418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nagyon jó
rendelek is egyet,a fiammal imádunk legózni

Pár darab,amit nálam hagyott,a bal oldalit 2napig csináltuk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Angelus1991ster #411093 OFF Reklám!
Gyermeknek ideális ajándék a közelgő karácsonyra ( a megérkezési idő miatt)
Ambrams legó tank - Ebay-es link
A kevés értékelés ellenére, rizikót vállalva megrendeltem október 18.-án. 29.-én már Budapesten volt az ebay-es nyomonkövető rendszer szerint. November 8.-án kézbesítette ajánlott levélként a postás.
A zacskós csomag tartalma:
- egy Ambrams tankhoz szükséges kínai legó mennyiség, ami azért illeszkedik a Legóval
- egy kisebb 2 emeletes romépítmény
- 5 db legófigura
- 2 db összerakós füzet: egyik az Abramshez, másik a lánctalpas gépjárműhöz
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2019.11.11. 08:50:12 -
Plata #411092 Mondanám hogy próbáld meg Mauer-t,de nem jó.
Vereség
Csata: Abbey
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 1 913
Megszerzett kötvények: 3
Szerzett kredit: 48 285
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Acélfal, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Túléltem,nem tudtak megölni.Megint ugyanaz volt mint múltkor ,ketten maradtunk.
Jelentés szerint 12 lövést kaptam és abból 2 ütött át.De valójában sokkal több volt,de meg sem érezte.
Nagyon gyorsan meghalt a csapat,ketten maradtunk nyolc ellen.
Sajna su101 túl merész volt és kiment arty elé.Így egyedül maradtam,de megölni akkor sem tudtak így inkább befoglalták a bázist. -
Malarki #411091 T8-as VK a Maus ágon (VK 1001.01(P) vagy mi), ezt szokták ajánlani. Aztán bőszen imádkozol a jó mm-ért (T8, városi pálya, sok hülye aki ap-val lő). -
Lucifer001 #411090 Ez egy nagyon jó kérdés , és az én véleményem 1-2 éve az , hogy lehetetlen . Valami 1x , max 2x pattan , már jön is az arany . én ez kiváltottam . Talán kis tier mint ahogyan írtad . De nekem sokadszorra ott sem sikerült . M6 al próbáltam tornyozni . Egyébként az ötleteket szívesen venném én is . -
Sir Charles #411089 Lassan meglesz az Excalibur, egyedül a Blokk(német, japán) küldetésekből hiányzik még. Az lenne a kérdésem, hogy a 14.küldetésnek (pattints az életerőd 2X-ét) milyen tankkal, tankokkal érdemes nekiállni. A német vonalon Mausom van, a másik ágon E-100 kifejlesztve(bár nincs megvéve). Japán oldalon Type-4 van meg(Type 5 nincs még kifejlesztve). Viszont a gondolatom az, hogy a tizesekkel eléggé nehéz lenne ezt megcsinálni(6000 körülit pattintani eléggé esélytelen a mai metában), úgy gondoltam tehát, hogy valami kisebb tankot kellene visszavenni(tier 6-7), de nem tudom melyikkel lehet a legnagyobb esélyem. Előre is kösz a válaszokat, tanácsokat.
-
Lucifer001 #411088 Ez a nemzet is kivégezve . 
Hétvégi akciónak köszönhetőben 7 db tier 10 gurult a garázsba , és 1 db tier 9 . -
Dorgal #411087 Amúgy ezeknél a kerekes vackoknál,valami ordas nagy csalás van.Skorpion G-vel lőttem oldalba úgy harminc méterről és azt írta ki,hogy nem ment át a páncélon.Azt hittem,nem jól látok.Mondom,megnézem már mi van ezeken.Tier 2-es az armorja,van amelyiknek még az sem.Utána egy SU-152-est simán belőttem szemből.Azt hiszem ezt csak a WG tudná megmagyarázni,na meg,hogy ez nem tünt fel senkinek? -
Plata #411086 Egyébként ez a skorpió valami hülye lehetett,mert kiderült egy csapattársát már a vízbe fojtotta előtte,épp a másodikat próbálta amikor le rammoltam. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #411085 Szutyok Setter-t gondoltam le duplázom.
Sikerült át robognom az ellenségen a bázisukra.Bázis mögött Skorpion g épp a vízbe akarta fojtani a csapattársát.
Rám sem tojtak.Így aztán le kamikazeztam őket és mindkettőt belenyomtam a vízbe.
Sajna én is meghaltam az ütközéstől mert low hp-m volt,de akkor is sikerült bazd.
-
Plata #411084 Fogadok ha leugrom onnan a szakadékba én kerekessel kinyiffanok.
De ez a gyökér csak simán fejre esett.
Én meg csak lestem hogy mi a franc.Biztos voltam benne hogy lelököm és kinyiffan,erre semmi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.09. 11:56:46 -
robogo81 #411083 A kémlelője tuti behorpadt,az volt a kritikus sebzése.
