418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kigyi
    Amíg a wg meg enm jevítja a hibát. Amúgy én tudok menni a tankot is megjavítja.
  • nemtudommivan
    Azt irja hogy egyenleg adatok lekérdezése. Nincs kredit se arany se semmi . Meddig tart ez?
  • Maala
    Az elejen igy volt es emiatt a teljes legenysegednek nonek kellett lennie. De most mar jo ideje eleg ha pl csak a commander no (a hangert es az elso ingyenskillert), a tobbi meg bacsi.
  • Plata
    Biztos nem.
    Csak egy átlagos nyári csata.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.11. 14:21:56
  • pxxl
    M-P-Z rigging

Gratulálok. Remélem mind a két gyökeret bannolják egy életre.
  • Plata
    Nem kell mindenkinek nőnek lennie.Asszem másfél éve vagy két éve?
    Csak legyen BiA skill.
  • AJensen
    A női legénység nem csak akkor működik, ha mind csaj? Vagy elég bh minden tagra?
  • Maala
    HE pattanót alapból nem számolja, AP/APCR/HEAT-ből is csak azokat, amik bemennének a tank testébe, pl. a külső láncodat eltaláló lövést nem, a tornyod tetejéről lepattanóakat sem...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.07.11. 08:26:02
  • Plata
    Nem egészen értem ezt a játékot.
    Csatában lőttek rám,de pattantak a francba.
    Jelentésben nincs is benne hogy kaptam lepattanót.
    Pedig lőttek rám és lepattant.
    A jelentésben meg az van hogy 0 sebzés felfogva.
  • Sherman0070
    :D
  • Megamax
    Nem csak hiszed hanem tényleg én vagyok az.
  • Plata
    Mögöttem lövöldöztek,először Skorpio g kilőtte Vk bélát,utána t10 Skorpio g-t.
  • AJensen
    Ki lőtt kicsodát, mert nem látom a képen?
  • Plata
    Mi az a faszbúk?
  • Sherman0070
    asszem megtaláltam megamaxot facebookon
  • Plata
    Most nyertes csatában lett csihi puhi.
    Egy igen gyors és unalmas csata végén összevesztek a csapattársak és hirig lett.
  • AJensen
    És erre 6 évet kellett várni? Eddig is tudta mindenki, hogy ezek az állatok szándékosan csinálják ezt. Nagyon sok játék problémája a csapatsebzés, és mai napig nem értik meg a fejlesztők, hogy csapat alapú játékba nem szabad ezt berakni, mert minden fejlesztőnek megtanítják még oroszhonban is, hogy BOLOND biztos programot kell írni.
  • Maala
    Úgy értem, hogy a csapattársadnak csak az ágyúján megy át a HE, vagy... más részén is. :-)

Teamkillerré úgy válhatsz, ha artyval folyamatosan stunolod a csapattársaidat, vagy ha pl. szikláról lelököd egy csapattársadat, aki így sebződik, vagy egyszerűen vízbe folytod. Utolsó bekezdés.

• Megamax
    Na ha jól értelmezem akkor csapattársad semilyen formában nem tud sebezni loszerrel vagy rammolással, de ez nem vonatkozik az ellenfelekre. Szóval nem nem fog áttmenni a HE lovedék az ellenfelek ágyuján, ugyan ugy fel fog robbanni mint eddig. Viszont nem részletezték hogyan válhat valaki mégis teamkillerré.
  • Megamax
    Baszzus, koszi, ezt eddig nem tudtam. életmento addon
  • Plata
    Ma volt hogy T28 proto gold lőszerrel lőtt engem.
    Azt sem tudtam mi baja.
    Alig kezdődött el csata.
    Vonultunk helyünkre erre ez a barom hátulról goldal lő minket.
  • Maala
    Hogyne tudnám, már jó régen belefutottam ebbe a problémába. De megoldottam. :-)

Úgyhogy most már 10000-es, amíg be nem telik. :-D

Egyébként a videóból engem az érdekel, hogy a HE lőszer átmegy az ellenfél ágyúján... Csak azon, vagy... Ez egy óriási buff az FV td-imnek? :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.07.10. 16:24:45
  • Megamax
    Khm , ugye tudod hogy csak 1000 embert lehet blacklistelni ?!
  • Maala
    Én se tudom, hogy mit fogok kezdeni a lassan 1800 fős instant TK-s blacklistemmel T_T
  • Plata
    Ma olyan is volt.
    M41 csapattárs le lökte asszem Lynx-et hegyről.
    Cliff pályán a világítótoronynál.
  • Maala
    Fear no more, fam...

