banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Pedig simán össze lehet puffogtatni 10k-t.Ebr-el volt nekem is többször 7k feletti sebzésem+asziszt.
    Én elsőnek mindig progettot viszek,ha megnyílik egy front és olyan a helyzet akkor inkább dobom a Progit,és már megyek is a kerekessel.
    Felderítés,Inspirácio,és műszaki segítséget használok,Sokszor eltolom én is mert túl korán állok be foglalni,és akkor még nem nagy a választék,és persze hogy engem lőnek.Meg szoktam várni míg lesz pár nehéz tank,elszórják rájuk a bombázást,inspiráciot bekapcs,azt beállok közéjük.legtöbbször bejön.
    Persze nézem,hogy mennyi ellen van az adott szektorban éppen,mer ha sok akkor ugy is esélytelen,olykor nem erőltetem a dolgot.
    Védekezésnél,meg ha van ilyen 1 lövéses foglaló akkor mindenképpen be szoktam menni érte,mert megéri,még úgy is hogy yolo,+van hogy el is jövök onnan
    Na meg az ellen Lt-it is lehet rendesen vegzálni He-vel,Tegnap rám jött egy full hp T92,én fél hp-n voltam Ebr-el,na vajon ki ment a garázsba?
    Nem is értettem mi volt a terve,de örültem a free sebzések.
    Na arról meg nem is beszélek amikor találsz a mező közepén egy magányos tohonya tankotingyen 1.5k sebzés Nem találtam nyálcsorgatós szmájlit:-D