banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Egy valamirol elfeledkezel, nem kivenni kell a gold loszert hanem áttalakítani. Van egy ilyen dolog hog yelobb írtad hogy a JPZ nem tudott megolni gold loszerrel míg te egy kicsiny gyors tankban voltál. Na meg mindig irod hogy tobbet sebzel light tankal mint a hasonló TD-k meg heavy-k. Ha nem spotolnak a TD nek akor vagy elore megy és lo párat míg meghal vagy azonnal meghal az aranyesoben. A heavy tank mint a type ok meg szarrá vannak goldozva. Ha light tank-al nem találnak el akkor naná hogy tobbet sebzel de probálj meg elkerulni dolgokat lassú heavy tankal. Elobb voltam Mines-on. Jottek a medek én meg szaros centurionnal voltam a heavy verekedoben és mogottem a szupernehéz heavy tankok. Kapásbol gold volt az osszes ellenséges mednek betoltve. Egyszeruen nincs értelme heavy tankal játszani ha egyforma a tier. Ha meg topp tank vagy egy Type4 el akkor csak akkor van szerencséd ha ninc solyan tank az ellenfélnél aki gold loszerrel 100% ra át tud loni. Mert ugye 250mm es lapos páncélt elég nehéz forgatni a 330 as HEAT loszer ellen. Meg már ne csodálkozz a "hulye" játékosokonn Prokhorovkán elob bfelmentem a dombra és le is rongyoltam Foch B vel a másik oldalonn és kitáraztam egy udes ba ami meg is doglott aztán én is. De valahogy nem érdekelt mert ugyis tudom hogy a 2 arty azonn a maponn szarrá cseszi a játékmenetet így inkább gyorsan befejeztem.

Utoljára szerkesztette: Megamax, 2019.05.05. 15:21:05