Ne félj többet, barátocskám, a WG a segítségedre siet! Úgyhogy marad a másik kilökése az ellenfél elé, de azt meg okosan kell csinálni, nehogy az esetlegesen beküldött videóból lássák, hogy szándékos volt. :-)
  • Plata
    Gondoltam ma is tolom küldiket,csak hogy ma sem ment.Egyrészt én is szarul vagyok és így betegen elég sok figyelmetlenséget elkövettem.
    De a tk őrület ma is megvolt.
    Csak ma T49 helyett Mauer-el próbáltam.
    Csináltam is pár tk-s képet.
    Volt hogy engem lőttek volt hogy egymást.
    Nem tudom mi ez a tk őrület
  • Plata
    Nyár van.
    Iskola szünetel.
    Én zsinórban kaptam tk-s csatákat.
    Először bosszantott de végül már vissza sem lőttem.
  • AJensen
    Nem tudom mire jó ez, de sorra játszom ezeket a debil meccseket én is. 3k körüli sebzés és a csapat fele megy a levesbe meghalni.
    Elmennek balra 8-an a kiszáradt folyómedres pályán, gondoltam betolják azt az oldalt, rohanok vissza a bázisra, mert rohamosan fogy a csapat másik része. Mire visszaértem, és a becammogó T28-at szétkupoláztam, addigra a balra elment 8 db top tank megdöglött. Visítottam a röhögéstől, hogy csak én lehetek ennyire szerencsés ezekkel a debilekkel. Meccs elbukva, mert 2-en maradtunk engem meg szét rackteltek 2x is. Nem volt elég idő javítani, DE 2 tank maradt, egy kb 10% hp-n, a másik 75%-on.
    Viszont ezek a meccsek sorozatosan jönnek, mintha szándékosan kapnám állandóan a debil oldalt.
  • Plata
    Következő csata így indult.

Én is kaptam persze.
    Jah és igen,hátul összevesztek.Egymást lőtték ki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.09. 11:23:40
  • Plata
    Hát ma nincs tk nélkül light csata.

Anyázás meg az egymás lövése az ment.
    Közben az egész ellenséges csapat bejött a bázisra,jobb oldalt,ketten próbáltuk feltartani őket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.09. 11:16:22
  • Plata
    Lehetetlenség,el vagyok átkozva.
    Light tankkal bemegyek csatába,az a vége hogy a csapat vagy kinyírja egymást vagy állatok.

Egyszerűen mint a barmok kimentek csapatosan a semmi közepére és agyaggalamb lövészet volt.
    18 csata 1972 spot sebzés.
    Hiába spotolok fel akármennyit,tényleg hiába.
    Kutya sem lövi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.09. 10:53:17
  • Megamax
    Na ebbol a csatából én kapásból kiléptem volna az arty miatt. Hallod néha Heavy tankal a legjobb spotolni, haverral nyomtuk kicsit a 110 et erre campinovkán osszeszedett vele 5K spotot.
  • Plata
    Figyelj van egy küldi,10k spot gondoltam megyek light tankokkal,wz132 csata kezdődik csapattárs agyon lövi a másikat és balhé lesz.
    Fel spotolok 9 tankot és 0 spot sebzés,mert a csapat a bázison öli egymást.
    Ok akkor wz-132A,kezdődik csata csapattárs agyon lövi a másikat megint,engem is sebeznek.
    T10 csatában harmadik lettem sebzésben t9 stock light tankkal.
    Csupa nulla sebzéses barom.

Jah és ezután én is kaptam valamelyik veszekedő baromtól egy lövést.
    Ugyanis láttam balhé lesz és gondoltam át megyek középen az ellenséghez,ami sikerült is ,de közben valamelyik gyökér belém lőtt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.09. 10:31:06
  • Megamax
    Gondolom ez olyan hasonló hulye lehet mint az a játékos aki a halálcsillaggal egylovésezi a saját csapattársát és beírja : "ha a wg nem bannolná ki az accountomat akkor mindenkit kinyírnák" Ennyire hulye nem lehet valaki mondom neki ha WG nem bannolná ki a játékosokat teamkillelésért akkor te barom be sem toltenél és már halott lennél csata kezdésénél. Szóval valami hasonló kaliberu játékos lehet.
  • Plata
    Már megint annyi hülye van hogy lehetetlen játszani.
    Mauer-el próbálnék kicsit xp-t farmolni legénységnek de állandóan T8-ba kerülök és mindig eszement állat csapat.
    Az előbb már fel is kaptam a vizet,csata indulása után azonnal lőtte a hátamat csapattárs,előző csatában is csapattárs lőtt meg és szívtam,most felkaptam a vizet és olyan 478-as pofont adtam neki hogy egyből abba hagyta a lövöldözést.
    Gyökérnek még a Mauer hátába is csak egy lövése ment be.
  • Rammsch31n
    jaja, ugyanez a TD-vel, MT-vel... TD is sikerült anno 1 lövés híján vagy 1,5 éve... azóta közelébe nem jártam. xD

100 spot vagy tőlem hit kellett volna... erre mikor nagyot villantok nem lövi senki az aktív spotot, de engem kibasznak... fúúúúú....
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.07.06. 19:48:28
  • Plata
    Nekem t55 med küldije legalább egy éve nem megy.
  • Rammsch31n
    mikor 1 lövés kell, hogy meglegyen az LT-15 kitüntetéssel az Obj. 260-hoz... de az RNG beszopat... akkor ott nem csoda, hogy most elpattant/megtört bennem vmi... :"D
  • Plata
    Nekem garázsban van a T8-10 amcsi light.
    M41 T49 ökörködni jó.
    Sheridan porfogónak.
    T49 sok skilles legénységgel brutális.