World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami idióta az MVPS-ből,valami vodka vagy mi a rosseb nevű csóka folyton lövöldöz rám ha csapattársak vagyunk.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.15. 11:40:07
2bàzist hiztam be buldoggal,kb 0 sebzéssel,majdnem örnagyig ugrott a rang.:-))
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nézd meg jobban.
8k stun sebzés,2k spot sebzés,4k sebzés.
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.02.15. 11:34:18
Valamit nem értek.
Én 8000-9000 sebzésre 2000-3000 assistra jó, ha őrnagyi rangot kapok. Jellemzően T92, Progettoval nyomom, más nem szokott kellenni.
Hogyan pontoz?
Megpróbálom artyval....
6000 kombináltra tábornok...???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Végre elérte 5 gyökér arc a 100%-ot,egyik lövegkezelő még 94%..
Hatalmas pálya,rengeteg lehetőséggel,újraéledő tankokkal,only Tier8<#eljen>#eljen> boosterekkel ömlik a kredit+az ikszpé<#idiota>#idiota>
A retard random után ez szerintem felhőtlen szórakozás<#rolleyes>#rolleyes>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Már csak annyi elég lenne, ha azt a ku... rng-t levinnék 10%-ra, vagy nem is lenne, mert ilyen egy elba... meccseket se mentem, amióta abbahagytam a játékot bő 2 évre.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.02.14. 22:51:53
Elvileg 1 nap premet ad.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Biztos hogy a valentinnapi küldetésbe a frontline is beletartozik? Harmadik lettem xp-ben de a küldetés számlálója ugyan úgy nullán van...
Jah és ami még furább a wz-132 láncát másodjára pirosra lőtte S1 de nem történt semmi,rohantam tovább piros lánccal.<#ijedt>#ijedt>
Az volt a fura hogy a lánc javítással is piros maradt csata végéig,ami nem sokkal utána volt,mert már a harmadik ágyút lőttük.
Lehet hogy csak a modul sérülés jelző bugolt be,nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.14. 17:17:52
Nehéz védeni.
Remélem ma még talán 2-3 csatát valamikor tudok menni.
Sajnos frontline-ban nem tudok fél afkolva játszani,random csatában nem számít hogy félszemmel figyelek,frontline-on számít.
Meglett az első szint<#hehe>#hehe>
Bár egy klántárs már a 3.ik végénél jár,szinte kivétel nélkül tábornokkal csinálja<#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.02.14. 09:48:30

Végre nyertünk.
Igazából jól el trollkodtam ezt a csatát,szembejött két aranyos prém pista és velük szívóztam igazából.

Dilent hunt a goldtitánt szét lőttem folyton.<#idiota>#idiota>
Akármibe ült azt én tuti telibe kaptam.
Vesztes csata volt.

Márpedig így nem kapok semmit már 2 tábornokot buktam miatta.Valakinek ötlete?
Már lemonitoroztam a gépet is játék közben minden érték jó.De mikor kidob a 6 magból csak 1-et használ a játék de előtte mindet.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.02.13. 17:59:13
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nekem egész lazán meg lett a rang.
Vesztettünk.

Szerintem a támadók dolga könnyebb, legalább is védőként még nem nyertem, sőt, támadóként rendszeresen megvan az őrnagyi rank, míg védőként vért hugyozok a századosért is.
Nem lehet mit csinálni védőként a felderígépek, és a füstfüggöny lepla alatt berohangáló lightok ellen. Nincsenek bokrok védő oldalon, 300 méteren belül kell lövöldözni, az emelkedők úgy vannak kialakítva, hogy a védői oldal szinte nem tud tornyozni.
A széleken elszaladó lightokról nem is beszélve.
Az A pontot nem is tudom, hogyan lehet megvédeni.
Full stock állapotban 75%-90%-os legénységgel is jó volt.
Sajna nem ugyanaz a legénység megy bele mint az előzőbe.

Sajnos sok med volt a csapatban,de főleg campeltek.
Komolyan nekem is kell egy prém táras amivel végig hátul fogok dekkolni egy bokorban.
Churchill-ből tettem bele legénységet.<#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.13. 17:28:53
Én úgy vagyok vele,hogy az elején nagyon elvette a kedvemet,hogy így megnehezítették a haladást,olyan grindelösnek hatott a dolog.Azt meg utálom.
Lassan kitapasztalom melyik tankokkal megy a legjobban,és azokkal megyek,így a haladás is egyszerűsödik.
Ha autista szektorba kerülök,már halok is azt gurulok át máshová.
Összességében nekem nagyon bejön ez az FL,még ha nehezebben is haladok mint mások+ömlik a kredit ezerrel<#hehe>#hehe>
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Sajnos Mauer támadásnál nem túl jó,olyan lassú hogy nem tudok a többiekkel együtt haladni.
Szerintem nerfelték a sebességét.
Lassabb lett,marha rossz 9-10 kilométeres sebességgel döcögni a többiek mögött.
7 ezer bond, azaz kötvény és 3200 arany lehet még a jutalmunk."
25-ös szinten vagyok. Egy hét alatt 2 presztízs az embertelen sok lenne. A többség el sem kezdené. A többségnek az 1 presztízs/ epizód is necces. Aki mindig tábornok szintre jut, nem azokról beszélek.