A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #408910 E100-at gondoltam le duplázom.
T8-10 csata volt,én nem arra mentem amerre a többiek,hanem elindultam az ellenség bázisa felé.
Lassan haladtam mert hegyes pálya,a többiek le álltak kempelni a bázis előtti szorosban.
Szépen hullott a csapat én meg átértem az ellenség bázisára és befoglaltam.
Iszonyat nagy mákom volt,e100-ról minden lövés lepattant.Obj 140-et kilőttem tornyán keresztül szemből.Ő meg nem is karcolt.
Obj 263 is lepattant.Mellesleg a csata felénél kb 400-500 méterről úgy pofon csaptam egy EBR 75 FL 10-et hogy megmurdelt.Nem állt,rohadt mesze egy csapattársat kerülgetett és lőtte,megkockáztattam elé lőttem és kampó.
Jah,egyedül befoglaltam a bázist és nyertünk,de balfék defender végig ugatott hogy bot vagyok.Ha nem megyek az ellenség bázisára,vesztettünk volna,így megnyertem,mert egyedül befoglaltam.Ők meg megdöglöttek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most piszkosul velem volt az RNG,gold lőszerrel is pattantak rólam.Gondolom most jön 50 csata amiben 2 méterről sem találom el a holdat.