banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    E100-at gondoltam le duplázom.
    T8-10 csata volt,én nem arra mentem amerre a többiek,hanem elindultam az ellenség bázisa felé.
    Lassan haladtam mert hegyes pálya,a többiek le álltak kempelni a bázis előtti szorosban.
    Szépen hullott a csapat én meg átértem az ellenség bázisára és befoglaltam.
    Iszonyat nagy mákom volt,e100-ról minden lövés lepattant.Obj 140-et kilőttem tornyán keresztül szemből.Ő meg nem is karcolt.
    Obj 263 is lepattant.Mellesleg a csata felénél kb 400-500 méterről úgy pofon csaptam egy EBR 75 FL 10-et hogy megmurdelt.Nem állt,rohadt mesze egy csapattársat kerülgetett és lőtte,megkockáztattam elé lőttem és kampó.
    Jah,egyedül befoglaltam a bázist és nyertünk,de balfék defender végig ugatott hogy bot vagyok.Ha nem megyek az ellenség bázisára,vesztettünk volna,így megnyertem,mert egyedül befoglaltam.Ők meg megdöglöttek.

Most piszkosul velem volt az RNG,gold lőszerrel is pattantak rólam.Gondolom most jön 50 csata amiben 2 méterről sem találom el a holdat.