418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Nem.
    Egyébként se érdemes venni most semmit se, hamarosan jönnek a karácsonyi akciók.
  • Plata
    Én még kötvényért sem venném meg.
  • McFrost
    5 ezeré megéri a KV-5?
    Bíztam benne lesz Progetto a fekete pénteki eksönbe, de nem.
  • okosszöszi26
    Tudja valaki, hogy XVM-el miért nem indul el ez a fos?
    Volt egy frissítés, de a verzió ugyanaz maradt.
  • joe662
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hát sajnos tényleg nem Hl 3,de addig míg "elkészül" elleszünk ezzel is
    Bár azt ígérik ez is olyan hosszú lesz mint egy teljes HL.
    Nálam a legnagyobb gond,hogy addig kell találnom valami Clevo szörnyet,ami kihajtja.,ami nem is lenne probléma,ha nem most vettem volna IRL1 kerekes fostalicskát

• Angelus1991ster
    A zárójelenet mindent visz. :D A szinkronparódia műfaja nem éppen a paródiák királya ( ami az Airplane stb.), de valamikor szórakoztató. Mondom ezt elfogultan amikor az ilyenek megfertőztek anno a 90-es évek legvégén és a 2000-es évek elején.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2019.11.27. 00:40:19
  • ximix #411168
    Azok a régi szép idők
    YT link
  • Megamax
    Na erre megveszem én is az index controllert a HTC vive hoz. Nem éppen HL3 de már most nagyon kíváncsi lettem rá.
  • joe662
    Off
    Idén nekem kimarad a lotboxozás,kell a piiz hardverekre
  • AJensen
    Passz, biztos erre ránt rá valaki a főnökség közül. Látványosan rosszabb meccseket megyek sokszor olyan tankkal, ahol a legénység már eleve magas szinten van több olyan skillel, ami segíti a tankot rejteni vagy jobban teljesíteni. Átlagban 65% felett van a találati arányom, ami azért elég jó, a maradék 35%, amit a gép elcsal. Apcr lövedék a tank előtt csapódik a földbe, akkor a többit felesleges mondanom, ahogy a skorpió ap lövedéke 246-os átütéssel lepattan az Ebr és papír társairól. Ebr kereke benyeli a skorpió lövést, legyen ez a végszó.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.11.25. 18:00:22
  • joe662
    Az lemaradt, mert melozok, hogy mi érrdeke fűződik a Wg-nek ahhoz, hogy elcsalja az egyik csapatnak a csatát???
  • joe662
    Tovább nem is nagyon tudnád élvezni, mivel ma végetér. :-)
    Sajnos.
    Én birom nagyon:-)
  • AJensen
    Eddig tudtam élvezni a FL-t. Elkezdődött benne az rng szo*****. Alt+f4 lett a vége. Amikor látómezőn belül ott a tank, de nem spotolódik. Progettom van fullos álcával, tudom mik a határai. Nyílt terepen mindegy neki mi van rajta. Ellenségnél meg lazán sétál előttem, közben ki is lő.
    WG nem fog semmit változni, fl-ben is odaadja egy oldalnak a meccset. Mindegy milyen tankkal megyek, van hogy mindent bead, de még olyat is, ami közelébe nincs a tanknak, máskor meg a csillagokat lövöldözi fél pálya eltéréssel a tank körül.
    Javítóhelyek nagyon rosszul vannak letéve. Ahogy a pályák is egy raklap szar, mert teljesen védtelenné teszik a visszavonuló tankokat. Balansz az nincs. Full unicum meccsbe 3 csillagos 6 skilles legénységgel rendelkező szarházik ellen esély a 0.
    Egyébként nagyon kapálódzik a wg. Szinte heti rendszerességgel 3+ prémtankot árul a shop-ban.
  • Plata
    Jah ez meg a másik.
    Frontline-on artyval én az ellenség artyra is szoktam vadászni.Felderítővel szintén.