-
Plata #411082 Glacier mapon a térkép közepén a jég befagyott anyahajóról lövöldözött EBR,felmentem hozzá Comet-el és feltoltam az anyahajó végére és lelöktem a picsába.Vicc hogy lezuhant a magasból nulla sérülés nélkül úgy hogy a fejére esett.
Sokáig nem élt így sem,mert csapattársak kilőtték a fejre állított vackot.
De fogadok ha én esem le a magasból ott tuti nem élem túl. -
Nirz #411081 Legjobb fejlesztés a baráti tűz kivétele. -
Plata #411080 Volt szerencsém az előbb egy igazi baromhoz.
Excelsiorral volt én meg Vk30.02-vel.
Nem csinált kb semmit csak ugatott és lökdösődött.
Szándékosan ki lökte csapattárs Td-t is ellenség elé,megpróbált engem is eltolni,de nem jött neki össze ezért vagy két percig kergetett.
Nulla sebzéssel meghalt,csak pofázott és csapattársakat lökdöste.
Csata után megnéztem az adatlapját.Átlag sebzés csatánként 80.
Jah és Skorpion g is van neki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.08. 19:51:38 -
Plata #411079 Vereség
Csata: Abbey
Szerzett tapasztalat: 2 392
Megszerzett kötvények: 2
Szerzett kredit: 76 485
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Csapat nagyon szar volt,gyorsan meghaltak,ketten maradtunk egy Is3-al.Mivel mi ketten próbáltuk megvédeni a bal oldalt.Mi túléltük,mindenki más meghalt.Sikerült olyan helyre beállnunk hogy 11v2 felállás ellenére az ellenség inkább befoglalta a bázist,mert szarrá lőttük őket.
A szűk helyen nem tudtak tömegesen támadni,sem meg kerülni minket és kaptak rendesen.Megint mázlim volt Udes lövéseit nem is érzékelte a tank.
-
Plata #411078 Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay
Szerzett tapasztalat: 2 542 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 3
Szerzett kredit: 56 824
Csatában elért kitüntetések: Megszálló, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Kézi tűzoltókészülék (x1)
Nulla javítási költség.
Is3a sem tudott belőni.De annyi esze nem volt hogy szembe forduljon,az oldalát mutatta.Mivel golddal lövöldözött én is azzal kínáltam.Az az észkombájn hangyányit sem fordította be a tankját,végig az oldalát mutatta ,meg sem fordult.
A bázist úgy foglaltam be hogy az ellenség a közelben kempelt,idióta su130 nem talált el egyszer sem.Egy akkora nagy dög tank áll a mező közepén ez meg mellé lő,igaz vagy 300 méterre kempeltek két csoportban öten,de hogy ezek valami eszetlenek voltak az fix.Nulla fedezék nélkül túléltem hogy befoglalom.Szerintem ebben a csatában az összes hülye a másik csapatban volt.Csupa prém tank kempelt a dombokon a bokrokban,progetti,su130,somua.Satubbi.Somua rám tárazott találat nélkül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.07. 17:23:46 -
suba53 #411077 Akkor lehet hogy a WoT bioritmusod éppen negatív ágban van. Azt mondják hogy RNG, de valahogy sok év után az az érzésem, hogy nem csak.
Egy ideig olyan az ágyúd mint a legszuperebb sniper fegyver, utána meg egy ideig szana széjjel hord. És ez váltakozik nagyjából periodikusan.
Én már nem lepődök meg semmin. Ha éppen szopóágra tett a játék, akkor rezignáltan tolom addig, amíg ismét nem lesz jó.
-
Malarki #411076 A cseh ég T9 alatt egy rakás kula. A T24 még elmegy, a T25-öt sokan tartják OP-nak, szerintem egy használhatatlan f*s, hiába az autoloader. A T-34-100 megint nem túl jó, ótvar gun depression amitől a falra másztam. TVP VTU, hát erre szó sincs, nem hogy a T8, de az egész játék egyik leghitványabb, legsemmirevalóbb tankja, kínszenvedés volt minden egyes perc vele. Viszont utána a T50 nagyon jó, Ha megtanulod használni rendesen. -
Épp most basz szét az ideg emiatt a fostalicska miatt!
Már nem ott tartunk, hogy minden második mellé, vagy pattan, hanem a tárban lévő 3-ból 2.
Gyk. olyan, mintha eggyel magasabb tierben kéne T24-el játszani.
Minden, de szó szerint minden kritikus helyzetben, lepattan vagy mellé, mikor ezen múlik, hogy kinyírod a gaz ellent, vagy ő nyír ki téged.
Már nem tudom hány párharcot vesztettem el emiatt.
