World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végig artyztam Fl hetet,szerinted miért mondom hogy kedvenc célpontom egyike?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.18. 11:12:52
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Csodálkozom egyáltálan hogy csak bazisonként 1 arty van, írni kellene nekik hogy legyen bázisonként 3-om 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ma is csak artyztam,alig kellett várnom.
Egyébként volna egy kérdésem.
Ha egy tanknak lerobban a tornya ráesik csapattársára és megöli,azt a sebzést kinek számolja?
Artyval láttam ma ilyet,Vk100 tornya lerepült rá a szintén foglaló RHM-re és kinyiffant.
Most akkor a wz132 kapta meg mindkét tank után járó sebzést?
Vagy csak a vk mákos ammo rackjáért és a vk meg kapott büntit mert megölte a csapattársát?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.17. 11:45:02
Rövid csatában voltam most,védők voltunk,csupa ilyen spagetti jött meg táras és skoprió,nagyon gyorsan nyertünk mert nem tudtak foglalni,de rohadt sokat sikerült sebeznem.
5.6k sebzés egy rövid csatában,nagyon pöpec,na és sok stun sebzés is lett.Két szintet is léptem.<#idiota>#idiota>
Mikor beálltak bázisra és egyszerre hat ilyen papírt telibe nyomtam az durva volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.17. 10:09:37
Láttam hogy ég és menekül majd eltűnt és egyszer csak kiírta hogy kampec neki.Meg mittomén mennyi sebzés és rang is jött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.17. 10:04:56
Másik sikerül olyan jól balanszolni a cuccost hogy mindenki artyval akar játszani, egy röhej amit ezek a szánalmas fejlesztőnek nevezett szarkupacok össze hánynak 😄
Full kretének be állnak artyvan 3 csapással ami eleve röhejes hogy Defibe 600-700-at ereszt pfff ..
Az egy tipikus balfék járgány.
Legtöbbször pont vérpistikék viszik akik golddal sem boldogulnak.
Progettora élmény vadászni he lövedékkel.Ha van progetto csak azt célzom be,mert tudom hogy baromi nagyot csap bele.<#nevetes1>#nevetes1>
Ma valamiért úgy gondoltam le duplázom T10-et.
Erre mentem egy tök jó csatát,azért volt jó mert valamiért senki nem tudott beütni.<#idiota>#idiota>
Wz-111 5a Emil2 Centurion ax badger lőtt rám és lepattant.A wz-t élvezet volt kinyírni,mert szerintem már visított hogy a gold lőszerrel nem ment semmire.<#idiota>#idiota>
Centurion meg az oldalát mutatta.Szerintem nem volt százas.
Ami külön poén volt hogy tornyát belőttem neki is és emil2-nek is szemből.
Jah T10-ben sosem volt gold lőszer.
Győzelem!
Csata: Westfield
Járművek: T-10
Szerzett tapasztalat: 3 140 (x4 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 25 011
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.17. 09:33:07
Vagy a kétgyermekes legynel retard apuka arra élvez hogy jujj belőttem egy progettot goldal ?😄DDDDD
yőzelem!
Csata: Normandie
Járművek: SU-130PM
AMX M4 mle. 49
Progetto M35 mod. 46
Szerzett tapasztalat: 15 763
Szerzett kredit: 380 257
Csatában elért kitüntetések: Vaspáncél
Hadseregtábornok
Nagyágyú
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2019.02.17. 08:49:19
Nem érdekel a maxos szint meg egyéb mert úgysem érem el,de van kedvem újra játszani.
Még hozzá sokat.
Nem 2-3 perces csaták vannak hanem hosszúk és érdekesek.
Tudom hogy úgysem lesz belőle prém tankom.
De két millióval több pénzem van mint a hét elején úgy hogy vettem egy új t8 tankot rá felszerelést is.
Szóval prém tankok nélkül egy rakás pénzt kerestem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
S így nagyon unalmas grinddé vált.
Három képességet is tud használni játékban,amit stunolással ha keversz piszkosul gyorsan adja.
