418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
És ezeket hol kell keresni?
A wg honlapján??:-DD -
Plata #411293 Nézd én nem tudom,nekem mondták hogy ne álljak bokorban mert van ilyen mod,inkább bokor mögé álljak.
Én meg gondoltam mondom,ennyi.
Nem értek a programozáshoz,nem tudom bokorhoz érést a szerver érzékeli-e vagy a játék vagy ilyesmi.
Én még sosem használtam semmilyen csaló progit,mod sincs fent mióta van beépített sebzés modul.
Mert régen amikor nem volt használtam sebzés kijelző modot.De mióta van beépített nincs fent semmilyen mod nekem. -
Plata #411292 Nekem mázlim volt,az Obj egy emeletes idióta volt,vacak T28-at nem tudta meg kerülni mert folyton elbénázta,én meg tudtam úgy fordulni hogy az oldalába lőjek és még ki is tudtam fordítani mikor meg akart kerülni. -
Megamax #411291 Viccelsz , tudod mennyi pénze van a wg nek a csaló modok árusításával ? Jé tudok szerkeszteni mobilról, na ez új. -
tothgyorgy #411290 Rengeteg csaló mod van. Lehet, hogy ez a mod nem igaz (csak hallottam a modokról, még legálisat sem próbáltam soha), de néha még én is látom a csalásokat. Ketté kellene bontani a játékot. Úgyis van két szerver. Az egyik a modosoknak, a másik a modnélkülieknek. -
tothgyorgy #411289 Szeretnék én is ilyen hülyékkel találkozni, de nekem nem jönnek. T28 nálam pillanatok alatt sajttá válik. mindenhol keresztülhugyozzák. Örülök, ha 2-3 lepattanót kapok szemből. -
suba53 #411288 Ez a bokor érintős mod szerintem csak urban legend. Régebben tényleg volt olyan, ami megmutatta a valóban rombolható elemeket.
Kidőlő fákat, kerítéseket rombolható házakat, amik alapján lehetett követni az ellenfél mozgását.
De a bokor az sohasem volt rombolható, vagyis nincs olyan trigger, amire a modot építhetnék.
Ami valószínűbb, hogy nagyon sokan vakon lövik azokat a bokrokat, amik mögé rendszeresen állnak be.
Én is nem egyszer lőttem már ki úgy tankot bokorból, hogy tudtam hogy oda szoktak beállni, és vakon oda lőttem. -
Plata #411287 Elővettem T28-at a hülye pattintós küldire.
Az egyik oldalt egyedül maradtam és rám jött ELC even E50 meg Obj257.
Even csak egy lövés volt,de utána két gold barom megpróbált körbe fogni,hát nem jött nekik össze.Hülye e50 az oldalamról is lepattant arannyal,az OBJ meg ritka nagy barom volt,nem tudott meg kerülni mert én fordítottam ki őt.
De végre haladok a pattintós küldivel,felfogtam több mint 5 lövést túl is éltem így végre megindult a küldi,csak azt nem értem eddig miért nem számolta. -
Gyuszopapa #411286 Azért nem sok csalást kiabálót látok.Én sem kiabálom pedig sokan csalnak és vagy elmegy az ember vagy elfogadja.Mindenhol csalnak ez nem nagy cucc. -
Gyuszopapa #411285 Semmi rendkívülit nem láttam 2-es gomb jpg hasa ezt még egy sárga is tudja.Ott főleg nem szabad kinézni aki kimegy annak annyi.Ki lehet ha tudod biztosan hogy nincs aki rád lőjjön. -
Nem hasonlitom,de az átlag heti 10-20 csatát lejátszó,az kiabálhat csalást,mert néha találkozik olyannal,aki használja is az eszét valamire? -
Plata #411283 Az megint más mintha többszáz méterről spotolás nélkül látnak mert hozzá érsz egy bokorhoz.
Az a majom golddal lövöldözik amúgy is.
-
Nem kell oda semmilyen mod,nézd meg amit linkeltem,hogy mit müvel Skill4ltu,azzal a kukáskocsival 
Szegény Jgpze100,biztos nem értette mivan,kifordult a sarkon egyenesen be a garázsba
-
Gyuszopapa #411281 Hát nincs túllihegve.Ilyen reggel WOT-al kelek WOT-al fekszek WOT az élete játékosokat ne hasonlíts egy átlag heti 10-20 csatát lejátszóhoz.Neki ez az élete amiben jó.Játszasd egy CS.GO-ban vagy BF-ben sehol sem lenne az ott játszókhoz. -
magyi76 #411280 Bocsi en tier 10ben jatszok a tapasztalatom irtam,de igen igazad leht a 8asokkal kapcsolatban/ -
Plata #411279 Nem tudom,de volt már hasonló mod máskor is,de állítólag megint van valami új,ami érzékeli ha bokorhoz ér tank.