Ja, gold lőszert soha nem használok, úgyhogy minden a normál lőszerrel értendő. -
suba53 #411074 Szerintem érdemes végigvinni azt az ágat. A T25 a saját tierjében jó. Még feljebb is akadhat vele jó helyzet. Gyorsan lövi el a tárat, gyorsan tölti, csak arra kell vigyázni, hogy ne maradj kint sokáig. A T-34 100 olyan amilyen, de a TVP VTU nekem például bejött. Na nem egy OP tank, de nem volt szenvedős a grind. Meg is tartottam a garázsban, egy gunmarkkal díszítve. Aztán meg a kilences és tízes bőven kárpótol a korábbi favágásért. -
Nos, hát "bíztató" amit írsz. 
Szerintem maradok annál, hogy hagyom a fenébe ezeket a szarokat. -
Rammsch31n #411072 igen ez a 2 tank ritka szar... de a 2 skoda a végén kárpótol majd szerintem.... mint ahogy írod xD -
Sir Charles #411071 Az a jó ebben a cseh ágban, hogy stabilan romlanak a tankok tier 5-től 8-ig. A Skoda T25 szerintem használható volt tier 6-7-ben, nem rossz kis tank az, kicsik ellen meg mészárolni is lehet vele.
Viszont utána a T-34-100 egy istencsapása, bár olyan rossz, hogyha valami összejön vele, akkor sokkal nagyobb a sikerélmény.
És azután következik a magasan legrosszabb tier 8 tank(bár lehet, hogy az egész játék legrosszabbjai között van): a TVP VTU.
Azóta is rémálmaim vannak arról a szarról.
De ha mindezen túl van az ember, akkor viszont megkapod a játék egyik legjobb med tankját a Skoda T50-et. -
Ja de,benéztem a számokat.
-
Maceehun13 #411069 Ugyan ez a 25TP tier V-ben, ha esetleg valaki a Lengyel ág mellett döntene
-
Rammsch31n #411068 frontlineba nem a Skoda T27 mehet? :D A 25 az hatos :'D -
Az egy rakás fos,még frontline-ben is használhatatlan,ahol csak saját tier van.
Majd becserélem,ha lesz vmi értelmes helyette
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.11.06. 13:43:19 -
Mondjatok már egy jó taktikát Skoda T25-höz.
Egy rakás lefofosott fos az egész a fos ágyújával együtt. Hiába táras, minden második lövés mellé, vagy pattan még az olyan páncélról is amit elvileg át kéne ütnie.
Persze a pen is egy kaki, tier 8 csatában csak kopogtatni jó, de ok, nem megyek 8-as tankok ellen, mert öngyilkosság, megyek a többi 6-os ellen, akkor viszont az előző pont lép életbe.
Előre szaladni vele spotolni, meglepetést okozni néhány pályát kivéve szintén öngyilkosság, a páncélja vékonyított lepkeszárny, ha észrevesznek akkor sanyi.
Hátulról "snipe"-olni lehetetlen, lásd: pontatlan ágyú.
Kínszenvedés az egész, de eddig az összes cseh tank az volt, ezután is csak erre lehet számítani?
Ha igen, akkor asszem hanyagolom ezt az ágat, mert csak idegbajt okoz, örömet nem nagyon.
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2019.11.06. 12:12:16 -
Lucifer001 #411065 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nirz #411064 Közben régi acc is meg lett szóval fölösleges volt az új, hagyom is -
Valaki homályosítson fel,hogyan működik ez a twichprime?
Tavaly,vagy mikor volt az a nagy őrület,akkor nekem nem sikerült,bárhogyan szerettem volna.
Idén kaptam új bankkártyát,ezzel elsőre sikerült is a próba verzio.
Gondoltam,jolvan,akkor nem mondom le,ne kelljen kínlódni vele.
De már a 3.ik csomagot váltom ki,és még mindig semmit nem vontak le a számlámról?
Ilyenkor mi van? Meghekkeltem az amazont

-
Köszi! Ez így működik 
-
Megamax #411061 Rakd fol a Gamecenterjuket de ne jelentkezz be a játékba abban, majd a telepített helyrol indítod a wot ot és akkor el fog indulni még Kulso DDS rol is. Vagy csináld amit én felraktam egy 120 as SSD re a játékot és az otthoni gépbe ha beszurom akkor a GC automatikussan frissíti de mégis vihetem magammal a saját wotomat. -
Na látom csak megoldották,hogy ne lehessen kikerülni a GC-t 
Wot exe,egyszerűen csak kilép,Fuu wg
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.11.05. 14:09:02 -
Nirz #411059 Igen az volt a gond megoldódott. -
Plata #411058 Milyen emailcímről?
Freemail meg citromail és hasonlók nem igazán jók. -
Sosem volt e-mail gondom. Akármit variáltam mindig azonnal jött az ühzenet.
-
Nirz #411056 Akartam regizni de soha nem küldtek aktiváló emailt, és persze nincs újraküldési opció már írtam a supportnak de már vagy 6 órája semmi elég lassú az ügyintézés, de azért se fogok új címmel regizni, ha ennyire gyenge akkor hagyom :D -
Lucifer001 #411055 Ennyi . Kimondtad a frankót 
Kis Progetto