    Viszont nekem a majrélámpa alap artyra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.23. 10:46:12
  • joe662
    Nem is irtam, hogy xvm huszár:-D
    Most én egyébként azzal szórakozok Fl-ben, hogy a hevire rakok, felderitőt, tüzérséget, és légicsapást.
    Majd miután kaptam az áldást az artytol, és megvan kb honnan jött, megy a szpot rá, majd a zárótűz:-DD
    Sokan nem használnak lámpát artykon, azok rendszeresen beszopják:-D
  • Gyuszopapa
    Az a gond hogy ha nincs xvm legalább lenne valami rang.Az a legnagyobb baj hogy az agyhalott elkiabálja magát hogy erre meg arra a többi meg követi még a halálba is pedig holt hülye szegény azt hiszik valami pro player..Rengeteg csatám ment már el ilyeneken.
  • Gyuszopapa
    Frontline-ban nem működik az xvm csak szólok tehát nem a színre mennek,csak a bosszú érdekli az ilyet nem a statod.
  • haflac
    Engem sem érdekel,de a wn8 amit utálok, a stat-ból számol, tehát wn8 bukó, rengetegen nézegetik mások statját, fikázzák őket, streamerek is.Az artys meg úgyis azt lövi aki lőhető.Aki ház mögött áll az kurvára mindegy,hogy lila vagy piros.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2019.11.22. 20:19:16
  • Plata
    Hát engem sosem érdekelt.
  • Plata
    Nekem az szórakozás frontvonalon hogy artyval kerekesekre vadászok,kihívás,minél messzebbről kilőni futás közben az nagy hecc.
  • haflac
    Nincs semmi szükség erre az anonymizerre.Egész egyszerűen le kell tiltani a játék azon részét,hogy a másik játékos statisztikáját lásd.Ennyi.Vagy ha akarod látni, akkor FIZESS!!! 20 euro egy hónapra.Legyen jó drága.
  • joe662
    Már hogyne lennének ilyen retardáltak, és nem kevesen vannak sajnos.
    De mondok jobbat, frontlinében is vannak ilyen jóképességűek, akit miután kilőttél, onnantol rád száll. Joformán csak ebr-el megyek,ugy látszik ez valami démoni szerkezet mások szemében, mert miután kiszedtem, jön ő is vmilyen Lt_vel, és mindenáron ki akar szedni.persze ilyen t92, +elc_k nem ellenfelek, de nem érdekli jön és meghal, újra és újra.
  • Nyuuuul
    Újabb hiánypótló fejlesztés a WG részéről.. Most hogy már minden rendesen működik,ez maradt, ezt is megoldották.
  • Megamax
    Gondolj bele jobban , ha baszogatod a lila játékost akkor nincs ideje lila játékos dolgokkal foglalkozni a csatába.
  • Plata
    Szerintem baromság.
    Szeretek artyzni és szoktam is sokat.
    Nem azt nézi az ember hogy ki milyen játékos,hanem hogy ki az akibe nagyobbat tud ütni,vagy ki az akit könnyebb kilőni.
    Egyszerűen én csak azt veszem figyelembe ki a könnyebb célpont.Nem fogok valakire csak azért lődözni fölöslegesen mert lila játékos.
  • Gyuszopapa
    Na amit elfelejtettem ha mindenki az epic játékosra vadászik hogy a jó bödös fa..omba epic-ek.Akkor pont ő halna meg leghamarabb a csatában kevés sebzéssel.
    A másik még hogy ez a nagy anonimitás lehet hogy még jobban árt a játéknak.Hisz xvm-el 100%-osan vagy anélkül is szimplán név(klánnév) alapján(az idióta piroskáknak fogykos kinézetű nevük szokott lenni) is 70-80%-ban lehetett következtetni a játékos tudására.Most mi lesz,az unikum is beszopja mert nem tudja majd ki az ellen még klánnevet sem lát,sokkal bizonytalanabb lesz.
  • Gyuszopapa
    Ezt a baromságot már ne haragudj.
