418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Meglett nekem is a 9 szint.
Innentől only retardwágen

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt a skoda t27-et próbálgattam itt,de ez valami iszonyat fostalicska,rosszabb mint az Emil1951.
Sima löszerrel szinte semmit nem üt át,már ha eltalál valamit. -
ezért is fejeztem be az FL-t szinte már az elején
a sok kerekes, meg sima light rushokat nem lehetett megfogni, rommá szedték az egész csapatot
tavalyi FL-ről nem bírtam leállni, rengeteg pénzt meg xp-t szedtem (Su-101 0xp-sen kihúztam a tier9-es obj.-et)
-
Rammsch31n #410492 engem a keresek jobban zavarnak, főleg FL-ben... -
tutyimutyi2 #410491 És ha tartják ezt a tendenciát akkor a sok sírásnak az lesz a vége hogy megint kapnak az artyk egy nerf-nek titulált buffot :D -
Rammsch31n #410490 lehet rosszul fogalmaztam... de most már a nagy dmg mellé kap az ember stun-t is... :') szal anno nem kellett volna nyígni... vagy jobban kellett volna... mert ez a stun, ez csak rosszabb... kivenni meg tuti nem fogják :DD
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.08.20. 20:11:22 -
Plata #410489 Én nem érzem hogy az arty nerfelve lenne.
Amíg artyval 1k felett ütök T10 tankba is,szerintem kár nerfet emlegetni.
T9 amcsival szoktam bohóckodni,szerintem jókat lehet vele alkotni.
Szoktam vele 1k feletti sebzéseket osztani. -
Rammsch31n #410488 ezt simma light-tal is megtudod csinálni, csak hát azzal nem tudja kijátszani a játékot az ember... mert nagyobb a veszélye h utánad fordul és elkap... de ezeket a keres szarokat HA neadjisten eltalálom... lepattan vagy kilövöm a csicska kerekét, amivel majdnem ugyanúgy rohan tovább... szaltózik jobbra, balra... bukfencezik... én meg csak nézek, hogy ezigen... ez fizika...
az egész egy nagy cheat... csak legális... -
Rammsch31n #410487 gyávák... az artykat is csak szarrá nerfelték...ez a stun még sokszor rosszabb is... de kivenni gyávák...
szép lassan halálra ítélik a játékot, a 25% RNGJesus-szel karöltve...
pedig egyszerű kompenzálás lehetne az arty-ra meg a kerekes hülyeségre is: a beleölt XP-t free-be visszaadni 100%-ban, ahol jár a játékos az ágban ott.... kreditestül... -
Gumikerekes retardwágen, az egyik legnagyobb találmány frontlájnba:-DDD
Csak ezért vettem meg a lynx-t is, hogy legyen az Ebr-nek váltótársa. Ezekkel a legegyszerűbb a rang szerzés.
Meg hát elég fun, mikor talál az ember egy szerencsétlen ht-t a semmi közepén:-D -
Lucifer001 #410485 Csinálhatnának nekik egy külön játék modot , mert a tankok közt kicsit idegen nekem . Egy játékmodot nekik , ahol a kedvükre gyorsulgathatnak , nézegethetik egymás spoilerezését ,festését , mennyire van leültetve stb . Driftelhetnek , IS .stb . Rendezhetnek maguknak akár illegális versenyeket is , de neeeeeeee ez így kicsit bugyuta dolog -
Rammsch31n #410484 aha... 3... és igen a forma1-es kis sz@rok szétcseszték az egészet... a játékot IS... -
Lucifer001 #410483 Akkor ezen kívül még 3 x lesz idén ? Egyébként tök jó , hogy védekezésnél az ellenséges Forma1 esek elrohannak a fő célpontokig , és ott megpiknikeznek , és kiszednek 3 fő célpontot . Így legalább 8 perc volt 1 frontvonal csata . -
Rammsch31n #410482 a héten... és november hónappal bezárólag 1-1-1... :D én most megcsinálom a 9-est... szeptemberben meg a 10-est... aztán adieu... -
Lucifer001 #410481 Idén hányszor lesz még ilyen 1 hetes frontline? Mennyi időm van elérni a 10 est tekintélyt ? Holnap meglesz a 28 . szerintem még a héten a 29 is . -
Megamax #410480 Igen ez az elmélet, de ha folyton kiszednek akkor a timer resetelodik és soha semlessz artyd, amugy csak pár másodpercre állítja meg . -
Rammsch31n #410479 én mindig szarul időzítek mostanában mindent... nem mindig adja ki a lépést :DDD
viszont 2 millió kreditről... már 11-nél járok majdnem xD és még van 10 szint..... :') -
Te miről beszélsz? Bedobod a saját artillerydet meg légi csapásodat a saját felderítő repülőitek után, és dől a decap pont. :-o Mindig olyan szűklátókörű vagy. :-s
