banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Metalmilitiakid
    Pontosan azokra a dolgokra gondoltam mint "árkádság" amiket leírtál. Nekem leginkább a lightank-os probléma feltűnő, amikor lánctalpon át is bőven overmatch-elnem kéne a tankot és még csak a lánctalp se esik le.
    A grafikai különbség meg más okból lényeges a kettő között. WT-ben ugye ha realisztikus csatát nyomsz, akkor a saját szemeddel kell spot-olni, szóval nagyon kevés ember játszik magas grafikai beállítások mellet. Am. kezdőként is(én is az vagyok WT-ben) jobban ajánlom a realisztikust, mert legalább nincs az, hogy világítasz a térképen mindenkinek és simán kikapnak, hanem van egy kis esélyed a túlélésre. Legalábbis nekem ez a személyes tapasztalatom.
    Ha esetleg akarsz egy noob-ot magad mellé írd meg privátban a neved és játszhatunk együtt.