World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reggeli Tank elég vacak,nem kell.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most rúgtam szét egy sügér magyar udes 14 5 seggét Mauer-el,a bázis mellett kempelt,az artvyal együtt kilőttem.
Szegény majom bázis melletti bokorból golddal lövöldözött.De pechje volt mert Mauer-t nem hatotta meg az APCR,cserébe őt meg hatotta a Mauer He és Ap lőszere.<#idiota>#idiota>
1025apa nevű dinnye volt,a gépesített golddal lövöldöző mozgósított sügér brancsból.<#vigyor>#vigyor>
Vagy valami ilyesmi volt talán a klán nevük.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.24. 23:47:59
Szegény majom bázis melletti bokorból golddal lövöldözött.De pechje volt mert Mauer-t nem hatotta meg az APCR,cserébe őt meg hatotta a Mauer He és Ap lőszere.<#idiota>#idiota>
1025apa nevű dinnye volt,a gépesített golddal lövöldöző mozgósított sügér brancsból.<#vigyor>#vigyor>
Vagy valami ilyesmi volt talán a klán nevük.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.24. 23:47:59
Löwe nagyon felesleges volt , és ezt te is jól tudod . <#whatever>#whatever>
Mauer igen is jó tud lenni.
A csapat ritka piszok rossz volt.
Löwe meg én mentünk bal oldalra mindenki a bázis jobb oldalán kempelt.
Nyolcan bejöttek persze felénk,ketten mentünk nyolc ellen,de aztán jött segíteni Löwe szakasztársa is,de akkorára már az ellenség vonult vissza.Na persze a retardáltak akkor is csak álltak a bázison,caernarvon ax asszem bot volt, a bázis előtt az úton hagyta hogy lőjék szabadon.
De jó csata volt,jó volt ahogy ketten visszavertük az egész brancsot és menekülőre fogták.

A csapat ritka piszok rossz volt.
Löwe meg én mentünk bal oldalra mindenki a bázis jobb oldalán kempelt.
Nyolcan bejöttek persze felénk,ketten mentünk nyolc ellen,de aztán jött segíteni Löwe szakasztársa is,de akkorára már az ellenség vonult vissza.Na persze a retardáltak akkor is csak álltak a bázison,caernarvon ax asszem bot volt, a bázis előtt az úton hagyta hogy lőjék szabadon.
De jó csata volt,jó volt ahogy ketten visszavertük az egész brancsot és menekülőre fogták.

Jesszus anyám,ez a majom 26 lövést adott le abból 9 talált és 4 sebző volt,gold lőszerrel lövöldözött a marha.T7-9 csatában.<#wilting>#wilting>
Találkoztam homi Type-al,light tankkal keresztül lőttem sima lőszerrel.
Béna csóka volt.
Béna csóka volt.
Hát engem csak T8 esetleg valami pofás T6 prém érdekelne.
Amcsi KT-n gondolkodom,de amcsi T8 már van pár.
Esetleg Somua vagy spagetto vagy is3a érdekelne még.
Vagy valami td,csak azok olyan barom rondák.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.24. 22:11:47
Amcsi KT-n gondolkodom,de amcsi T8 már van pár.
Esetleg Somua vagy spagetto vagy is3a érdekelne még.
Vagy valami td,csak azok olyan barom rondák.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.24. 22:11:47
Gondolom amikor a királytigris gyárat elfoglalták, a kész, félkész darabokat hazavitték tesztelgetni, és amcsi jelzést raktak rá.
Remélem holnap nem wtfe100 lesz 30k ért mert akkor t.. kön bököm magamat:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amerikai Királytigris? Ezt miért? Mindegy, ha már jön akkor legyen német ágra is egy.
angelus1991ster.blogspot.hu
lehet más az árképzés... nem ennyibe kerül 1 gold, hanem kevesebbe... nemtom... a wg-s moderátor írta. a kínai szerver nem is a wg-é igazából...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.05.24. 19:57:50
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.05.24. 19:57:50
Ezt nem tudom értelmezni. <#vigyor0>#vigyor0>
Mit adtak 155 ezer aranyért? Nincs ott valami oltári félrelátás?
Ennyi arany ára kínában nagyjából a havi átlagfizetés.
Mit adtak 155 ezer aranyért? Nincs ott valami oltári félrelátás?
Ennyi arany ára kínában nagyjából a havi átlagfizetés.
AMX 13 105 3. csata . Nagyon tetszik . FV 4005 öt pattintottam véletlen . Nem tudom mit érezhetett <#hehe>#hehe>
fórumba azt írták nem több, mert a kínaiaknak a dupla kreditszorzót 155 ezer!!!! aranyért adták xD
Semmi ritkaság nincs benne annak aki historical módban játszik. Viszont ha jobb a kreditaszorzoja mint a sima premnek akkor egy jó skinmoddal meg elmegy.
Szerintem is undormány ahogy kinéz, viszont ez kb a legritkább tank a játékban. Van akinek ez is számít.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Bazz,én 250 aranyért sem vettem volna meg,gusztustalanul néz ki.<#wow2>#wow2>
Nekem nem az jut róla eszembe hogy jé ott egy szép tank,hanem jé ott egy b.zi.<#vigyor>#vigyor>
Nekem nem az jut róla eszembe hogy jé ott egy szép tank,hanem jé ott egy b.zi.<#vigyor>#vigyor>
25.000 gold? Az igen 😄 1000 darab, szóval röpke 25.000.000 gold került ki a rendszerből bő 3 perc alatt, nem rossz WG, nem rossz
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Igen,a Langyi Type elfogyott.<#nyes>#nyes>