-
tutyimutyi2 #410477 Pz.Kpfw. III Ausf. K -
Megamax #410476 az az a tank amiben a legénység szok aludni mikor a barakkban már nincs hely? -
tutyimutyi2 #410475 érdemes vadászgatni a kódokat mert ha beaktiválsz eblőlük 40 darabot kapsz egy Pz.Kpfw. III Ausf. K tier5 prémiumot. -
Lucifer001 #410474 Mindent amire szükségem volt is
-
Lucifer001 #410473 Szerencse , hogy tegnap mindent megvettem
-
tothgyorgy #410472 https://esport1.hu/news/2019/08/20/wot-worldoftanks-gamescom-2019-jatekbeli-jutalmak-scheff?fbclid=IwAR1cege15YZeLvCh1gQKGOTbT3wsUMHNgQP6D4CBENReoSgo-U083PVzMGo
némi bónuszkód -
Rammsch31n #410471 2 darab 1 órás duplázós cuccal (mindig elfelejtem a nevét) 17-es szinten lettem... a maradékot kihúzom enélkül... és hagyok 3-at szeptemberre az utolsó szinthez. :"D -
Megamax #410470 igen elméletben, de mikor szart sem látsz beloluk mert ugye nincs ott senki aki spotolná oket,mert ha ottmaradsz akkor ementáli sajtot csinálnak beloled a TD-k, még a jó kis ELC vel sem tudod oket szpotolni anélkul hogy valaki az ellenfélnél ne nyomna rád egy felderito repulot. -
tutyimutyi2 #410469 Hm holnaptól 30%-os leárazás tier6-tól tier10-ig ami egész csábító is lenne ha nem lenne augusztus végén az a Festival Fair ami nagy eséllyel olyan lesz mint a fekete piac. -
Rammsch31n #410468 de én szanaszét pattogok róla... nem is a csicska kerekét lövöm le, hanem ricochet.... átüthetetlen PAPÍR szarok... -
Újabban a kerekes g..i is ég rendesen, tegnap feltünően sokszor égtem én is az előző 6 szezonhoz képest.
-
Rammsch31n #410466 jó büdös k anyját annak, aki kitalálta a kerekes g*ciket... szétb@szta a kátékot teljesen... EGYMÁS UTÁN MINDEN CSATÁBA 2X KIGYÚJT.... -
Mmm, a sok finom decapture pont és a könnyű general rang tetszik ebben a leírt élethelyzetben védő oldalról. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.08.20. 10:39:24 -
Megamax #410464 Pedig rohadt jó game mode lenne ha nem lennének ezek a használható légicsapás, arty, meg a felderítés. Brutális csatákat lehetne menni a nagy pályák miatt, a medek lightok csinálhatnák a dolgukat de meglenne a helye az arty és heavy tankoknak is. Elég nagyok a pályát a távoli lovoldozéshez és a flenkelgetéshez is. De jelenleg csak az megy hogy a népszeru spot TD helyre bedobnak egy felderítést aztán akinek van arty vagy légicsapása az mind rányomja az osszes spotolt tankra ott és kozben a tobbiek berohannak a capre és már el is foglalták. Nagyon sok mulik azonn hogy a csapatok hogyan vannak elosztva. -
tutyimutyi2 #410463 Én már a második héten ráuntam a monotonitására, csupán most hogy vannak boosterek majd játszok vele egy adagot és megszerzem az STA-2-est oszt csókolom. -
tothgyorgy #410462 Én már rég nem foglalkozok az FL-el. Csak könnyűvel mentem, de folyton spottoltak a láthatatlan tankok, és jött a sortűz. Már nem érdekel. Nem nagyon tudnak olyant ajánlani, amivel becsábítanának. Egy láda hideg sör kivételével. -
Megamax #410461 pedig olyan kozel voltam az OBJ 260 Heavy 15 tokéletesítéséhez, mikor nem toltik rád a goldot
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2019.08.19. 22:23:55 -
Plata #410460 Én elértem 4-es rangot frontline-ban,megvettem Sta2-t,oszt csókolom. -
Lucifer001 #410459 Forma 1 az engem is bosszant , de a Progetto az nagyon jól érzi magát FL ben . -
Megamax #410458 Hát basszus, 1 és fél csatát bírtam a Frontline ban, mindegy mivel mentem 5 perc után folyamatosan spot alatt voltam, ha light al akkor nem tudtam elbujni mert spotolt midig valaki, ha heavy vel mentem akkor meg folyamatossan tuzérségi tuz alatt voltam vagy jott egy csodra spagetto és szarrágoldozott, valahogy olyan COD os beutése lett az FL nek is. Hiányoznak a régi jó taktikus csaták. :( -
Rammsch31n #410457 2x nekem is befagyott... furcsálltam is, mert a gép simán viszi... szar bugos az egész :D -
Lucifer001 #410456 Már másodjára fagyok be frontvonal modban -
Lucifer001 #410455 Egyéni rekord . 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!