Régen valami tundra vagy mi a ragya nevű mod volt ami megmutatta hol jár láthatatlan tank,most valami olyasmi van ami mutatja ha valaki bokorhoz ér,ha mögé állsz nem,de ha bele érsz igen. -
De az is én voltam.
Az egy másik picsogás volt.
-
Tul van lihegve ez a csalás dolog.
Csak használni kell az agyat:-))
Ebben a csatában mondjuk elég erősen Skill-el volt az rng is.
-
Plata #411276 Tudom,de múltkor nem te kérdezted hogy hogy lőttek ki bokorból mikor nem spotoltak fel?
Ha nem te akkor bocs,de úgy rémlett te kérdezted.
Állítólag van ilyen mod most,nem kell spot csak hogy a bokorhoz hozzá érj.
Egyébként meg pont ezt írtam én is múltkor.
E100 full beszűkülve álló helyzetben zsinórban négyszer mellé lőtt úgy hogy a célkör kissebb volt mint a cél,mivel közel volt,ugyanakkor Obj277-el szűkülés nélkül auto aim-al padlógázt benyomva kilőttem fedezékből T10 svéd td-t.
Úgy hogy a lövést csak ijesztgetésnek szántam.Nem is reméltem hogy közelébe megy,csak gondoltam idegesítem míg közelebb nem érek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.06. 13:27:36 -
Gyuszopapa #411275 Azt a semmit érő frontpáncélt a 8-as HT-k nagy része még drágalőszerrel sem viszi be. -
magyi76 #411274 Igen sajna sokat kel jatszani, hogy meglegyen a tank de szintek teljesitese utan 10-100% kedvezmennyel megveheto a tank mar ha akar valaki fizetni erte, en nem nagyon. Talalkoztam mar jo par mecsben vele ki is durantottam mar parat, de azert nem rossz tank.
Utoljára szerkesztette: magyi76, 2019.12.06. 12:40:04 -
Ez most nem a láthatóságról szól, hanem arról, hogy mindenféle lehetetlen helyzetből (1000-el száguldva, miközben én is haladok) lehetetlen tankokkal KV-2, T49 a trollágyúikkal mindig eltalálnak, míg az én lövéseimet türelmes célzás mellett, is, mintha tudatosan térítené el a játék.
Tudom én, hogy mindenkinek, nekem is, beadja nagy ritkán a csodát az RNG, de úgy tűnik én vagyok az, akin mindenki csodája éppen beadódik. -
magyi76 #411272 Amx Foss mar csak ilyen pontatlan lassu toltes, semmit ero frontpancel iletve konnyen beloheto tetokup iletve szarv, mivel alacsony tank igy meg konyebben beloheto a teteje...Nem is hasznaljak sokan pro jatekosok szinte egyaltalan nem. -
Plata #411271 Én asszem az ötödik küldinél járok.
Kb napi 10 csata,van hogy 0.
Le duplázom a tankokat amit húzok oszt csókolom.
Panther,40tp,is2,is-m,meg 8-as angol med.
Elfelejtettem a nevét. XD
Esetleg poénból egy mecss Mauerrel oszt ennyi.
Renegade nem nagy szám.
Tornya szemből egy nagy vicc.
Fos kínai tankkal is belőttem. -
magyi76 #411270 On sanyargatas magas iskolaja, tolom az M54 Renegad kuldetest, de mivel nem vagyok profi jatekos igy nekem XP gujtessel kell a napi feladatokat megcsinalnom. Lowe, T34, WZ-111 amikkel nyomom igy lesz 1 kis penzem is. Ha meglesz a tank utana 1honap pihi lesz.
Utoljára szerkesztette: magyi76, 2019.12.06. 12:09:58 -
Plata #411269 Ha igaz van valami új mod,ami kiszúrja ha van valaki a bokorban és megmutatja a sziluettjét akkor is ha nem spotolják fel.
Állítólag ha hozzáérsz bokorhoz bejelez.Nem kell hogy fel legyél spotolva,ha érintkezel bokorral akkor a mod jelezni fog hogy van ott valami.
