418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    én nem is magáért a tankért húzom...az csak járulékos... jól hozza a kreditet a sok ajándék szar miatt, amit eladok :DDD
  • Megamax
    és ha még megtudod hogy a tier 9 es revard tanknak elvették a kredit szorzóját :D Valahogy éreztem hogy ne gorcsoljek rá mert ugyis átbaszás lessz a vége :D Amugy nagyon meg a WG nek a beetetés, persze teszt szerveren minden változhat de akkor is nagyon jól cisnálják azt amit cisnálnak.
  • Rammsch31n
    vicces ez a WG... csicska nyomorék banda...

tavaly fele ennyi XP kellett, hogy kihúzzunk egy szakaszt...
    erre ezek megduplázzák, és adnak 10 aktiválni való szart... + MEGVEHETSZ MÉG 10-ET aranyért...
    na lényeg a lényeg... duplázva az XP-t... szar játékkal, szopatással, és balszerencsével... 6 óra játékkal 29-esen vagyok már most... talán nem unta volna meg a sok ember ezt a fost, ha nem csinálnak GRINDFEST-et a játékmódból, és ha mondjuk még tavasszal behoznak egy pályát... nem majd szeptemberben vazze.... a 7. HÓNAPNÁL....
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.08.19. 19:01:29
  • Megamax
    Itt egy olyan replay amit igazi Heartbreak nek lehet mondani, a végén van a lényeg tessék egy kis foch b replay nem lovom a végét , tekerjetek oda nézzétek meg aztán dontsétek el magatok
  • Megamax
    itt egy kis cuki tankocska mikozben élvezi az elonyét a szép nyílt terepen, éppen csak nem mászok bele az ellenfél szájába :D
  • Megamax
    Az a baj a csaták 90% ban ilyenekkel találkozok így már meg sem probálkozom hogy csináljak is valamit a csatában ugyis mindig ugyan az , elso lepattano után már megy is a gold vagy ami még hamarabb megtorténik mindjárt goldal lonek. Egyik csatában osszefutottam egy Maus al a sarkon mikor az E100 ban ultem, csak bámultuk egymást , rámlott egyet egyenesen a tornyomra alap loszerrel, semmi célzás a kupolára vagy hasonló csak gyors fordult egyet azt durr. Na mondom áttoltott goldra, és igazam is lett a kovetkezo megint a tornyomra ment gold loszerrel de az is lepattant. Na akkor mondom oké megfordultam és belehajtottam a vízbe és már mentem is a kovetkezo csatába. Valahogy nem érzem a késztetés , hogy probálkozzak. Szeretnék játszani és nem csak pufogtatni ossze vissza de valahogy ezzel csak egyedul vagyok ahogy látom. Mondjuk volt élvezetes csatám E100 al is de akkor nem is lottek rám goldal ( azt hiszem mert nem volt nagyon idom figyelni hog ymivel pufogtatnak) Hazaértem megkeresem mert azt a csatát tényleg élveztem.
  • Malarki
    Hogy ne csak a babyrage menjen:
    Augusztus 26-án jön a battle royal mod
  • Lucifer001
    Ment a LIKE
  • tutyimutyi2
    A videóban látottak inkább azon életképtelen játékosok közé tartoznak akiket ha megfosztanának a gold spam lehetőségétől abban a pillanatban törölnék is le a játékot mert gondolkodásra is majdhogynem képtelenek csak annyira hogy 2-es gomb benyom oszt csá.
  • Megamax
    Éppen csak a lényeget nem láttad, teljesen mindegy lett volna , hogy honnan lonek azzal a loszerrel amivel ok lovoldoztek. Pont ezér mondtam hogy ne jojjenek a játékosok nekem azzal akifogással hogy cso pályák vannak meg hogy belohetetlenek a tankok ha a tank seggére is 300mm es átutésu loszerrel lonek. Nagy hazugság, "azért toltok Gold loszert mert belohetetlen tank jon szembe" bersze bullshit az egész.
  • Plata
    Én majd este talán megyek FL-re,most úgyis megzavarnának.
  • Lucifer001
    5 percig AFK is voltam

