek hogy mennyi csaló kapott figyelmeztetést, és mennyit tiltottak örökre. Mostanában meg semmi. Azt sem propagálják, hogy a szerver oldalon történt-e olyan változás, ami megnehezítené a csaló modok készítését. Mert elvileg lenne rá lehetőség, hiszen minden a szerver oldalon számolódik, a kliensek meg csak abból adatból tudnak élni, amiket a szervertől kapnak.