aztakurva... 1000-et tettek ki... 3 perc alatt elfogy mindjárt...
Homár Type a mai ajánlat.

Mozgékony kis gép , ágyú igazi közelharcra termett . Köszi az infót.
FV1066 Senlac tudtok róla valami infót ?
Kis gyűjteményemben jól mutatna <#hawaii>#hawaii>
Depóból eladtam pár dolgot , lett 7.3 millió creditem . Még pár tankot is eladok , szintén lesz gyorsba még minimum + 7 millió credit . Már egy ideje ha kifejlesztek valami újat , és megveszem , akkor a régi tankot nem adom el . Pont az ilyen " vészhelyzetekre " így tartok benn creditet magamnak . Viszont ha tudtam volna a fekete piacról kicsit hamarabb , akkor tegnap nem veszem meg az AMX 13 105 . Ez egy nagyon fontos információ volt most a fórum olvasóinak . <#hehe>#hehe>
Kis gyűjteményemben jól mutatna <#hawaii>#hawaii>

Depóból eladtam pár dolgot , lett 7.3 millió creditem . Még pár tankot is eladok , szintén lesz gyorsba még minimum + 7 millió credit . Már egy ideje ha kifejlesztek valami újat , és megveszem , akkor a régi tankot nem adom el . Pont az ilyen " vészhelyzetekre " így tartok benn creditet magamnak . Viszont ha tudtam volna a fekete piacról kicsit hamarabb , akkor tegnap nem veszem meg az AMX 13 105 . Ez egy nagyon fontos információ volt most a fórum olvasóinak . <#hehe>#hehe>
Miután lejárt a tíz meccsem, a tank ikonra kattintva alul, ahol el szoktad adni, volt egy eltávolítás menüpont is.
Vagy bemész a garázs menüben a modulok meg egyéb eladásához ott is van egy kivonás menü.
Bérelt tankokat lehet kivonni a forgalomból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.24. 14:18:13
Bérelt tankokat lehet kivonni a forgalomból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.24. 14:18:13
Van a garázs panelom legalul egy rubrika,ha kiveszed a pipát akkor eltűnnek a bérlemények:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nekem bent van még Somua és Is6 is,nem zavar.
mindenesetre kösz az infót, h h lehet eltüntetni őket :"D
Akkor döntsd el, hogy mi idegesít jobban. <#vigyor0>#vigyor0>
Én eddig mindegyik ilyen tíz csatással végig mentem. A legénység első skilljét a tíz csata alatt 50-60% közé lehet húzni.
Ha mázlid van, még feljebb is, most hogy bevezették a választható 3x-os szorzót győztes csatákra.
Én eddig mindegyik ilyen tíz csatással végig mentem. A legénység első skilljét a tíz csata alatt 50-60% közé lehet húzni.
Ha mázlid van, még feljebb is, most hogy bevezették a választható 3x-os szorzót győztes csatákra.
akkor kénytelen leszek játszani velük, de akkor meg benne lesz a statban xDDD engem idegesít h ott vannak 😄
Ha lejár a tíz csata, engedi eltávolítani.
Kaptam én is. Na mondom majd Fl-ben sz.. rá foglalom vele a bázist.
Kezdéskor mire odaértem a B_re már be is foglalták.:-DD
Még nem találtam meg a módját hogyan kell kib.. szni a garázsból.
Kezdéskor mire odaértem a B_re már be is foglalták.:-DD
Még nem találtam meg a módját hogyan kell kib.. szni a garázsból.
Én szeretem,5 skilles legénységgel elég jó.
Az meg meglepett hogy type 5-öt is kitudja fordítani.De még az jobban hogy nem is sebzett belém lövése.
Igaz van fent szupernehéz repesz páncél.De azé még is type 5.
Meg kerültem 60TP-t és nekik mentem elállva az útjukat hogy tudják lőni 60TP-t,de a béla az rám se lőtt,beszari volt.Type lőtt de nekimentem kifordítottam és feltoltam szemétrakásra vagy mire.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.24. 11:29:57
Az meg meglepett hogy type 5-öt is kitudja fordítani.De még az jobban hogy nem is sebzett belém lövése.
Igaz van fent szupernehéz repesz páncél.De azé még is type 5.
Meg kerültem 60TP-t és nekik mentem elállva az útjukat hogy tudják lőni 60TP-t,de a béla az rám se lőtt,beszari volt.Type lőtt de nekimentem kifordítottam és feltoltam szemétrakásra vagy mire.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.24. 11:29:57
