A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nemtudommivan #409230 Ez a német pontosság már csak legenda? Jagdpz e100 folyamatosan lepattanót produkál. Köszönő viszonyban sincs a becsapodás helye a celzás helyével. Kilences wtpz4 alap ágyuval 0.35 pontossággal nem tudja hasba loni a t95-ot kevesebb mint 100 méterről inkabb a lövegpajzsba megy. 300 meterrol 50 tp testét nem tudom harmadjára sem eltalálni mert a toronyba megy.
Ja artyzast mai nappal feladtam. Ezt a csicskaságot én nem tudom csinálni. 41 masodpercenként sebeztem 120-400 hp-t attol függően hogy eltaláltam e valamit vagy csak mellé ment. Mindezt atlag 7 perces csatákban ahol kb 1-2 perc mire felvonulnak az emberkék. Lehet szorozni. Ki az a szellemi nyomorult aki ezt élvezi? Inkább ne legyen meg az object 261.