A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Figyuzz, mert idézek:
Én: A tierek közti egyensúly megborul, mivel kb 3 lövés lesz egy tizes heavynek egy tier 8, míg fordítva 5-8 átütő (ami nem garantált) lövés kell a tizesnek hogy kipurcanjon.
Te: Igen is meg nem is. Nemrég írtam hogy azért van a játékban tank ami képes felvenni a harcot akár a 2 szintel nagyobb ellenféllel is ha az az ellenfél nem lo gold ammoval.
Én: Most esélytelen lesz +2 tierest kilőni 2 heavy esetében, egyrészt alap lőszerrel nem fogod átlőni, a goldod meg alig sebez rajta, miközben ő meg alaplőszerrel 3 lövésből kivégez.
Te: Ne kezd már megint , ugy csinálsz mintha nem lehetne áttloni ezeket a tankokat amiket felsoroltál.
Én: Kíváncsi lennék arra ahogy sebzel mondjuk is3 al (goldammoval akár) egy hulldownos sup concot vagy 430U-t, vagy a többit amit lejjebb felsoroltam...nekik ugyanez nem kerül goldba, cserébe keresztülhugyoznak alaplőszerrel bárhol, bármilyen szögben...
Te:Te tényleg ennyire kocsog vagy , vagy most mi van veled? Ugy csinálsz mintha a játék 1V1 bol álna.
Ebből is látszik hogy képtelen vagy logikus érvelésre, még a sandboxos goldnerf eredmények kapcsán is csak a hülye goldammo nerf mantrát tolod.