A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nemtudommivan #408646 Akkor úgy látszik így akarják tolni őket hogy legyen sikerélményük. Artyval is hasonló a helyzet. Piroska 50 tp-vel . Én m12-vel csapattársak m40-el és gw pantherrel. Én konkrétan 4x lőttem rá nulla sebzéssel. mind mellé ment. A többiek is ők lőtték mert másra nem láttunk rá. Az m40 tudta egyszer sebezni mikor olyan közel lőtt mellé hogy valamelyest sérült. Én ötödjére találtam el és 56 hp-t szedtem le róla. Ekkor én úgy voltam vele hogy jobb ha úszok egyet mert az felfrissit és legalább nem töröm össze a billentyűzetet.
Ez az arty egyébként zsinórban eltalál mindent de ezeket nem. Állhat egy helyben forgathatja a tornyát nézelődhet semmi gond.
Soumával mentem mikor is kibujt pistike a centurionnal a teljes oldalát mutatva nekem kb 250 méterről. Nem is foglalkozott velem nem is vett eszre mert a csapattársamat analizálta és ez nagyon tetszett neki. Egy helyben állt. Ráengedtem egy tárat. Ebből 4 lövés úgy nézett ki hogy gyönyörűen becélozva elindult a lövedék egyenesen stabilan felé majd mikor odaért akkor lecsapódott a lánckerékbe. Mintha elfogyott volna a lendület és leesett volna. 4x kritikus lövés sebzés nélkül. Csak az ötödik ment be . Szerintem az is csak azért mert addigra eltűnt.
Epic csatákat is szoktam nézni munkaidőben ott is csak nevetek mikor mindent bead az embernek de piroskáról pattan vagy mellémegy.
Na jó megnyugodtam hogy nem csak én szívok ezzel . Nem rágom tovább a lerágott csontot ☺
Utoljára szerkesztette: nemtudommivan, 2019.03.15. 19:27:29