banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Ha jól értelmeztem, a második legnagyobb dpm-je lesz a medek között. 1 pont neki, top második dpm az osztályában. Ez jó hír.

-12 fokos gundep. Szuper. Ha láttad a pár hozzászólással ezelőtt lévő svéd med replayt, akkor láthatod, hogy milyen jó is a nagy gun dep. A végjátékot leszámítva szinte minden jobb játékos a meddel eleinte tartja a távolságot, messziről szurkál, jellemzően dombok mögül lövöldözi a felderített ellenfelet. Tehát az STB a lmásodik legjobb gun depes tank az osztályában. Ez is megér 1 pontot.

- Erősítik a tornyát, akalmassá teszik a facehugra, a dombok mögül való lövöldözésre. Pontos értékeket nem tudok, de átlag 280 - 300 körüli értéket produkál. Azt nem tudom, hogy a -12 fokos gun derpnél a szögek miatt hogyan válozik a torony effektív értéke, lehet, még nő is. Az, hogy a tornya miatt nincsen hátrányban az oroszokkal szemben, még 1 pont.

Szerintem az a tank, ami két igen fontos tulajdonságában is (DPM, Gundepression) a Top 2 ben van, és a páncélzatában hozza az átlagot, az jobb az átlagtól.

Egyetlen egy med tank volt, amivel szerettem játszani. Most még jobban szeretek majd.