A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dorgal #409857 Ennek a játéknak nem kettő,hanem kettőszáz hibája van.Az előbb két ilyen tier 8-as gumikerekes szar,gyakorlatilag legyalulta az egész tier 8-as mezőnyt.Az egyikbe belelőttem oldalról Rhm.-el,arrébb repült ké métert és sebeztem 28-at rajta.Nem tudom miért van egy olyan érzésem,hogy a szerveroldali rész köszönő viszonyban sincs a játékos oldalon történtekkel.Konkrétan arra gondolok,hogy nézhetünk mi itt akármilyen tank statokat.,az a szerver oldalon egész másként jelentkezik.Ez végül is csak programozás kérdése,de ellenőrizni nem tudunk semmit,mi van a szerver oldalon.Gondolom,pont ezért gyorsították fel ennyire a játékot.Hát,nem tudom,számomra kezd egyre játszhatatlanná válni az egész.