World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mar a t100-at is utaltam mert azzal ugyanez a helyzet (picit tultoltak de ezt nem veszik eszre hisz orosz majd csak 3 ev mulva ) de ezek a gumikerekesek tultesznek joval rajta. Ugy fordulnak mint anno a t50 -2 fizika nélkul. Vagy jobban. Olyan mintha arra hajtananak hogy szetbasszak az ember idegrendszeret.
Már csak remenykedem hogy motoros zundapp harckocsit nem tesznek be. Az oldalkocsis lehetne arty.
HE-t szerintem nem érdemes lőni rájuk, mert a kerekek benyelik, azok meg legtöbbjüknek a teljes oldalát kitöltik.
VAnnak ezek a kerekes tankok. azt már megszogtam, hogy 300 méteren túlról nem lehet eltalálni őket, de mostanában jött egy másik jelenség.
Gyakorlatilag 1v1 ben, ha van elég hely, szétszednek, akármilyen lighttal vagyok, Egyszerűen menetközben minden lövésük talál, én meg se autoaimmel , sem állva célozva nem tudom eltalálni őket.
Most az előbb ez a francia prémium szopatott ki. Ruval voltam, full Hp mind a ketten, én egyszer tudtam eltalálni, akkor is 130-at sebzett bele a HE, ő meg szétszopatott a HE löszerrével. Minden lövése talált. Azelőtt meg a T92 -met szedte szét egy francia kerekes. Na most ezeknek ennyire jó a menetközbeni pontosságuk, vagy csak ennyire peches vagyok?
Azt kell mondjam, nagyon jó tank. Szerintem jobb, mint a T29.
Jó pár tankomban van nő parancsnok.
Szerintem már előző karácsonykor is lehetett keverni,mert Mauerbe nekem már eleve kevert legénység volt.Két nő négy pasi.
Már vagy egy éve.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.23. 11:07:05
Tehát egy tankba vagy csak nőket vagy csak férfiakat érdemes rakni? (ki kell vennem őket mielőtt eltűnnek, de nincs ötletem mire)

Túl sokat lövöldöztem,na persze alap lőszerrel,de túléltem volt két killem,egy rahedli sebzés meg spot és minuszos kör.
Vicc ez a tank.
T49-el voltam csatában,Standard b tornyába 1030-at csaptam.<#eplus2>#eplus2>
De nem az volt a vicc,az ellenség két su130-a összeveszett egy bokron és egymást lövöldözték.<#whatever>#whatever>
Egyik ki lőtte a másikat,de annak se maradt sok hp-ja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.23. 09:27:15
angelus1991ster.blogspot.hu
A P.44 Pantera hány lőszert táraz be? a játékban azt írja hogy 2 lőszer van a tárban, de neten a videok alapján 3. Nerfelve lett?
BattleTag: kabel15#2672
Győzelem!
Csata: Lakeville
Járművek: AMX 13 F3 AM
Szerzett tapasztalat: 1 234 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 21 490
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Lassan meg lesz a T7.
Főleg ilyen vesztes csatákkal.
Vereség
Csata: Steppes
Járművek: AMX 13 F3 AM
Szerzett tapasztalat: 610
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 22 422
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.22. 18:41:25
Gondold el,mennyi meló lehetett át festeni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.22. 16:04:49
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A csapatom béna volt,az ellenség meg vér idióta.
Komolyan mondom ez ciki csata volt.
Az ellenséges csapat ott volt előttünk és lazán be foglaltuk hárman a bázisukat,három kis lófing tank.
Ezek bot-ok voltak szerintem mind,vagy szimplán hülyék.

Artyt le rammoltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.22. 13:43:41
Olyan mint a Slugger majdnem.
Ha a tornya jobban nézne ki érdekelne,az ágyúja elég tré.
M10 RFBM
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A kis mocsok még mindig egész jó tud lenni.<#idiota>#idiota>

Nem beszélve normális embernek napi 3-4 csata után okádhatnékja van a papucsállatka csapattársaktól.
Nem beszélve direkt az első 6 teljesítés között vannak a "nyerj csatát"tipusú küldetések.
Ilyenkor szokott 10-12 bukta egymás után lenni.77 nyerő csata minimum 300 kell majd hozzá.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.02.19. 22:20:03
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ezek miféle küldetések?? 80x meg90x legyek top 10??
Ennyit fél év alatt nem jàtszok:-DD
Marha jól lehet rajta spotolni,csak hiába mert ha a csapat marha akkor nem mész vele semmire.
Hiába van 9-11 spotolt tank ha a spot sebzés meg 0.
Ott mindig bukta van és gyorsan.
Még nem láttam olyat hogy ott a csapat ne mint egy rakás birka mind egy oldalon menetelne.
Ma is annyit spotoltam mint a fene,de hiába,az egész csapat egy helyen és sorban lőtték ki őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.18. 19:01:39
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.02.18. 16:02:42
Én eddig<#hehe>#hehe> De jött vele kb 20misi kredit is,már az megérte.
Mondjuk nekem nem hiszem,hogy meglesz a 10es szint mert több héten sem fogok tudni majd játszani<#szomoru1>#szomoru1>
a torony csak 120 ott esetleg beeshet vagy a motorhaztetore de ott a type kivetelevel minden komolyan sebzodik.