Ma nekem volt olyan csata hogy az első percekben a harmadik rangon voltam már.
Az A bázist védtem,az ellenség 4-5 tankkal ment a bázisra rá én stunoltam őket egy csokorban és dőlt a rang.
De a t26 akkor nyomi volt,folyton kijött elém,de nem úgy hogy szembe jött volna hanem totál kijött fedezékem elé az oldalát mutatva.Pöpec szikla felett mindig belőttem ő meg nem tudta a tornyomat,a testemet elfedte a szikla.Is 3 meg progetto beszari volt mindig csak löni próbáltak és menekültek vissza ,de defender meg t26 nagyon erőltették volna a támadást,piszkosul sokat sebeztem beléjük tüzérségi tűzzel.Vagy mi a ragyának hívják.Túléltem a támadást egyedül ott a hegyen a kanyarban,nem tudtak bejönni.
Valószínű sokaknak elvette a kedvét,hogy egy bizonyos szint után,eléggé belassul a dolog ha nem teljesítenek jól.
Ezek a progettok hivatalból használják a goldot itt<#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>
Randomban nem igazán érdekel,hogy ki mivel ló,én is szórom ha kell.<#hehe>#hehe>de itt totál nevetséges.
Mondjuk amikor beletolt a Defimbe egy tárral,0 sebzéssel akkor már könnyeztem a röhögéstől.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
T28 HTC T10 angolul:
- Be among the top 3 players on both teams by damage caused
Magyarul ugyan ez:
- Legyél a 3 legjobb játékos közt a csapatodban, szerzett XP alapján.
Gratulálok. És ez már legalább az ötödik félrefordítás amivel találkoztam, pedig még csak a T28-nál tartok...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Màr 2en is eljàtszottàk,most olvastam a ph-n.
Kivàncsi leszek mi lesz ha ràjön a végé,hogy megszivatta magàt:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De ha ilyen hülye véder nagyurakat meg egyéb állatokat kapok nehéz.
Nem tudom hogy melyik játékos lengyel,de a magyarokat a retardált neveik után fel ismerem,szipus meg nagyur meg hasonló állat neveket nem lehet összetéveszteni.
Vagy a szutykospicsa nevű játékos sem hiszem hogy lengyel lenne.Most találkoztam vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.16. 10:23:27
Nem kell olyan messzire menni,az előbb három olyan állat magyar volt platoonban hogy komolyan jól szórakoztam a bénázásukon.
De sajnos több magyar is volt nem csak ők.
Nevük alapján csodálkoznék ha elmúltak volna 15 évesek vagy csak szimplán hülyék.
De hogy erről a fosról lepattant a lövése röhej.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.15. 23:53:04
A felderítőket mindig elhasználom amint lehet,de a légicsapást meg a tüzérségi tüzet nem.Megvárom míg az ellenség rá megy foglalásra és akkor eresztem rájuk,arty stun és utána valamelyik.Amelyik épp elérhető.
Nekem sem 100%-os még a legénység.
Más:
Plata kolléga sztorijaira támaszkodva kihúztam ezt a Fv207 es förtelmet<#szomoru1>#szomoru1>
Tényleg el lehet vele klikkelgetni tábornokig<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>ráadásul full fogyaték legénységgel
Illetve amikor elindul a kövi season és bekerül a kövi adag prémtank akkor megintcsak megismételhető a procedúra?
Itt félúton voltam az őrnagy felé,de túl hamar nyertünk<#hehe>#hehe> szinte semmit nem csináltam csak foglaltam<#hehe>#hehe>
Gondolom hogy szidhatnak olyankor.<#mf2>#mf2>
Full stock artyt fullosra fejlesztettem,megvan rá minden most már,ágyú,lánc meg egyéb marhaság.
Jó rá fáztam először az ágyút fejlesztettem ki,de lánc nélkül nem ment rá.
Már majdnem 16k xp van a köv artyra,egyik lövegkezelő amit Churchillből raktam át nagyon lassan fejlődik,még csak 95%.

Érthetetlen.
Mikor hogy hol?
Mauer-ről mikor lehet?