Szóval ha td-vel be állsz bokorba és nem szól majrélámpa de kilőnek,ne csodálkozz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.06. 12:03:06 -
Az csak kamu! Én látom, hogy szívat a WG és kb. 25% a győzelmi arányom. 

De a viccet félretéve, picsogás következik.
AMX 50 Fos-al kínlódok, jön egy Standard B kijön a domb mögül kb. 250 m-re, célzok, szűkül a kör, erre BAING!
Célzás nélkül lő és talál, a gütymőt a Fos tetején.
Azért azt nem olyan egyszerű még célzással sem eltalálni olyan messziről. Legalábbis ha én próbálkozok egy Foson eltalálni, 3-ból 1X sikerül, a másik 2-t az RNG einstandolja.
Na de menjünk tovább.
Én még mindig szűkülök, megszólal a beszarásjelző. Hamarabb eltalált, mint ahogy a kislámpa jelezte, hogy észrevett!
BAING! Jött a második lövés, ugyanúgy eltalálja a gütymőt.
Nagynehezen beszűkült a célzókör, a tankja orrát célzom, simán keresztülhuggyozom, gondoltam.
Püff, lőttem egyet.
Lepattant.
RNG barátunk közbeszólt, elvitte a lövedéket a tornya oldalára, kösz bazmeg.
Elkezd tolatni, közben lő egy harmadikat immár mozgás közben, ami természetesen megint eltalálja a gütymőt.
Mire a másodikat lőhetném, már csak a tank orra látszik a domb mögül, critical hit, és ennyi.
A kis csörte végeredménye 3:0 az ő javára, én állva totál beszűkülve egy lepattanót értem el nála.
Jó mi?
És ez csak egy eset a rengeteg ilyen csodaesemény közül.
Most már biztos, hogy van valami fajin aimbot, és kellene ez nekem is, csak hogy egyenlők legyenek az esélyek, mert ahogy látom elég sokan használják.
Vagy én vagyok egy lövedékmágnes. -
Plata #411267 Asszem 52 vagy 53% -
suba53 #411266 Vessetek egy pillantást a játékon belül a győzelmi arányotokra. 
Ha 50% körüli az érték, akkor normális. Vagyis magyarul ugyanannyit nyersz, mint veszítesz. Ez van. -
Ma mentem 7 menetet, 0 győzelem. 3 kör IS6 4 Kör Pantera, össz. sebzés kb. 2500..... -
tothgyorgy #411264 Ez tényleg érdekes. Én sem igen találkoztam olyannal aki nyerőszériás. -
Akkor hogy van az, hogy mindenki sokkal többször veszít, mint győz? -
Plata #411262 A mázlisták. -
OK, de akkor kik győznek? 
-
kopaszeger #411260 szöszi bocsi hogy ellenvéleményen vagyok, én állandóan prémnappal játszom, de nem tudok nyerni én sem. -
Megerősítem.
30 csata 24 vereség 6 győzelem.
A győztes csaták az M54 akció idejére a fizetős játékosoknak vannak fenntartva. -
Plata #411258 Nehéz ma játszani.
Próbáltam le duplázni tankokat de nagyon hülye csapatokat fogok ki.
Is2-vel t8 csatában én sebeztem a legtöbbet,pedig a legénységem még csak 96%-os a jobb ágyú sincs meg,se torony se motor,csak a rádió van kifejlesztve.
Mert a rádió másik ágon ki van fejlesztve.
Top tankok 0-361 között sebeztek.
T8 prémek bazz,Is3A össze tudott hozni 361 sebzést,de Fv4202 csak 0 sebzést. -
suba53 #411257 Ha anno aranyért vetted, akkor annak meg kell lennie. Pár éve vezették be, hogy nem időhöz kötötten vehetsz festést, hanem 100 csatára 75000 kreditért. Lehet hogy lejárt a 100 csata, és nem volt beállítva az automatikus újra vétel. Vagy olyan régen játszottál vele, hogy a 6 éve vett egy hónapos álca múlt el.
-
tothgyorgy #411256 Ma t34/85m-el befoglaltam. A többiek mind elhullottak már régen. Rámjött egy közepes, de elkésett. Az arty is máshol keresett. Azt hitte a távoli részen vagyok, de a közelin voltam. Ha a light nem ment volna artyra vadászni, nyerhettek volna. -
A support tud a problémámról, és természetesen semmi nem történt.....