    1.Visszanéztem pár csatát pont ezért.Az ellenségnél 37 artyt számoltam abból 8 használt xvm-et.De mostanában van hogy az egész csapatban csak 3-4 xvm felhasználó van.
    2.Az aki szín alapján választ célpontot az egy barom.Ugyanolyan barom mint amelyik az egész csata alatt megpróbált kicounterezni(kb. 20 lövést adott ki rám) 0 sikerrel.Sebzett vagy 200-at összesen míg én 1300 körül.Mivel nem a csapatát támogatta így szarrá lettek verve.
    3.Ha artyzom kurvára nem érdekel a szín az lövöm akit meg tudok lőnni és az érdekel minél többet sebezzek.Azzal többet segítek a csapatnak.
    Pont egy jobb képességű játékost a legnehezebb kiszedni mert ismeri az arty safe helyeket meg mozgásával tud zavarni.
    4. Jó játékosként ne csodálkozz hogy sok arty találatot kapsz mivel hamar kihal mellőled a csapat és ugyanannyi arty-ra kevesebb ellenség marad.Én is azt érzem hogy artyfókuszt kapok pedig nem vagyok epic player, csak ha jobban megnézem akkor látom hogy már csak 6-an élünk.
  • joe662
    Az xvm-et használö,büdös gyökér artystáknak biztos nem,mindenki másnak hasznos
  • Angelus1991ster
    És ezt most jó? hasznos? safe space?
  • joe662
    Úgy néz ki az 1.7-el jön
  • tothgyorgy
    Drága a vodka.
  • AJensen
    WG-nek ennyire nincs pénze már, hogy 6 napig tolják az ember arcába a prémtankokat?
  • Plata
    Sok skilles legénységgel még jobb.
    Vicces de ha van álcázás skill is egész jól tud bújni.
    Régen sok skilles legénységem volt benne,csak átraktam másba.
  • suba53
    Nekem az M4 egy tavalyi karácsonyi ládából van meg, a RAM II a nyári küldetés sorozatból, így a T14-et választottam.
    Nem tudom régen milyen volt, de most nagyon ütősnek érzem, főleg saját tierben. Majd minden meccsen top tier, csak néha köszön be pár hatos, de még akkor is jó. Csak pár meccset mentem még vele, de a legénység első skillje már 70% körüli.
    Évekkel ezelőtt az Excelsiort vettem meg, akkor dilemmáztam hogy a T14 vagy a brit, de most látom hogy a T14 sokkal jobb.
  • Plata
    Én csak úgy neveztem hogy dagimaca.
    Nagyon régen vettem,elég gyors jól pattog,gyors az ágyúja.
    Stug heavy küldiket vele toltam le,simán megvolt vele az is amiben sebezni kell sokat meg felfogni sebzést.
  • tothgyorgy
    Köszi! Azt hiszem megpróbálom akkor. A többi kiderül.
  • Plata
    T14 valamikor kicseszett jó volt.
    Nekem meg van vagy 5-6 éve talán.
    Régen szinte senki nem tudta belőni és az ágyúja is jó volt.
    Küldetéseknél heavy ágat ezzel csináltam.
    És szinte mindig top tier tank volt.
    Ma sem rossz tank,de szerintem sunyiban nerfelték,sokkal könnyebben belövik és az ágyúja néha kritikán aluli.
  • tothgyorgy
    Hali! Lassan elérem a 3 prémtankot. Kinek mi a véleménye róluk? A T-14 -el kokettálok. Jó lenne nehéz legénységhúzónak? Vagy jobb lenne az egyik közepes. Bár közepes prém már van (SP).
  • Rammsch31n
    jó, de én már max az időmmel fizetek a WG-nek. :P
    egyébként az ST-I alapján, ennyi töredékkel még 40-50k exp így is kellene majd :((
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.11.17. 21:41:06
  • Plata
    A prém 8-as jobb lesz.
    Ahhoz xp sem kell.