A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #409181 Nekem sincs prémem.
De T9 tank tud plusszos lenni.
Én meg pipa.
T10 csatában egy T9-es ligt tankkal többet sebzek mint a a heavy és td csapattársak,na az vicc és nem T49-el voltam.
Szerintem T8 tankokkal még szépen lehet keresni.Nekem most van jó pár T8 t9 tank,mert visszavettem jó párat és bele kezdtem három újba.
Vissza vettem T9 tankokat is.Viszont ma nem lehet játszani,egymás után mentem az olyan vesztes csatákat ahol sok xp-t kaptam de hiába.
És a legrosszabb az hogy rengeteg T10 csatában voltam ahol fél csapatnak kb 0 volt a sebzése.
Megvettem a gumikerekes fost is,free xp-ből hetest,természetesen új legénység ment bele,ingyenes,stock szarral és halál béna legénységgel marha jó kört mentem kempinovkán.Három kill és marha sok sebzés.Gyökér Kanonenjagdpanzer gold lőszerrel nem tudott megölni,mert csak nullásat lőtt,szemből szétszedtem az alap lőszerrel és a lófing stock ágyúval.De valahogy nekem nem nagyon jön be ez a kerekes jószág,szar vele menni a helyben forduló light tankok után.
Ha elfelejtem hogy kerekes és light tanknak nézem gyorsan cumi van.