banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Ne izélj már,WoT azért jó mert a tankokkal élvezet menni,jó őket irányítani és játszani velük,war thunderben nem tankok vannak,hanem gumikacsák akik csúsznak a műanyag felületen.
    War thunderben a táj ultrán eszement szép és gyönyörű,ha raknának bele vadállatokat meg pecázási lehetőséget akkor játszanék vele,de nem tankoznék hanem a tóparton pecáznék.
    Tankok tök hányingerek,mozgásuk fizikájuk olyan szar hogy az ember elokádja magát tőle.
    Egy dolog volt jó abban a játékban,ami le tudott kötni,az önjáró légvédelmi ágyúk,azokkal el tudtam hülyéskedni.
    Bár évekig fent volt a játék a gépemen,de sose jutottam el magasabb szintre,mert max légvédelmi ágyúval volt kedvem játszani,med heavy td és light szánalmas volt,a mozgása gagyi és illúzióromboló.
    Ennél még a húsz évvel ezelőtti Armored Fist sorozat is jobb volt.
    És abban nem volt beépítve csalás,war thunderben ha eléggé lehülyíted a játékot grafikailag át lőhetsz a dombokon meg épületeken is.

Armored warfare nekem túl modern.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.06. 07:58:56