A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #410066 Na ezt az aprocska dolgot még mindig nem értetted meg, én nekem nem kell gold loszerrel lovoldoznom tudom ha nem lovom átt az ellenfelet találok másik megoldást. Viszont itt jon az a hoppá ami nekem nem tetszik hogy engem lonek szarrá goldal. Mindenki azzal jon hogy toltsek goldot, aha persze és mire megyek a gold loszerrel a csoben ha az a goldos kocsog már rég nincs ott akire rá tudnák loni? A másik miért lenne nekem az jó hogy át tudjam loni a lapos páncélt gold loszerrel? Ennyi erovel mehetek játszani olyan játékot ahol van SHOOTING range . Beállok azt lovoldozom a célpontokat, valahogy ez nekem nem játék. A legjob bmegoldás az lenne ha nincs a tankodban GOLD loszer akkor ne tudjanak gold loszerrel sebezni beléd és ugyan ez a HE lovedékekre is legyen érvényes. Ezzel meg is oldódna a gol loszer probléma a játékban.