• Plata
    Mi a szösz?
    Új FL map?
  • joe662
    Az új fl map már bennevan a játékban, vagy majd jön vmikor?
  • Plata
    Hű srácok én mentem egy élvezetes csatát.
    De artyval.
  • joe662
    De ahhoz is kellettek 4v5-en:-DDD
  • Lucifer001
    Zsanettanknak , csak mindig AFK a szökőkútnál
  • joe662
    Most nem kötekedésből, de majdhogynem kivétel nélkül hátulrol, ill oldalrol lőttek be.Bocsi, 1 volt a Grille a végén.
    Melyik tamknak van Op segge??:-D Talán a T22nek volt,mig sz@rrá nem nerfelték.
  • ozbom
    Több, mint másfél éve hagytam abba. Már a jelszavamat sem tudom. Igaz csak 1 évig játszottam vele szinte minden nap. Kreditem is volt még, de semmi extra. Nem költök netes játékra egy fillért sem. Szórakozás volt egy darabig. A legtöbbet ráadásul a tigris tankkal mentem. :D tudom, hogy egy szar volt a játékban, de szerettem. Mindig tésztaszűrőt csináltak belőle. 10 játékból kb 2-ben nyertem csak a végefelé. Előtte sem voltam sokkal jobb. Elfogadtam, hogy nem az én játékom ez és egyre kevesebbet játszottam vele. Mindig az én tankom volt a legalsó csak nagy ritkán voltam top. De nem is szerettem top lenni, mert akkor 2 perc alatt végem volt. :D
  • Megamax
    nem voltam kamikaze, csak már leszartam az egészet, mostmárt minden csatában ilyet csinálok, elpazarlom a kreditet vagy addig "játszok" míg ki nem bannolnak és végre megszabadulok ettol az addiktív szartól.
  • Plata
    Eléggé kamikaze voltál.
    Ha valaki golddal lő rám én Mauer-el lazán be töltöm a goldot és szájba verem vele.
    Na jó kivétel a puhatestű szarok mint a homár skorpió,arra ilyenkor He-t töltök,mert abba lazán ver 700 fölött.Gold meg csak 500 körül.
  • Megamax
    Ha megint valaki azzokkal akifogásokkal jon , hogy belohetetlen tank, meg a csopályák na azt kirohogom és aztán megfolytom egy kiskanál vízben.
    Mert annyira kellett a gold ammo :D
  • tutyimutyi2
    Miért csinálja azt ez a "csodás" játék hogy állok egy su-101 elött célzom a hasát és a célkeresztem fel-le rángatózik(természetesen a lövés pillanatában mindig fölrándult...).
  • Plata
    Ma 1 defeat,többi mind win.
  • joe662
    A következő héten Fl-t kell tolni, és akkor nincsen mitől rettegni:-DD
  • Plata
    Eddig 100% win,
    Mindjárt jön a 100% cumi.
    De eddig mázlista voltam.
    Az előbb St1,Is7,Obj257,Vk100,Skoda t27,Strv 103 pattant rólam a francba.
    A legelső csatában meg röhejesebb volt,Skoda t27 golddal rám tárazott sebzés nélkül,cserébe tornyon lőttem he-vel és vitte fél hp-ját.
    Asszem 758-at sebeztem bele.
  • Sir Charles
    Csatlakozok a párral előttem szólóhoz, tényleg valami van a levegőben.
    Tegnap reggel 6/6 win, ma reggel 14/9 win.
    Már előre félek, milyen szopórollert kapok a következő 1-2 napban.
  • Plata
    Á,úgy elvoltam hogy eszembe sem jutott a fórum.
    De ültem tankban is,csak ezt a tankot épp tengerbe dobáltam.
    Repülőből.
  • Lucifer001
    Köszi mindkettőtöknek . Plata neked meg lett volna időd 46 perc , hogy felnézz , és válaszolj elsőnek
  • Plata
    Csak azok számítanak amik a másik oldalon jelennek meg.Az epikus medálok a jobb oldalon vannak.
    Bocs én eddig nem is néztem be a fórumba mert elvoltam mint a befőtt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.17. 22:23:00
  • joe662
    Szárnysegéddel a legegyszerűbb az a küldi Meg e25el
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.08.17. 22:22:45
  • Lucifer001
    Te vagy az első aki válaszolt . Köszi . Akkor a tank ász az nem csata hőse . Na mindjárt utánanézek azoknak a medálokak
  • joe662
    Csata hőse medálok,hol vannak? Top gun,high kaliber örjárat,stb kell
  • Lucifer001
    Segítség kellene . Mentem egy csatát német tankkal , amelyben tank ász is lett . De a küldetéshez nem írt jóvá semmit sem . Rosszul értelmezek valamit ?

• tutyimutyi2
    Áhh tudok jobbat mondani mint a wot, a wot blitz ahol csatánként általában 6 csapattársból 5 retardált és közülük is 1-3 0!!! sebzéssel zárja a meccset.
  • AJensen
    2-15, 5-15 3 perc és garázs. Időm nincs pozíciót foglalni. Nagyon várom, hogy vége legyen a nyári időszaknak, mert ez egy katasztrófa. Ennyi agyhalottat komolyan mondom egy másik játék nem tud felmutatni, mint a wot.
  • Plata
    Én szeretem Mauer-t.
    Legtöbbször jó vele játszani,kivétel ha olyan csata van amiben túl sok a gyors tank és nulla sebzéssel zársz mert lószart sem láttál.
  • Maala
    Szóval 50-ből 40x eltaláltad, gratulálok? :-D
  • Plata
    Ma kb 80% win rátám volt vele.
  • Maala
    Nem mindenki szeret havonta 50x ráverni a farkára egy kalapáccsal.