World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ideig tier10-et sem kell játszani, mert ezzel lesz tele. 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.05.25. 18:01:28
Franc, megelőztél 😄
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2019.05.25. 18:01:24
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
20 000 db
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
egyébként jó ég..EU1-en 62 ezer összesen 110ezer ember van fönt 😄DD
Is3a vagy somua creditért kellene.
Esetleg spagetto.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mondjuk ehhez kell egy barátom is mert én az este 6os időpontnál dolgozok még.
Szóval nem csak rajtam múlna a dolog.
Ha lenne és sikerülne örülnék,ha nem akkor sem dőlne össze a világ.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
38k van.ha az nem lenne elég rá,akkor elengedem a dolgot<#hehe>#hehe>
Rá dumállak. XD
Te dolgod nem az enyém.
De akko is randa. XD
Én a holnap reggelire vagyok kíváncsi,vajon megint t3 lesz?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.25. 14:13:44
Még gondolkodok vegyek e aranyat is:-D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.05.25. 14:09:51
Ha nem akarom megmenteni hülye csapattársat és maradok a helyemen,akkor durvább lett volna.
According to our Russian sources at wotclue:
From the General mail of all WG-volunteers: “…Black market offers, which will go on sale on may 24, 2019 at 19:00 (Moscow time) and may 26, 2019 at 19:00 (Moscow time) will be presented in a VERY limited amount, please note this…”.

Nekem is van egy,de nem szeretem,csak néha le duplázom,most mentem egy kört mert ugye 5x xp.
Homár skorpió lövése úgy pattant róla hogy semmi nyoma nem volt.Csak kiírta hogy szemből 490 lepattanó.
Két lövés lepattant róla,T7 kis fosról.
Aranyért bármit is raknak ki, az nem érdekel. 30milla kreditet fel tudok szabadítani kaják, fogyó eszközök eladásával együtt.
Ha ezen a határon belül jön valami értelmes, akkor talán begurul a garázsba. ( Ha le nem maradok róla. <#gonosz3>#gonosz3> )
Szóval részemről ez is off.<#idiota>#idiota>
Én hatkor már rég fent voltam szóval ez nem volt gond.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.25. 06:55:14
Nyolcas prémre várok én is, de remélem ilyen arany type árszínvonal már nem lesz.
Van egy rahedli t5 és T6 is,azokal sem játszom soha.Kivétel a T50-2.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.25. 06:12:05