Mauerrel padlógáz! Ez jó. <#vigyor0>#vigyor0>
Volt tíz csatáig Mauerem, nem rossz, de baromi lassú. Az egerekkel is ez a bajom.
Volt tíz csatáig Mauerem, nem rossz, de baromi lassú. Az egerekkel is ez a bajom.
Mauer-el megint volt egy vicces csatám.
Pilsen-en vk42b és type 5 mentek rá 60TP csapattársra,gondoltam beáldozom magam és beállok közéjük felfogva a lövéseket,Mauer-el padlógáz be és neki type5-nek,első meglepetés az volt hogy a vk ettől megijedt és elfutott.<#idiota>#idiota>
Második hogy type5 gyöngébb mint Mauer,feltoltam egy roncsaholmra és közben ütközéssel sebeztem,He lőszerrel közben kínálgattam ő is engem és közvetlen közelről lepattant a lövése meg 121-et sebzett belém.
Lófing sebesüléssel túléltem hogy le támadtam type5-öt,ez vicc.
De az volt a legviccesebb hogy el tudtam tolni azt a tehenet.
Pilsen-en vk42b és type 5 mentek rá 60TP csapattársra,gondoltam beáldozom magam és beállok közéjük felfogva a lövéseket,Mauer-el padlógáz be és neki type5-nek,első meglepetés az volt hogy a vk ettől megijedt és elfutott.<#idiota>#idiota>
Második hogy type5 gyöngébb mint Mauer,feltoltam egy roncsaholmra és közben ütközéssel sebeztem,He lőszerrel közben kínálgattam ő is engem és közvetlen közelről lepattant a lövése meg 121-et sebzett belém.
Lófing sebesüléssel túléltem hogy le támadtam type5-öt,ez vicc.
De az volt a legviccesebb hogy el tudtam tolni azt a tehenet.
Obj252U-t tornyon keresztül lőttem ki,nekem jött,kis tahónak gold volt betöltve így én is át raktam he-ről goldra,azt hitte ha rámászik Mauerr-e nem lövöm be,először is rossz ötlet volt közel jönni,a 100%-os ramm skill adott neki egy szép nagy pofont aztán meg tornyán keresztül belőttem simán,na persze a féreg akkor már próbált menekülni.<#idiota>#idiota>
Arra ott a Mauer.
Most látom, hogy a King Tiger (C) amcsi tank lesz. Pedig németként talán érdekelt volna legénység húzásra.
Miért? Lakatos Dzsemszbond, meg Orsós Denerisz biztosan szívesen hordaná, illetve játszana vele. <#vigyor0>#vigyor0>
Arany tájp,na ne röhögtess,az olyan,hát szóval b betűs.
elvileg 2... reggel 6-kor és este 6-kor...
Nem tudom, de majd este ránézek, hogy van-e újabb.
Remélem lesz még valami nyolcas prém, ami nem a silányabbak közül való.
Az arany type valahogy nem fogott meg. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: suba53, 2019.05.24. 09:24:34
Remélem lesz még valami nyolcas prém, ami nem a silányabbak közül való.
Az arany type valahogy nem fogott meg. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: suba53, 2019.05.24. 09:24:34
Naponta 2 nem?
Nem csak naponta egy tank van az ecserin jelöletlen bankóért? <#vigyor0>#vigyor0>
engem is érdekelne a tigris ha nem lenne meg a 7-es vk... majd még meglátom 😄 amiből van 1 féle prém (Német heavy ebben az esetben), abból nem akarok még1et 😊
Jah,főleg hogy van kb 200 ezrem.
De ezért a szutyokért nem adnék el semmit.
Azt mondják King Tiger (C) és T8 angol light tank is jön a fekete piacra,meg arany T59.
Tigris már érdekelne,meg az angol light is.Bár ha randa akkor nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.24. 08:01:13
De ezért a szutyokért nem adnék el semmit.
Azt mondják King Tiger (C) és T8 angol light tank is jön a fekete piacra,meg arany T59.
Tigris már érdekelne,meg az angol light is.Bár ha randa akkor nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.24. 08:01:13
valahogy így... ez a 3,5 milla lehet jó lesz még később valamire 😄
Ragyának sem kell T3 prém tank.
Ez a francia T5 td sem azért kell mert prém,hanem mert szép.
Amúgy meg sem venném,mert T5 prém tök fölösleges.
Ez a francia T5 td sem azért kell mert prém,hanem mert szép.
Amúgy meg sem venném,mert T5 prém tök fölösleges.