banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Megvettem pár napja a VK 100-at.Eddig nekem ez a tank iszonyat peches,mindig balfékeket fogok ki,de a tank amúgy bejön.75 és 90%-os legénységgel is nagyon jó,sikerült már marha sokat pattintani vele,csak az alap ágyú néha vicc,mert van hogy semmit nem lő be van hogy T10 ellenséget belövi,de van hogy T7 artyról pattan.
    Tettem rá német festést,amit valami küldiért kaptam.Azt hiszem bent marad végleg a garázsban,bár nem tudom miért mondjátok hogy jobb mint a Mauer,Mauer a seggével is pattint T10 tankokat,ennek az oldalát meg hátsóját t6 simán belövi ha nincs rendesen elforgatva.
    Majd a nagy ágyúra leszek kíváncsi meg kéne a jobb motor is,ha értelmesebb csapattársakat kapnék a tank marha jó lenne.
    De mit kezdjek t10 csatában ha hatan körbe fognak mert mindenki meghalt mikor én még alig gurultam ki a bázisról.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.05. 07:16:28